View Full Version : accent 1.5 Ν.Μακρη vs bmw 316 Τσαρεα vs corolla 1.4 vvt-i
mavratza
10-11-2004, 00:44
Πριν λιγο εγινε φιλικο ανοιγμα στη Μαραθωνοσ ενοσ ασιμι Hunday accent 1.5 16v με ενα μπορντο BMW 316. Το αποτελεσμα ηταν το BMW να βρεθει αρκετεσ καροτσεσ πισο... στα 400 περιπου μετρα ηταν περιπου 3 κενεσ πισο ενω στα 1000 μια κολονα και κατι ψιλα... και τα δυο απο οσο γνωριζω ειναι μαμα... Μετα ανοιξα κι εγω (ασιμι corolla 1.4 vvt-i με Φ.Π.Ε.) με το ασιμι accent. στα 400 ημουν οριακα μισο αυτοκινητο μπροστα ενω μεχρι τα 1000 μαζευε τι διαφορα και εστι ημουν οριακα παλι ενα φτερο μπροστα. τελικα τα Accent πανε πολυ καλα... :!:
ολα εγιναν σε πολυ φιλικο κλιμα και αυτο εχει σημασια...
Φιλικα... :D
xalarotatos
10-11-2004, 01:51
Iaponas paidi mou, allo pragma tora.... :D :D
evoparadise
10-11-2004, 17:05
Gia evnmerwse to koivo gia to FPE...exeis full eksatmisi,skoupa h xoavn,posa ps ypologizeis oti pnres ktl...o periergos...
Eagle_IIz
10-11-2004, 18:27
pantos an to accent einai telios mama einai peripoy 103-104 hp oxi parapano gia 1.5
an exei filtroxoani,e3atmisi kai programa piani ta 114 se xalari!!!!
re parte accent na brite tin igiasas
:P :P 8) :P :P
evoparadise
10-11-2004, 18:41
To 1.5 accent exei(eixe) 102ps stis 5800rpm kai nthele gia ta 100 10,5sec.Gi'auto rwtaw ti epeze me tov vvt-i...
mavratza
10-11-2004, 23:31
με φιλτρο k&n στο φιλτροκουτι, τελικο εξατμισησ μονο και προγραμμα. εκανα δυναμομετριση και εδειξε 90,3 ιππουσ και 11 κιλα ροπη. (το χαρτι τησ δυναμομετρισησ το εχω).στιν ουσια εκοψε αντι να παρει. μετα αλαξα καταλυτη και εβαλα εναν americat και αμεσωσ ειδα εμφανη διαφορα... δεν το εχω μετρισει τωρα να δω ποσα ειναι αλλα με τιποτα δεν ξεπερναει τα 100 αλογα πιστευω. στο ανοιγμα με το accent φορεσα 185/50/14 μπροστα αντι για 195/50/15 που φοραει κανονικα. δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι γιατι σε τελικεσ υστερουσε λιγο... οπωσ και να εχει παντωσ δεν ειμαι και πολυ ευχαριστιμενοσ απο τισ επιδοσεισ του...
mavratza
10-11-2004, 23:43
τα vvt-i ειναι πολυ περιεργα μοτερ. τωρα αν σασ πω οτι αν βγαλεισ τη φυσα απο το AirFlowMeter παει καλυτερα θα το πιστεψετε??? και ομοσ οταν ανοιξα με το accent την ειχα βγαλει και πηγαινα με αναμενο το check engine. οποιοσ δεν το πιστευει μπορω να το αποδειξω... μονο που εχει πολεσ αριθμιεσ στο ρελαντι και καιει και τα αντερα του...
καλο ε???
φιλικα...
evoparadise
11-11-2004, 00:04
Sobara milas??? :shock: :!: :shock: :?: :shock: Re su,apopsn mou etsi,mnv tou bgaleis ta matia.Ama ta kaveis axtarma,tha to govatnseis to amaksi!Mnv pas va kerdiseis apo ta lastixa kai tis zantes px...skepsou,o kataskeuastns divei 97ps gia to moter sou kai me auta pou tou ekaves egrapse 90...skepsou to ligo!Filtro sto filtrokouti eivai xameva lefta kai as eivai kai filtro apo diastnmoploio...Dev kserw poso kairo exeis to amaksi kai poso thes va to kratnseis,alla kave kati poio orgavwmevo...mia skoupitsa,mia full eksatmisoula ktl...filika... :wink: :wink: (To programma eisai sigouros oti sto balave? :roll: )
andreas-s2k
11-11-2004, 11:23
με φιλτρο k&n στο φιλτροκουτι, τελικο εξατμισησ μονο και προγραμμα. εκανα δυναμομετριση και εδειξε 90,3 ιππουσ και 11 κιλα ροπη. (το χαρτι τησ δυναμομετρισησ το εχω).στιν ουσια εκοψε αντι να παρει. μετα αλαξα καταλυτη και εβαλα εναν americat και αμεσωσ ειδα εμφανη διαφορα... δεν το εχω μετρισει τωρα να δω ποσα ειναι αλλα με τιποτα δεν ξεπερναει τα 100 αλογα πιστευω. στο ανοιγμα με το accent φορεσα 185/50/14 μπροστα αντι για 195/50/15 που φοραει κανονικα. δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι γιατι σε τελικεσ υστερουσε λιγο... οπωσ και να εχει παντωσ δεν ειμαι και πολυ ευχαριστιμενοσ απο τισ επιδοσεισ του...
πες μου οτι το δυναμομέτρησες στη vamag!
γιατί κ εγώ πήγα εκεί κ μου έβγαλαν 152 άλογα. είναι πολύ σφιχτό δυναμόμετρο ...
mavratza
11-11-2004, 13:16
παιδεσ το αυτοκινητο το εχω παντρευτει. αυτο που δεν εχω παντρευτει ειναι το μοτερ... εχω κανει τα παντα για να κολλησει να το αλαξω και ο ιαπωνασ λεει οχι... δεν ριχνω αλλα φραγκα στο συγκεκριμενο μοτερ γιατι θα το αλαξω. τη δυναμομετρηση την εκανα στην powerchips. θελω να παω να το δυναμομετρησω και μια δευτερη φορα καπου αλλου για να δω τι παιζεται.
Φιλικα...
evoparadise
11-11-2004, 18:07
Mnv xaliesai,tha tnv breis tnv akrn... :wink: Apla eivai liga ta 1400 gia ta kila tou autokivntou sou...Av to pnres kaivourio,gvwmn mou eivai va kaveis oti mporeis sto uparxov moter.Av paizouv arketa fragka omws,proxwra se poio polla kubika... :wink:
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.