View Full Version : ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΩΝ!!!!!!!
RE pedia eleos ti katastash einai ayti giati tosh adiaforia POY EINAI H PALIES KALES MERES poy mazeyomastan kai kaname tin plaka mas ite sta limanakia sthn voyta kai sti mayrh poly perrisotero sta Mc stin ethniki opoy den mporoyn na mas tin mpoyn kai i mpatsoi! den ksero an exo kapoy adiko! an nai thelo poly na akoyso tis apopsisas gia to thema giati ilikrina eimai poly lipoimenos me oloi tin katastasi poy epikrati! an iparxi provlima apo kapios na katavenoyn logo oti exoyn kseskistei oi mpatsi na grafoyn tote isos mporoyme na broyme kapoio allo meros 'pio asfales' ti lete lipon????????
me ektimisi
Σ.Π!!!! :oops:
Ένα καλό μέρος είναι σίγουρα η κρυφή όμως δέν την έχει μάθει ακόμα ο κόσμος ούτε ξέρουν κάποιοι πώς να πάνε(εγώ δέν έχω ακόμα πάει). Αλλά και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα οικογενειακά...
alex1.3r
26-01-2005, 18:23
Ένα καλό μέρος είναι σίγουρα η κρυφή όμως δέν την έχει μάθει ακόμα ο κόσμος ούτε ξέρουν κάποιοι πώς να πάνε(εγώ δέν έχω ακόμα πάει). Αλλά και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα οικογενειακά...
Οτι μενει κρυφο ειναι και καλο καλυτερα για αυτους τους λιγους που την ξερουν .....
Αμα γινει γνωστο ολοι ξερουμε τη θα συμβει.....
Kαλό θα ήταν να γίνουν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά μιά μεγάλη παρέα να κανονίζουμε να βγαίνουμε και να περνάμε καλά μόνο όσοι δέν καγκουριάζουμε μές τη μέση του δρόμου. Αλητεία μόνο, μπορουν να μας χαρακτηρίσουν όταν εκεί που πηγαίνουμε μαζεύονται κάθε καγκουριάς καρίδι!
Εννοώ σε ένα μέρος όπως ήταν(και είναι στις σοβαρές κόντρες) η κερατέα. Δέν υπήρχαν δακτυλοδεικτούμενοι...Κόσμ ς, κόντρα και δρόμο... Εποχές όπως sierra, Evo μαύρο, subaru ασημί-evo ασημί ή ακόμα παλιότερα M3 TURBO-911 turbo και sierra λευκό. Όσοι έχουν την τύχη του συντάκτη έχουν λίγο πολύ τα κονέ να ξέρουν πότε γίνονται οι κόντρες οι υπόλοιποι όμως΄τι κάνουμε άν τύχει και το μάθουμε θα πάμε αλλιώς τίποτα. Παιδιά εδω μέσα δέ μαζεύονται κάγκουρες είναι καλό να μαθαίνουμε τί θα παιχτεί για να μή μιλάμε με λόγια άλλων...
Το forum (οπως και ολα τα αλλα φορουμς αυτοκινητου, ειδικα τα "κοντραδικα" φορουμς) δεν τα διαβαζουμε μονο εγω και εσυ, τα διαβασουν και πολλοι αλλοι...
είμαι λίγο περιορισμένης γιά κάνε ένα exapoplanation(explanation)...
alex1.3r
28-01-2005, 15:49
Το forum (οπως και ολα τα αλλα φορουμς αυτοκινητου, ειδικα τα "κοντραδικα" φορουμς) δεν τα διαβαζουμε μονο εγω και εσυ, τα διαβασουν και πολλοι αλλοι...
Μπορουμε να μιλαμε και να καταλαβενομαστε μονο μεταξυ μας αν θελουμε........
Κουμπάροι εγώ έν καταλαβαίνω πάντως ταν που λαλείτε...καιρός γιια ηλιοθεραπεία και τα υπόλοιπα σε μήνυμα... :roll:
Πιο λιανα:
που ξερεις αν εγω δεν ειμαι μπατσος που τωρα σας ψαρευω να μου πειτε που ειναι η κρυφη ευθεια?
ΥΓ δεν ειμαι btw, απλως, τωρα καταλαβες?
ALEX_SSGTi
28-01-2005, 18:42
...ΥΓ δεν ειμαι btw, απλως, τωρα καταλαβες?
Αυτό, μπορώ να στο επιβεβαιώσω και εγώ!!!!
alex1.3r
31-01-2005, 12:11
Administrator πρεπει να βαλετε scanner για στρουμφακια, ετσι οταν παρακολουθουνε να τους γεμιζετε με ιους...........
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
STREET RACING IS NOT A CRIME
Tarifman
05-02-2005, 23:26
καλα τα λιμς καλη η βουτα...αλλα ρε παιδια εχω επισης στεκι ολες τις βρωμοκαντινες της αττικης!!!!αναλογα την ωρα θα με βρειτε απο μαλακασα μεχρι και βεικου για το πολυποθητο βρωμικακι!!!μπορει πιστευω να επιβεβαιωσει και ο ακης..απο μασα ειμαστε πολυ μπροστα!!!!καλα και απο αλογα αλλα λεμε τωρα!!!
τωρα οσο ας πουμε για τα μερη,αργα η γρηγορα ρε παιδια οι μπατσοι παντου υπαρχουν και θα τα βρουν....δεν ειμαστε και 10 ατομα που θα μπορεσουμε να κρυφτουμε!!!!ειμαστε λαος ρεεεεεεεεεεεεεεεε και θα τους πιουμε το αιμα.......οι παλιοκιοτηδες θελουν να μας βαλουν σε καλουπια....
torento...
09-02-2005, 11:59
Οτι μενει κρυφο ειναι και καλο καλυτερα για αυτους τους λιγους που την ξερουν .....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Π.Χ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Γ ΕΝΙΣΧΙΣΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
ALEX_SSGTi
09-02-2005, 12:09
Δεν έχεις παρά να στείλεις ένα pm σε κάποιο από τα παιδιά που κατεβαίνουν και θα σε ενημερώσει!!!! :wink:
alex1.3r
09-02-2005, 14:30
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Π.Χ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Γ ΕΝΙΣΧΙΣΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
Φιλε torento... καταρχας εισαι στο σωστο μερος!. στελνοντας ενα pm σε καποιο απο τα παιδια ή καλυτερα σε καποιον που ειναι site administrator θα σε βαλουν στον ισιο δρομο
SREET RACING IS NOT A CRIME
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.