View Full Version : saxo Μπατρακου vs rally μπλε απο Ραφηνα
mavratza
23-11-2004, 16:21
χθεσ ωραδυ ανοιξαν απο σταση για 400μ το πρασινο saxo με το μπλε rally.
με το καλημερα ο μπατρακοσ πεταχτηκε μπροστα ανοιγοντασ μια διαφορα 2-3 κενεσ περιπου οπου prin τον τερματισμο το rally εκοψε τιν κοντρα λογικα επιδη ηταν αρκετα πισω γιατι καποιο προβλημα δεν υπυρξε... απο οτι ακουσα το rally φορουσε εκκεντροφορουσ, ειχε ροικη εξελιξη full εξατμιση και τα σχετικα... το saxo απο οσα λεγονται ειναι μαμα και φοραει μονο σκουπα... Mπραβο στο μπατρακο γιατι ξεκιναει πολυ καλα... οποιοσ ξερει περισοτερα ασ μασ πει... :lol: :lol: :lol:
Φιλικα...
andreas-s2k
23-11-2004, 21:46
το έχω ξαναπεί αλλά το ξαναλέω :lol: :lol: :lol:
Ο Μπατράκος το ξεκινάει τέζα (έχει καλό δάσκαλο...) κ το saxάκι του πάει πολύ καλά!
Πιστεύω οτι δύσκολα θα στηθεί δίπλα του ΦΠΕ saxorallo!
όσο για τη κόντρα που λες,πότε έγινε????
Μήπως εννοείς μαύρο saxo με ΦΠΕ???
ήμουν παρόν κ το αμάξι ήταν ένα μαύρο saxo με ΝΟΜΙΖΩ ΦΠΕ,εκτός κ αν έγινε η κόντρα που περιγράφεις άλλη ώρα τη Κυριακή!
mavratza
23-11-2004, 21:53
Η κοντρα εγινε δευτερα στισ 23.00 στην κρυφη ευθεια...
andreas-s2k
23-11-2004, 22:24
ίσως τότε έχω χάσει ... τεύχη !!!
μπερδεύτικα λίγο κ με τις μέρες ... :? :?
Η διαφορά δεν είναι αντιπροσωπευτική.
Ο Μπάτρης ξεκίνησε για μία ακόμη φορά απίστευτα (με πράσινο και όχι με κόκκινο) και έκανε την διαφορά πρώτες δευτέρες.
Το μπλέ Rallye παράτησε την κόντρα στα 300 περίπου μέτρα.
ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SAXO ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΛΑ!
KOLAOUZOS
25-11-2004, 17:26
kalhspera, den exw kanenan logo na amfisbhtisw oute ayton pou anoikse to topic oute ton katoxo tou saxo kai tis kataplhktikes ekkinhseis tou apo oti lete toulaxiston. alla mou fainete ligaki apisteyto ena rally me ekkentroforous eksatmish ktl na xasei apo ena normal saxo, milame gia megalh diafora ippwn peripou ta idia kila amakswmata kai sxedon idia pathmata twn aytokinhtwn. oso "xeras" kai na einai o allos pou nai ontws exei polu megalh shmasia to pws odhgei o kathenas, einai omws polu megalh h diafora metaksu twn aytokinhtwn... :roll:
Κι όμως! Αυτό είναι το περίεργο που παρόλα αυτά συμβαίνει! Είναι πολλοί αυτοί που δεν πάνε το αυτοκίνητό τους σωστά κάθε φορά...
Tarifman
26-11-2004, 23:25
φιλε μου ειναι λιγο ροικη εξατμιση και εκκεντροφορους???και οτι αλλο εχει???το κανουν αρκετα πιο δυνατο το αμαξι!!!
Σίγουρα δεν είναι λίγο, αλλά όμως συμβαίνει. Το Saxo του "Μπάτρη" φοράει μόνο μία σκούπα! Τίποτα άλλο! Τώρα, δεν μπορώ να εξηγήσω ότι συμβαίνει!
Tarifman
28-11-2004, 00:26
ε τοτε ειναι απλο!!!το σαξο ειναι 6πεταλουδο!!!παντως μαμα δεν παιζει να ειναι!!!χαχαχα...
Φίλε Tarifman, ειλικρινά, αν δεν ήξερα τον Μπατράκο, είμαι σίγουρος ότι θα πίστευα πως είναι πειραγμένο. Επειδή τον ξέρω καλά όμως αλλά και το αυτοκίνητό του, σου λέω πως φοράει μόνο μία σκούπα! Ούτε δίχαλο, ούτε καζανάκια, φοράει καταλύτη...όλα μαμά! Απλά, ξεκινάει πολύ καλά και το saxo του έχει 0-100 αρκετά κάτω απο 8sec! Τι να πω...θαύμα!!!
pugmaster
22-05-2006, 19:05
ε να μας πει τι το ταιζει..... :D
Not1s_uno
22-05-2006, 19:21
re ksekolate,to amaksi einai edelws mama.apla einai special edition saxo,etoimo apto ergostasio :D
christina
22-05-2006, 19:46
ena megalo mprabo ston mpatrako :!: :!: :wink: worship winner :hello2:
KOLAOUZOS
22-05-2006, 20:30
ksekolhste na fernete palia topic sto proslunio paidia prosekste einai kodra pou exei graftei edw kai duo xronia kapoios den exei ti na kanei kai diabazei topic tou perasmenou aiwna. kai kala re paidia oi neoi users alla kai oi palioi na thn patane kai idika me ena saxo pou exei xiliograftei , pleon an den exei poulhthei to saxaki foraei polla pragmatakia kai skizei.
saxakias pt52
22-05-2006, 20:37
Εγω γιατι ξερω οτι τι σαξο του μπατρακου φοραει σκουπα,φιλτρο,διχαλο,καταλ τη americat και εργοστασιακο τελικο.ακομα ξερω οτι φοραει διαφορικο απο pug 106 xsi 1.4 με κορονοπινιο 14/60,4φτερο δισκο και παναλαφρες ζαντες με γδυμενο εσωτερικο και σλικαδουρες.ετσι ναι δικαιολογηται το αποτελεσμα και αμα βαλουμε και τα καλα χερια του οδηγου...
BlueFish5Gt
22-05-2006, 20:41
Λίγο πιό πίσω είναι και η κόντρα του Τουτανχαμόν με τον Ραμσή τον 2°.Η κόντρα έγινε μάζι με τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.
christina
22-05-2006, 20:47
:D :D oraia tin patisame....oute pou prosexa pote graftike...mou kane entiposi kai mena alla de koitaxa..
paidia ontos...kalo einai na min grafoume gia toso palies kontres..
ama einai na koitame sinexeia pote graftike gia na apantisoume...asta na pane..
saxakias pt52
22-05-2006, 20:50
δε πειραζει καναμε μια ανασκοπηση :D :D
scoupegt
22-05-2006, 23:48
Λίγο πιό πίσω είναι και η κόντρα του Τουτανχαμόν με τον Ραμσή τον 2°.Η κόντρα έγινε μάζι με τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.
:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
scoupegt
23-05-2006, 01:17
Εγω γιατι ξερω οτι τι σαξο του μπατρακου φοραει σκουπα,φιλτρο,διχαλο,καταλ τη americat και εργοστασιακο τελικο.ακομα ξερω οτι φοραει διαφορικο απο pug 106 xsi 1.4 με κορονοπινιο 14/60,4φτερο δισκο και παναλαφρες ζαντες με γδυμενο εσωτερικο και σλικαδουρες.ετσι ναι δικαιολογηται το αποτελεσμα και αμα βαλουμε και τα καλα χερια του οδηγου...
παντως πρεπει να εχει δικιο...αυτα εχω ακουσει και εγω..
trabakoulas
23-05-2006, 07:42
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Εδω πρεπει να πω οτι Αφου η και καλα...ταπεινη :angel10: σκουπιτσα :roll: :jerk: :bored: εγινε ολα τα παραπανω θα συμπληρωσω κ κατι ακομα για να μη ψαρωνουν οι νεοι στο dragster.gr.
ΤΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΞΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ...ΧΕΡΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.
ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ...ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΧΕΡΑΣ 1...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΟ 2 ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΛΙΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΚΟΝΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ 4ΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΩΝ 400Μ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ 150ΗΡ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 230+... ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Υ.Γ Γάκη γλύφτη μην σβίσεις το post
Μεγάλε, και τί είπες τώρα? Κανένα μεγάλο μυστικό?
Γιατί δηλαδή, αυτοί που ανοίγουν στην Βούτα και τη Μαύρη και μένουν εκεί, δεν το ξέρουν το φανάρι?
Και επειδή είσαι και βλάκας, να ξέρεις ότι εγώ τουλάχιστον μιλάω με το όνομά μου και όλοι εδώ μέσα ξέρετε ποιος είμαι. Εσύ παλικαράκι της πλάκας, δεν παρουσιάζεσαι αλλά για εμάς το πιο εύκολο είναι να μάθουμε τι ρόλο παίζεις.
Σταμάτα τα παιδιαρίσματα και τις μαγκιές πίσω από ένα nick name και φέρσου λογικά. Αυτό που προσπαθείς να καταλογίσεις σε όσους ανοίγουν στην Κρυφή είναι κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα γνωστά φανάρια.
Και επειδή είπες και π@π@ρι@ στο τέλος, εγώ αγορίνα δεν γλύφω κανέναν! Γεια σου τώρα...
Γάκης
harrisM15A
30-05-2006, 12:09
xmmmmm to exeis meletisei kala to Power esu...!! 8)
andreas-s2k
30-05-2006, 12:29
Εδω πρεπει να πω οτι Αφου η και καλα...ταπεινη :angel10: σκουπιτσα :roll: :jerk: :bored: εγινε ολα τα παραπανω θα συμπληρωσω κ κατι ακομα για να μη ψαρωνουν οι νεοι στο dragster.gr.
ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ...ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΧΕΡΑΣ 1...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΟ 2 ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΛΙΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΚΟΝΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ 4ΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΩΝ 400Μ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ 150ΗΡ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 230+... ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Υ.Γ Γάκη γλύφτη μην σβίσεις το post
φιλε ΕΞΥΠΝΙΔΗ τράβα δες τις αντιδράσεις αυτών που κοροιδευτηκά λές "ΧΕΡΑΔΕΣ" στο Run What You Bring και θα καταλάβεις οτι μόνο κλέφτες στο φανάρι δεν είναι.
Έχουν κάποιο όνομα (κινεζος,μπατράκος,επιτυχί ς .... όλοι αυτοί από εκεί κάτω) και δικαίως γιατί είναι "Χεραδες" σε αντίθεση με κάποιους τσάμπα και περιστασιακούς κοντράκιδες.
και στη τελική φέρε εσύ κάποιο αμάξι με αντίστοιχη ιπποδύναμη και ανάλογα στημένο + ημισλικ και αν δεν αρπάξει 2-3 κενά,μετά πες ότι θες.
harrisM15A
30-05-2006, 12:37
paidia, asxeta me to ti ginetai ekei stin krufi, pou etsi k allios to team N.Makri den paizetai, akoma k me v-box II eidame oti o mpatrakos mexri ta 160 itan pio grigoros apo to ekkentroforato saxo tou ektora, k de nomizo to v box na metraei fanaria..., opos episeis k to 14.7 pou eixe kanei sta RWYB (kai to xontrokinezaki toso den ekane?)
Τα αυτοκίνητα τα είχα οδηγήσει εγώ στην συγκεκριμένη δοκιμή.
Το θέμα είναι πως ο Μπάτρης συγκεκριμένα έκανε στα RWYB χρόνο αντίδρασης 0-400 με 0-600 περίπου.
TNT, ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ξέρεις από αυτά?
Τα αυτοκίνητα τα είχα οδηγήσει εγώ στην συγκεκριμένη δοκιμή.
Το θέμα είναι πως ο Μπάτρης συγκεκριμένα έκανε στα RWYB χρόνο αντίδρασης 0-400 με 0-600 περίπου.
TNT, ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ξέρεις από αυτά? ρε γακη μην βαζεις πανεπιστημονικα πραγματα στο παιδι,μαλλον κανας πικραμενος θα ειναι που θα ρωταει ακομα πως γινεται να χανει στις κοντρες αφου το δυναμομετρο του εκανε ενα χαμογελο ΝΑ :wink: σορυ φιλε ΤΝΤ αλλα μ τοσο προκλητικο ποστ θα γινει χαμος εδω μεσα 8)
andreas_R
30-05-2006, 12:55
Μηπως εννοεις υπο του δευτερολεπτου???
saxo vts
30-05-2006, 13:20
paides ontws einai api8ano ena mama saxo na pataei ena ekentroforato.den antilegw oti to paidi to stibei alla kai tin kalyteri ekkinisi na exei kanei poso 8a fygei 2 amaxia 3 ?me to pou 8a mpei i deytera to ekentroforato 8a mazeuei trela.kat eme den paizei mama saxo na einai mprosta. ektos kai to amaxi den einai mama i o odigos tou ekentroforatou einai kouladi
Δεν είναι έτσι φίλε μου...
Το εκκεντροφοράτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε νορμάλ ελαστικά και το άλλο, semi slicks
Επίσης ήταν πιο ελαφρύ και όταν δύο αυτοκίνητα έχουν 10-15 άλογα διαφορά, 2-3 αυτοκίνητα στην εκκίνηση δεν μαζεύονται με τίποτα σε 400-500m.
harrisM15A
30-05-2006, 13:26
saxo ekkentr. = 950kg/ 150ps=6.33 kg/ps
saxo elafru+ skoupa,dixalo,kataluti, 880/135(peripou)=6.5
an se ola auta prosthesete, 4ftero helix, 14/60 sasman k toyo r888 ,i kati antistoixo + 1.000.000 ekiniseis tapa,me teleio R/T, tote sto 400ari to apotelesma de fainetai katholou periergo! 8)
saxo vts
30-05-2006, 13:31
Δεν είναι έτσι φίλε μου...
Το εκκεντροφοράτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε νορμάλ ελαστικά και το άλλο, semi slicks
Επίσης ήταν πιο ελαφρύ και όταν δύο αυτοκίνητα έχουν 10-15 άλογα διαφορά, 2-3 αυτοκίνητα στην εκκίνηση δεν μαζεύονται με τίποτα σε 400-500m.
ara to amaxi itan mama moterika. etsi malista ,ka8oloy api8ano to apotelesma afoy oti kerdizei to ena apo moter to allo to kerdizei ap to baros
Για μια ακόμη φορά βγάζεις TNT έναν θυμό που δεν μπορώ να καταλάβω.
Θα ξαναπώ οτι από όλους τους κοντράκιδες της Αθήνας αυτοί που δεν κρυφτήκανε πίσω από το φανάρι της γειτονιάς τους, είτε την Βούτας είτε της Κρυφής, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και κατεβήκανε και στην πίστα που εκεί δεν έχει ούτε μέτρημα ούτε τσούλημα... Αν είσαι πονηρίδης είσαι άκυρος, εκεί ο συγκεκριμένος που κατηγορείς δεν βγήκε ούτε μια φορά άκυρος.
Εκεί που ήσουν TNT να βγάλεις τον θυμό σου?
Παλι για εμενα λετε ρε?
Α ρε Γακη αυτη η δυναμομετριση μου η τελευταια...
με ταχυδρομικο περιστερι ερχετε????
Θα επρεπε να το εχουμε μετρισει ρε γμτ τωρα στο τελος.
Ειχε πεσει στα 920-930kg και φοραγα semi και κοντο...
Δεν προλάβαμε!
Το μέτρησες εσύ μία και καλή...
Αστα 5 αστερια πηρε :D :D :D :D :D
Την δυναμομετριση ρεεεεε.... :twisted: :twisted:
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που έγραψε την κόντρα ΤΟΤΕ...! γιατί δεν ενημέρωσε κι εμάς μέσα από τα γραφώμενα του για το σαξό και είπε απλά ότι φορούσε μια σκούπα... δηλαδή όποιος δεν έχει ανοίξει καπάκι αλλά έχει αλλάξει όλα τα περιφερειακά είναι μαμά? δεν νομίζω...
ας έλεγε λοιπόν ότι το σαξό πήγε σώβρακο και με λάστιχα που σκοτώνουν σε αυτά τα μέτρα και ότι ήταν "κοντό"...
και καλά έκανε ... για κόντρα πήγε και το ετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε...
δεν υπάρχει λόγος να λέμε ασάφειες και να νιώθουμε οι μισοί βλάκες...γιατί όταν διαβάζεις ότι το μαμά με με σκούπα περνάει εκκεντροφοράτο επειδή ο οδηγός είνα γάτα ... εντάξει πάει πολύ...και αν δεν έβγαινε ο saxo52 να το πει όλοι θα έψαχναν τι παίζει...εγώ το ήξερα ότι το σαξο είναι κοντό...και αφού το έμαθα εγώ πάει να πει οτι δεν το κρύβει ο άνθρωπος...
κλείνοντας ο σπύρος έχει δίκιο...το σάξο κατέβηκε στα rwyb και στα 400μέτρα έσπαγε 4αρτη...δεν κρύφτηκε από κανέναν το παιδί άλλοι κομπλεξικοί προσπαθούν και δεν ξέρω γιατί να το αποκρύψουν...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ είναι ντροπή αυτά τα πράγματα...
και κάτι ακόμα για το παλικάρι που έριξε την χολή...όποιος κάνει κόντρες σε ΒΟΥΤΑ κερατεα ή δεν ξέρω που αλλού πρέπει να ξέρει και το φανάρι φίλε ...είναι μέσα στο πρόγραμμα ρε φίλε να ξέρεις και το φανάρι...όπως να ξέρεις σε πια λωρίδα γλυστράει λιγότερο , όπως να ξέρεις να ξεκινάς , να κάνεις καλές αλλάγες ... όλα πάνε μαζί...με όλα - δεν ξέρω αν κερδίζεις - αλλά σίγουρα δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο.
άυτά από μένα τον χομπίστα
φιλικά
και κάτι άλλο ...
εσύ φίλε Γάκη δουλεύεις στο power?γιατί είναι το μόνο περιοδικό που διαβάζω , που ξεχχωρίζει από την σαβούρα...Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος του power Που οφείλει να προσέχει τις δηλώσεις του και να είναι ενημερωμένος , σε αυτο το site τουλάχιστον λέει"
και όμως συμβαίνει...το saxo αυτό φοράει μια σκούπα ΜΟΝΟ" ΄
Εγω θα σε ρωτήσω κάτι απλό ?
μας δουλεύεις ρε φίλε?Τώρα κατάλαβα γιατί σε είπε γλύφτη ο αλλος που ξέρασε την χολή...φιλέ εσύ και κάποιοι σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα...δημιουργουν από δηλώσεις τους προβλήματα στον κάτοχο κάποιου αυτοκινήτου χωρίς ο άνθρωπος να έχει πει τίποτα... δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ φίλε...
συγνώμη παιδια που σας κούρασα αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον άυτό το topic..!!!!!
φιλικά
Φίλε ΛΟΧΙΑ μάλλον θα σου αποδείξω ότι κάνεις ένα μεγάλο λάθος!
Δυστυχώς για εσένα και όποιον άλλο θέλει να με βγάλει τρελό, ξέρω πολύ καλά τι γραφω και είμαι πάντα σίγουρος για αυτό. Αν δεν το γνωρίζω ρωτάω όπως έχω κάνει πολλές φορές στο forum αυτό και το ξέρουν όλοι.
Το πρώτο post για την κόντρα έγινε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου του 2004 τότε που ο Μπάτρης φορούσε ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΑ!!! Ούτε λάστιχα ούτε τίποτα...
Απλά ο saxakiasPT52 είδε το topic δύο χρόνια μετά, όταν ο Μπάτρης είχε βάλει ήδη κάποια πράγματα για τα οποία έχω γράψει πολλές φορές.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις, έκανες μεγάλο λάθος που έγραψες όσα έγραψες!
Εγώ φίλε μου δεν κάνω κανένα κακό στην πιάτσα και δεν προσπαθώ να παραπληροφορήσω κανέναν.
Μάλλον εσύ κάνεις περισσότερο κακό αφού ΚΡΙΝΕΙΣ και ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ χωρίς να έχεις ψάξει καλά την εκάστοτε περίπτωση.
Οπότε σε παρακαλώ πάρε πίσω όσα είπες περί γλύφτη κλπ γιατί πραγματικά αυτές οι κινήσεις με νευριάζουν. Δυστυχώς όμως γίνονται...
Thanx
κοιτά επειδή φοράω trousers :D :D :D
θα σου ζητήσω συγνώμη φίλε...νόμιζα ότι ειχε κατέβει με αυτά τα πράγματα τότε...
Τώρα βέβαια πως για 300μέτρα ήταν μπροστα??? δεν ξέρω ...
κάποτε που είχα ανοίξει με τον σπύρο τον βλαχοτραγοκινεζάκι στην Βούτα από στάση ήμουν μπροστά μεχρι σχεδόν γεμάτες 2ρες αλλά στην τρίτη με πέρασε οσαν αεροπλάνο... τι να πω ? nevermind ...
Kata th tapeinh gnwmh mou mporw na ekferw logo hlikias kai logo apeirias epi tou 8ematos "KONTRA me autokinhto" 8a h8ena na pw oti de nomizw oti kapoios an8rwpos pou ta grafomena tou ta diabazei mia oloklhrh ellada kontrakidwn kai pwrwmenwn me th beltiwsh 8a ebgaine na pei kati public xwris na einai sigouros! prwtwn giati 8a ginotan perigelos kai 2on 8a ekane kako se enan 8esmo toso kalo kai sxedon aristo opws to periodiko Power Techniques pou exei fhmh se olo to kosmo!!!! opote prwtou kapoios pei kati..kalo 8a htan na to skeftetai kai epishs na skeftaite se poion to leei!
Typas o Loxias pou zhthse syggnwmh kai shmeiwnw oti to post auto den exei na kanei tpt me th parth tou apla mia genikh anafora epi tou 8ematos!
Ο καθένας ξέρει το φανάρι στο ''σπίτι'' του...Και γι'αυτό πολλοί κάθονται και μαθαίνουν φανάρια...Έχω μετρήσει με όλες τις μονάδες μετρήσεως που υπάρχουν το φανάρι του καρέα,όπως φαντάζομαι και ο Έκτωρας και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέα...Όποιος θέλει μπορεί να τα μάθει (λες και οι άλλοι είναι βλάκες που ξημεροβραδιάζονται για να πετύχουν την τέλεια εκκίνηση)αλλά πολλοί δυστυχώς επαναπαύονται στο γρήγορο εργαλείο τους κι όταν τους κάνεις τα 2 καρότσια με το καλημέρα τρέχουν και δεν φτάνουν...
Φιλικά Αλέξανδρος
Ο καθένας ξέρει το φανάρι στο ''σπίτι'' του...Και γι'αυτό πολλοί κάθονται και μαθαίνουν φανάρια...Έχω μετρήσει με όλες τις μονάδες μετρήσεως που υπάρχουν το φανάρι του καρέα,όπως φαντάζομαι και ο Έκτωρας και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέα...Όποιος θέλει μπορεί να τα μάθει (λες και οι άλλοι είναι βλάκες που ξημεροβραδιάζονται για να πετύχουν την τέλεια εκκίνηση)αλλά πολλοί δυστυχώς επαναπαύονται στο γρήγορο εργαλείο τους κι όταν τους κάνεις τα 2 καρότσια με το καλημέρα τρέχουν και δεν φτάνουν...
Φιλικά Αλέξανδρος
gyubrush
31-05-2006, 18:42
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που έγραψε την κόντρα ΤΟΤΕ...! γιατί δεν ενημέρωσε κι εμάς μέσα από τα γραφώμενα του για το σαξό και είπε απλά ότι φορούσε μια σκούπα... δηλαδή όποιος δεν έχει ανοίξει καπάκι αλλά έχει αλλάξει όλα τα περιφερειακά είναι μαμά? δεν νομίζω...
ας έλεγε λοιπόν ότι το σαξό πήγε σώβρακο και με λάστιχα που σκοτώνουν σε αυτά τα μέτρα και ότι ήταν "κοντό"...
και καλά έκανε ... για κόντρα πήγε και το ετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε...
δεν υπάρχει λόγος να λέμε ασάφειες και να νιώθουμε οι μισοί βλάκες...γιατί όταν διαβάζεις ότι το μαμά με με σκούπα περνάει εκκεντροφοράτο επειδή ο οδηγός είνα γάτα ... εντάξει πάει πολύ...και αν δεν έβγαινε ο saxo52 να το πει όλοι θα έψαχναν τι παίζει...εγώ το ήξερα ότι το σαξο είναι κοντό...και αφού το έμαθα εγώ πάει να πει οτι δεν το κρύβει ο άνθρωπος...
κλείνοντας ο σπύρος έχει δίκιο...το σάξο κατέβηκε στα rwyb και στα 400μέτρα έσπαγε 4αρτη...δεν κρύφτηκε από κανέναν το παιδί άλλοι κομπλεξικοί προσπαθούν και δεν ξέρω γιατί να το αποκρύψουν...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ είναι ντροπή αυτά τα πράγματα...
και κάτι ακόμα για το παλικάρι που έριξε την χολή...όποιος κάνει κόντρες σε ΒΟΥΤΑ κερατεα ή δεν ξέρω που αλλού πρέπει να ξέρει και το φανάρι φίλε ...είναι μέσα στο πρόγραμμα ρε φίλε να ξέρεις και το φανάρι...όπως να ξέρεις σε πια λωρίδα γλυστράει λιγότερο , όπως να ξέρεις να ξεκινάς , να κάνεις καλές αλλάγες ... όλα πάνε μαζί...με όλα - δεν ξέρω αν κερδίζεις - αλλά σίγουρα δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο.
άυτά από μένα τον χομπίστα
φιλικά
Κατι ασχετο....Ειχαμε πατησει καποια στιγμη εμεις οι δυο αναβαση βουτας πριν 2 χρονια?Εχω ενα μαυρο πουντο αν θυμασαι..
Φιλικά Αλέξανδρος
Εγω ειχα καλο δασκαλο...τον Κωστη :D :D :D
Δεν θα ξεχασω ποτε το βλεμμα του Αννιβα οταν ειχαμε ανοιξει
οι 3 μας..."Ρε μλκες μου ειχατε κανει μια κολωνα πριν αναψει πρασινο"
χαχαχαχαχαχαχαχα.Και οπως με πληροφορισε ο Κωστης σημερα,
ειναι και παλι "μετρισιμο" το φαναρι...
*DIMITRIS*
01-06-2006, 09:12
ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Ακόμα δεν το έχετε μάθει? Επρεπε να είχα έξω το αυτοκίνητο να δείτε κάτι...
Παλιοκλέφτες Χολαργιότες. Ρώτα τον δάσκαλο σου τον Κωστή αν έστω και μια φορά απο τις πολλές είχε κατάφέρει να φύγει εκκίνηση οταν είχε το άσπρο γκόλφ κι εγώ το Peugeot. ΚΑι βέβαια αν ηταν ποτέ μπροστά. Ακόμα και οταν έκλεβε πάλι πίσω ξεκίναγε!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με το μηχανάκι δεν έχω καταφέρει κανέναν να ανοίξει Καρέα. Με κοιτάνε σαν να θέλουν να με δείρουνε οταν το προτείνω. Είδατε? Μας βγάλατε κακή φήμη.
:D :D :D :D :D
GEORGEPONT
01-06-2006, 10:39
..σαν συμπέρασμα απ οτι κατάλαβα απ τα γραφόμενα ειναι οτι
στη συγκεκριμένη κόντρα,την συγκεκριμένη περίοδο το saxo φορούσε
ΜΟΝΟ σκούπα???????
ακριβως,κ αυτα που εχει βαλει μετα(διχαλο-καταλυτη) τα εβαλε γιατι τα εβγαλε ενας φιλος του με ενα αλλο σαξο.
GEORGEPONT
01-06-2006, 12:06
ακριβως,κ αυτα που εχει βαλει μετα(διχαλο-καταλυτη) τα εβαλε γιατι τα εβγαλε ενας φιλος του με ενα αλλο σαξο.
επομένως το συγκεκριμένο saxo, ΜΟΝΟ με σκούπα πέρασε "εύκολα" μπροστά απ ..
το rally που φορουσε εκκεντροφορουσ, ειχε ροικη εξελιξη full εξατμιση και τα σχετικα
Τώρα έτσι όπως τα γράφετε δεν θα φταίει κάποιος που δεν θα έχει διαβάσει και τις 5 σελίδες αλλά μόνο τα τελευταία 5 posts να αρχίσει και να λέει τα δικά του...
Το saxo που λέτε οτι φόραγε μόνο σκούπα ήταν σόβρακο με ημισλίκ και η απόσταση που αναφέρουμε ήταν 300 μέτρα.
Μην πετάμε σπίθες λέγοντας τα μισά!
Καλα θα μας τρελανετε ρε παιδια ο καθενας εδω λεει τα δικα του, τη μια λεει ο Γακης οτι δε φορουσε λαστιχα και τωρα ο Κινεζος λεει οτι φορουσε και λεει κιολας ο Γακης οτι πριν το γραψει το εψαξε πολυ το θεμα τωρα ποιος εχει δικιο αντε βρες :?
Ρε συ bill106...έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε!
Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι 100% για τα λάστιχα, αλλά νομίζω πως δεν φόραγε. Θα το μάθω όμως...
Εσύ γιατί είσαι επιθετικός όμως?
Γιατι ειναι φιλος μου και ξερει οτι κατι μου χρωστας... :D :D :D
Οχι φιλε σορρυ αν καταλαβες κατι τετοιο απλα φανηκε σαν να την ειπες με καποιο τροπο στον Λοχια και τωρα φαινεται οτι δεν ειχες δικιο κατα ενα μερος.
Φιλικα συζητηση κανουμε, στη συναντηση οι φαπες :D :D
pugmaster
01-06-2006, 17:55
οφειλω μια συγνωμη που απαντησα σε παλιο post κατα λαθος και διμηουργηθηκε πανικος...ειλικρινα σορρυ
Γμστ φιλε...ενω δεν πρεπει,μερικες φορες αισθανεσε ασχημα.
Paidia gia na lythei h pareksigisi egw tote forousa mono skoupa. den eixa oute ksilomena ka8ismata oute lastixa oute kan anartisi!
apla exoun perasei 2 xronia kai siga min thimatai o b16a kai o gakis ti forousa egw tote!
Gakis kai Alex kalutera kleidwste to topic giati dimiourgi8ike pareksigisi apo to pouthena!
auta eixa na pw
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.