PDA

View Full Version : L.R.C. vs ManthosGT @ Ribas

Dragster1
14-10-2004, 17:40
Xtes sto Ribas o L.R.C. (Punto GT Kokkino) anoikse me ton Mantho (Punto GT T25 @ 1bar) sto Ribas.

Sthn prwth kontra apo defteres o L.R.C. htan mprosta 1 amaksi ews tis tetartes...

Sthn 2h anoiksan apo 3es!!! o L.R.C. anoikse miso amaksi me ton Mantho na mazebei kai telika sta fortomata 5hs na einai mprosta miso amaksi...

ManthosGT
15-10-2004, 14:07
οπως ειπα στον LRC το ιδιο βραδυ στο σουβλακοσυμποσιο , γεμιζα τεταρτη κι οχι πεμπτη οπως νομιζε οταν τον περασα και τον χαιρεταγα !!! στο πρωτο ρεπριζ το ηπια το τσαγακι μου ....

15-10-2004, 14:10
πες και τιποτα για την δικια μας την κοντρουλα!!!

Tarifman
15-10-2004, 16:00
λοιπον το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει νικητης και χαμενος.δεν υπηρχε τελος στη κοντρα..πρεπει να γινει ξανα αφου ο μανθος αλλαξει φκαντζα και πολλαπλη....!!!!θα μας καταστρεψει η συμπιεση που βαραει στον θεο...

ManthosGT
15-10-2004, 23:18
το πρωι επινα καφεδακι με τον φιλο tarifman . πηραμε τηλ και ρωτησαμε για πιστονια σφυριλατα και εκκεντροφορους κτλ με λιγα λογια μια μετατροπη θα μου κοστιζε 2180 € !!!!!! λες να βαλω πιο παχυα φλαντζα ?... στο θεο η συμπιεση οπως προαναφερθηκε !!!!!

Dragster1
19-10-2004, 11:48
το πρωι επινα καφεδακι με τον φιλο tarifman . πηραμε τηλ και ρωτησαμε για πιστονια σφυριλατα και εκκεντροφορους κτλ με λιγα λογια μια μετατροπη θα μου κοστιζε 2180 € !!!!!! λες να βαλω πιο παχυα φλαντζα ?... στο θεο η συμπιεση οπως προαναφερθηκε !!!!!
Kalo tha htan...