View Full Version : L.R.C. vs ManthosGT @ Ribas
Dragster1
14-10-2004, 17:40
Xtes sto Ribas o L.R.C. (Punto GT Kokkino) anoikse me ton Mantho (Punto GT T25 @ 1bar) sto Ribas.
Sthn prwth kontra apo defteres o L.R.C. htan mprosta 1 amaksi ews tis tetartes...
Sthn 2h anoiksan apo 3es!!! o L.R.C. anoikse miso amaksi me ton Mantho na mazebei kai telika sta fortomata 5hs na einai mprosta miso amaksi...
ManthosGT
15-10-2004, 14:07
οπως ειπα στον LRC το ιδιο βραδυ στο σουβλακοσυμποσιο , γεμιζα τεταρτη κι οχι πεμπτη οπως νομιζε οταν τον περασα και τον χαιρεταγα !!! στο πρωτο ρεπριζ το ηπια το τσαγακι μου ....
πες και τιποτα για την δικια μας την κοντρουλα!!!
Tarifman
15-10-2004, 16:00
λοιπον το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει νικητης και χαμενος.δεν υπηρχε τελος στη κοντρα..πρεπει να γινει ξανα αφου ο μανθος αλλαξει φκαντζα και πολλαπλη....!!!!θα μας καταστρεψει η συμπιεση που βαραει στον θεο...
ManthosGT
15-10-2004, 23:18
το πρωι επινα καφεδακι με τον φιλο tarifman . πηραμε τηλ και ρωτησαμε για πιστονια σφυριλατα και εκκεντροφορους κτλ με λιγα λογια μια μετατροπη θα μου κοστιζε 2180 € !!!!!! λες να βαλω πιο παχυα φλαντζα ?... στο θεο η συμπιεση οπως προαναφερθηκε !!!!!
Dragster1
19-10-2004, 11:48
το πρωι επινα καφεδακι με τον φιλο tarifman . πηραμε τηλ και ρωτησαμε για πιστονια σφυριλατα και εκκεντροφορους κτλ με λιγα λογια μια μετατροπη θα μου κοστιζε 2180 € !!!!!! λες να βαλω πιο παχυα φλαντζα ?... στο θεο η συμπιεση οπως προαναφερθηκε !!!!!
Kalo tha htan...
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.