View Full Version : MY SUPRA is coming!
supra700
22-06-2006, 17:14
link:
http://www.putfile.com/fastisnice
emm se 2 bdomades :D
Σιγουρα ειναι παρα πολυ ομορφη και επιβλητικη.....μπραβο φιλε πολυ ωραιο...με το καλο να ερθεις. :wink:
xourikis
22-06-2006, 21:24
Αν το φερεις ελλαδα εισαι μαγκας μπραβο φιλε μου :hello2:
supra700
22-06-2006, 21:30
tha eimai sth paraliakh meta tis 7 iouliou! :D :D
Ωραια.....αν και δεξιοτιμονο.....νομιζω πως θελει λιγο "σκουπισμα" η παραλιακη.....
:wink: :wink: :wink:
xourikis
22-06-2006, 21:34
Παρακαλειται το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ να στροσει με ασφαλτο την παραλιακη μετα το ξεμπαζομα το φιλου με το Supra :D :chainsaw:
supra700
22-06-2006, 21:36
:lol: :lol: :lol:
christina
22-06-2006, 22:48
TOU...TOU...TOUMPANOOOOOO :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
na to xairesai....panemorfo....ftou ftou skorda..... :lol:
harrisM15A
22-06-2006, 23:29
kaloriziko filarako, de tha eisai monos sou ... min anisuxeis etoimase clubaki
supra700
22-06-2006, 23:35
:) thanks gia ta kala sas logia,
Makari na mazeutoume etsi na kanoume kana cruise!mporoume na to kanonisoume??
Diamonds
23-06-2006, 00:36
kalws na to dexteis kai kalota3ido!!!!!!
PERIERGOS TUNING
23-06-2006, 00:44
me to kalo file
einai apo ta agaphmena mou aftokinhta
u r a lucky bustard.(filika to lew,katalaveneis afou eisai apo ta ksena) :wink:
Asia Rocsta Ice
23-06-2006, 09:54
Pooo file ise magas...ama to fereis.....kaloriziko kalotaksido kales kontres kala pipinia...kala ksembazomata...ee??? ti allo???afta... :lol: :lol:
Μπράβο φίλε μου!
Καλορίζικο και προσοχή σε αυτούς με τα μπλε-ασπρα αυτοκινητα!
Μπράβο φίλε μου!
Καλορίζικο και προσοχή σε αυτούς με τα μπλε-ασπρα αυτοκινητα!
Ειναι καλα παιδια μωρε.................κατα βαθος........................................ .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................π λυ βαθος. :roll:
Diamonds
23-06-2006, 11:28
sssstttttt!! mhn sas akousoune..........
GReddyRX7
23-06-2006, 11:29
Ναι πιο πολύ βάθος όμως γιατί σήμερα το πρωί με έγραψαν! :evil:
supra700
23-06-2006, 11:32
Prepei na organosoume ena cruise! na mazeutoume kamia 50aria grhgoroi na pame bolta! To supra kathe xrono to miso xrono einai se garaz kai tou kano pragmata, tora to perimeno mallon shmera na to paro piso apthn owen developments(autoi pou ftiaxnoun ta mitsubishi evo ta FQ!!) kathe fora pou to pairno piso anebainei 100aloga!! Anypomono na to odigiso tha paro kana videaki to sabbatokyriako na to kano post(An to paro shmera)..
Prepei na organosoume ena cruise! na mazeutoume kamia 50aria grhgoroi na pame bolta! To supra kathe xrono to miso xrono einai se garaz kai tou kano pragmata, tora to perimeno mallon shmera na to paro piso apthn owen developments(autoi pou ftiaxnoun ta mitsubishi evo ta FQ!!) kathe fora pou to pairno piso anebainei 100aloga!! Anypomono na to odigiso tha paro kana videaki to sabbatokyriako na to kano post(An to paro shmera)..
Μπραβο φιλε.....ευχομαι τα καλυτερα. :wink:
xourikis
23-06-2006, 11:35
Vivivivideo δωσε πραμα στον λαο :D
Ναι βιντεακι οπως και δηποτε......ειναι απαραιτητο... :wink:
ALEX_SSGTi
23-06-2006, 11:41
Πολύ τέρας η Supra!Μπράβο φίλε!
Ότι video τραβήξεις, στείλτο στο av@dragster.gr και θα στο ανεβάσω εγώ!
geo_cosworth
23-06-2006, 15:42
Είναι κουκλάρα...Να την χαίρεσαι !!! :D :D
Και με το καλό να τα δεχθείς!!!
kostas x 69
23-06-2006, 19:08
ade me to kalo!!!
perimenoume kanena video!
supra700
23-06-2006, 22:28
guys, me to nitro kai tous malakes me ta aspra kai mble ti paizei?
kaloriziko kai kalotaxido filarako
prosoxi stous ellhnikous dromous!
guys, me to nitro kai tous malakes me ta aspra kai mble ti paizei?
Τι να παιζει.....ειναι πολυ καλα παιδια και προσπαθουν να εξεσφαλισουν την ταξη και την νομιμοτητα στη χωρα... :roll: :roll:
Δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα......αλλωστε μπορεις να το "παιζεις Ξενος" και ειναι καλυτερα σιγουρα... :?
kostakis-16v
25-06-2006, 03:56
Βρε doc τι του λες του παιδιου,αμα τον σταματησουν και δουν εγκατασταση νιτρο και μπουκαλα πισω,στην καλυτερη θα εισπραξει μια κλησαρα με οτι κατηγορια υπαρχει εκεινη τη στιγμη ευκαιρη στο νου του οργανου με αρκετα μηδενικα,ενω στη χειροτερη (εκτος της κλησης δηλαδη,που την εχει στανταρ)παιζει απο αφαιρεση πινακιδων και αδειας για αρκετο καιρο και υποχρεωση να περαστει το αυτοκινητο απο Κ.Τ.Ε.Ο. για να τα παρει πισω,μεχρι και κατηγορια οτι κανει χρηση διαφορετικου καυσιμου απο αυτο που γραφει στην αδεια κυκλοφοριας του.
Οχι ξενος να το παιξει,και κεραιες οτι κατεβηκε απο τον Αρη να εχει για να το παιξει εξωγηινος,αν πεσει σε"καλο"ελενγχο και ανακαλυψουν νιτρα,την εχει πολυ ασχημα....(μην ξεχνας ποση προπαγανδα και ποσος πολεμος εχει γινει πανω στο θεμα νιτρο απο ασχετους και ανιδεους στην τηλεοραση και σε εφημεριδες-περιοδικα)
Αν εχεις εγκατασταση νιτρο κ η μπουκαλα την στιγμη του ελεγχου δεν ειναι συνδεδεμενη δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα...
Αν παλι την εχεις συνδεδεμενη κ φας μονο κλιση πας κ λες οτι ηταν ασυνδετη κ την εχεις για χρηση στην πιστα..
Εχει τυχει σε φιλο να του κανουν 1-2 φορες ελεγχο κ να την βρουν αλλα τελικα δεν του καναν τιποτα...
Συγνωμη βρε παιδια...υπαρχει νομοθεσια που καθοριζει με σαφη τροπο, οτι, το να εχεις κυκλωμα νιτρου στο αυτοκινητο σε βγαζει εκτος νομου...???
Αν ναι.....δεν το γνωριζα....και αν μπορει καποιος ας μου αναφερει, ποιος ειναι αυτος ο νομος ακριβως (η ποια παραγραφος, η αρθρο.) :shock:
geo_cosworth
25-06-2006, 10:35
Doc δεν νομίζω ο νομοθέτης να έχει προλάβει να προβλέψει σαφή Νόμο για το συγκεκριμένο θέμα...
Πλην όμως πες μου το εξής...
Αν υποθετικά εξυπηρετώντας φίλους μου μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου 3μπουκάλες ταξιδεύοντας προς επαρχία και πέσω σε μπλόκο ποια θα είναι η τύχη μου;;;Υπόψιν οι μπουκάλες δεν είναι συνδεδεμένες απλα τακτοποιημένες στο πορτ-μπαγκάζ!!!
Επομένως η μη ύπαρξη σύνδεσης ειναι ελαφρυντική περίπτωση, με ανθρωπιστικά κριτήρια μόνο και μονό!!! :wink: Τώρα αν θέλει πιστεύω κάποιος να το τραβήξει και τον πυροσβεστήρα στον βαφτίζει νίτρο!!! :shock:
Aπο τη στιγμη που δεν υπαρχει σαφης νομοθεσια που να καθοριζει οτι εισαι παρανομος, που εχεις εγκατασταση νιτρου, δεν μπορει κανεις να σου κανει τιποτε...αν ομως υπαρχει κατι τετοιο, που δεν το γνωριζω ( και αν το γνωριζει καποιος θα παρακαλουσα να το παραθεσει, για να το μαθουμε ολοι) τοτε τα πραγματα φυσικα αλλαζουν.
Βεβαια αν σε βρουν με 3 μπουκαλες, η 2, η 4, τοποθετημενες στο πορτ παγκαζ, επειδη θελεις να τις μεταφερεις.....τοτε εμπιπτεις, σε μεταφορα εμπορευματος, χωρις τα καταλληλα παραστατικα....και γιαυτο πιθανο, να χαρακτηριστεις παρανομος.....ειναι κατι διαφορετικο... :wink:
supra700
25-06-2006, 13:35
hmmm, endiaferon apopseis.Pantos gia kteo den paizei giati gia diakopes tha rtho kai exo xenes pinakides,den exo kammia douleia me ellinika Kteo!. To oti mporoun na mou paroun tis pinakides mporoun.Persi mou tis phran kai xerete ti ekana? phga kai eftiaxa alles thn epomenh mera :lol:
oi agglikes pinakides den exoun sfragides kai malakies apano, einai plain pinakides...Pantos o nomos edo agglia gia nitro einai o exhs: einai paranomo na to kaneis "use" sto dromo alla mporeis na to exeis pano sou(to kaneis use se track) etsi kai allios den mporoun na apodeixoun an to kaneis use!!.Ellada logika kati paraploihso den isxuei? exo akousei kati gia paranomo kausimo? kai baria prostima? allo pali exo akousei oti den trexei tipota, oi apopsei diustante...An to xeis asyndeto? me mia mpoukala piso? ti sou kanoun? les deite den einai connected! ypotheto..
supra700
25-06-2006, 13:35
..
nio-*evo*
25-06-2006, 19:23
koita analoga te kefia tous paizei na mhn se kanoun k tipota an to paikseis ksenos gia na mhn tous poun k vlaxous. ta gidia tespa. mhn masas alla prospathise na mhn prokaleis oso mporeis telospanton
Με τετοιο αυτοκινητο.....ειναι λιγο δυσκολο....
Εχει ξενες πινακιδες....αλλου ειναι προσον (και εκμεταλευσου το) και αλλου ειναι μειονεκτημα... :wink: :wink: :wink:
συγνώμη παιδιά χωρίς παρεξήγηση...
αυτό είναι το sky line Που άνοιξε με το ραλλύ 350HP πρόσφατα?
έχω και άλλες ερωτήσεις :roll: ΄... :
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας (-όχι όλοι-) κάνει σαν ΒΛΑΧΟΣ με την πρώτη ευκαιρία?
Τό Παλικαρι με το supra να ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και να το χαίρεται...και να το κάνει 1600 άλογα...και και και και...
Εσείς που γράψατε σε αυτό τόπικ ( επαναλαμβάνω όχι όλοι) , και σας έτρεχαν τα σάλια ... είσαι μάγκας , είσαι ο καλύτερος , είσαι ο ένας ,είσαι ο Βασιλιάς του δρόμου, φέρτο να το δούμε κι εμείς οι κακόμοιροι... ΥΠΕΧΩΔΕ ρίξτε άσφαλτο και κόλλα στα φανάρια γιατί θα γαζώσει τα πάντα ... τα εννοούσατε ή απλά σαν έπιασε η ασθένεια του πληκτρολογείου?
Χαλαρώστε ρε παιδιά θα μας κοροιδευουν έξω ... λες και είμαστε ... μην πω τι...
PERIERGOS TUNING
13-07-2006, 22:26
katarxin na perimenoume na mathoume an htan to palikari me to supra.mhn protrexoume.alla akoma kai na htan aytos tha htan swsto na perimenoume kai alla anoigmata gia na diamorfosoume mia gnwmh.kai mhn ksexname oti den paizei rolo mono tto aytokinhto alla kai ta xeria tou odgou.filika periergos :wink:
geo_cosworth
14-07-2006, 02:04
SUPRA700 ΄πέρασες πατημένος από Λ.Σχιστού τα μεσάνυχτα Τετάρτης κατά τις 2;;; :?:
Δεν έθιξα τις επιδόσεις του supra, άλλωστε είμαι πολύ αργός για να το κάνω... απλά μου φάνηκαν λίγο έντονες κάποιες φράσεις...anyway...
Ενταξει βρε παιδια...ολα καλα.....παντου γινονται.....ακομη και χειροτερα... :wink: :wink:
Το παληκαρι εχει αμαξακι φοβερο...και ειναι δικο του.
Ελπιζω φιλε, να εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε και απο κοντα... :wink:
kwstas_fr
19-07-2006, 18:05
Φίλε Supra, ανοίξαμε για πλάκα πριν μια εβδομάδα στη παραλιακή ,στη Βούλα. Είχα ένα κίτρινο Leon... Φίλε ΣΚΟΤΩΝΕΙ, να το χαίρεσαι!!!!!
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.