View Full Version : Μετρήσεις του Integra Turbo στο FASTER
Driftmaniac
25-01-2005, 18:29
Ρε παιδιά, πήρε κανείς το Faster που κυκλοφορεί?
Το πήρα γιατί είδα το Integra Turbo του Μανιουδάκη. Αλλιώς δεν το έπαιρνα για να είμαστε ξηγημένοι...
Το κοιτάζω απο εδώ, το κοιτάζω απο κει και ρίχνω μια ματιά στους χρόνους!
0-160km/h:8,3sec
ΑΛΛΑ
Εκεί που αναφέρει τα μέτρα λέει:
200m: 8,6sec/156,5km/h
Αναρωτιέμαι, πως γίνεται να έχει πιάσει 156,6km/h σε 8,6 και 160 σε 8,3????
Το αναφέρω γιατί βγήκαν με ένα ύφος πως αυτοί είναι αληθινοί κλπ π@π@ριές...
Μπορει να ειναι σε διαφορετικες μετρησεις. Η μπορει να λενε μλκιες. :lol:
Οι μετρήσεις ΠΡΕΠΕΙ να είναι απο το ίδιο άνοιγμα. Απαγορεύεται αυστηρώς και θα είναι άτοπο να βγάζουν αποτελέσματα απο διαφορετικά ανοίγματα...
Τέλος πάντων, αν πέσει στα χέρια μου, θα το κοιτάξω το περιοδικό...
kontrakias
25-01-2005, 20:03
πρέπει να κάνουν παρέα με την Βέφα για να δείξει τέτοιους χρόνουσ το Integra από την Κρήτη.
εδώ στο Dragster και χαροπαλεύει να πέσει κάτω από τα 13sec, θα κάνει καλύτερο χρόνο στο δρόμο?
από την άλλη ο Κρητηκός δεν φημίζεται για τα χέρια του...
αλλά τι να κάνεις? χρειάζονται νούμερα μπασ και πουλήσουν κανένα φύλο οι ταλαίπωροι
Overboost
26-01-2005, 10:23
Όσον αφορά το Faster ίσως και να έχει πέσει "μαγείρεμα" πάντως επιτρέψτε μου να πώ σαν ιδρυτικό μέλος του Honda Performance Club στο οποίο βρίσκεται το αμάξι, πως ήμουν παρών και τράβαγα video ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δυναμομέτρηση (οχι απο το Faster κλπ.) και το αμάξι είναι κτήνος... Σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε ιδίοις όμασι...
http://www.hpclub.gr/images/Videos/MANIOYD.wmv
Εκει δεν υπάρχει κανενός είδους μαγείρεμα και οι αριθμοι μιλάνε μόνοι τους.
Το Integra του Κώστα είναι το πιο γρήγορο Honda σε απόλυτους αριθμούς επι Ελλήνικού εδάφους.
H αλήθεια είναι πως σε αυτό το περιοδικό έχουν γραφτεί τελευταία τρελά κουλά πράγματα,βλέπε 3rotor rx-7 που είπαν πως βγήκε απο το τετρακοσσάρι με 200+ στο δρόμο :roll: :roll: :roll: και έκανε χρόνο πάλι στο δρόμο με λάστιχα κανονικά κοντά στο 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
kontrakias
26-01-2005, 12:51
δεν είπε κανείς οτι το αυτοκίνητο δεν πάει. πάει πολύ καλά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πάει όπως λένε στο Faster. αυτό φαίνεται και από τον τελευταίο αγώνα dragster που όπωσ ήδη έχω πει το αυτοκίνητο αδυνατή να κατέβει τα 13sec και αυτό λόγο πρόσφυσησ και οδηγικών ικανοτήτων του Μανουδάκη.
στην κόντρα που είχε γίνει στο Ελληνικό με τα 11 αυτοκίνητα, από φίλους που έχω μέσα στο Power μου είπαν ότι ο ιδιοκτητησ οδήγησε το αυτοκίνητο αλλά σε μία μέτρηση που έκανε στο τέλος ένασ συντάχτησ του περιοδικού ο χρόνοσ κατέβηκε τρελά.
και κάτι ακόμα... ο Μανουδάκησ δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και έχει πάρει μπάλα τα περιοδικά. μία στο Speed μία στο Faster...αντε και τον επόμενο μήνα στο Burn...
Οτι να ναι.
Overboost
26-01-2005, 13:15
Ταπεινή μου άποψη είναι πως αν είχα ενα αυτοκίνητο σαν του Μανιουδάκη που έχει πάνω του την μισή Αμερική και την άλλη μιση Ιαπωνία σε aftermarket εξαρτήματα και έχω δώσει ενα κάρο λεφτά λογικό είναι να χτυπάει κατα καιρούς το τηλ. μου απο περιοδικά. Και δεν νομίζω να με χάλαγε *ΑΝ* δεν ήμουν "στρατοπεδευμένος" να έβλεπα το αμάξι μου στο κάθε Turn Out.
Εμένα πάντως θα με χάλαγε να έβλεπα τα 700 ρόδα μου να περιτριγυρίζονται απο 10 άλλα των 160 ίππων δηλωμένα για 270.... και όλα απο το γνωστό σε όλους αγγλικό περιοδικό και φυσικά φωτογραφημένα απο τον καταξιωμένο τζώνι καPota!!!!!
kontrakias
26-01-2005, 14:13
ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.
ΨΑΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΜW TURBO ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ POWER KAI ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΖΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΒΜW ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ?
Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΟ. ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ 5 ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕVO ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ 12SEC ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ??
ΧΛΩΜΟ ΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
Έχουμε ξεφύγει λίγο απο το topic θα έλεγα...
Εγώ δεν θέλω να πω για τον κάτοχο του Honda. Δικό του είναι όπου θέλει το πάει.
Αλλά για άλλη μια φορά, το Faster (ακόμα δεν βγήκε...) έχει φτιαχτούς χρόνους! Όπως φτιαχτοί ήταν του RX7 της KingDragon (το οποίο δεν τσούλαγε ΚΑΝ στην φωτογράφιση και πήγαινε σπρωχτό) και ρίχνω μια ματιά και στους χρόνους του Elise, που ΚΑΙ αυτοί μου έκατσαν στο στομάχι...
Αν απο τώρα μας άρχισαν με τέτοια...κατάλαβα την συνέχεια...
den to eida to periodiko alla mporei na egine kai la8os re paidia min pirobolate ton odigo..
SofianosGTi
26-01-2005, 14:34
Ωραίες δοκιμές κάνει το Faster....
αλλά τι να κάνουν με τα χρέπια που βγάζουνε?????
πάντως έχουν βελτιωθεί αρκετα.... τώρα τους συμπληρώνουν τους πίνακες με τις μετρήσεις.... έστω και αν γράφουν π@π@ριες...
alex1.3r
26-01-2005, 18:01
Ε καλα λαθοι γινονται εδω σε ποιο παλιο τευχος ελειπε ολοκληρος πινακας με μετρησεις κτλ ητανε μονο το φοντο......
Το θεμα ειναι αν κανανε λαθος ή το κανανε σκοπιμα...
alex 1.3r ta la8i den sigxwrountai. plirwnoume gia na blepoume ali8ies
Driftmaniac
27-01-2005, 15:00
http://img.photobucket.com/albums/v654/driftmaniac/mamalakis.jpg
Τελικά με μια φωτογραφία μπορείς να πεις πολλά πράγματα...
kontrakias
27-01-2005, 15:13
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
alex1.3r
27-01-2005, 15:28
alex 1.3r ta la8i den sigxwrountai. plirwnoume gia na blepoume ali8ies
Σωστα τα λες ρε editor3 πηγα να κανω το δικηγορο του διαβολου.... αλλα στην τελικη πληρωνουμε για την αληθεια και μονο αυτη μπορει να μας εντυπωσιασει........
Costeas jr
23-02-2005, 22:38
Re pedes aman exei grapsi o Manioudakis 11.8 to civic tou Wax apo Kypro pou exei 656 alloga roda mexri tora posa prepi na grapsi?
Xamila 10?
alex1.3r
24-02-2005, 12:20
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Αμα ρωταγες στο Faster θα σου λεγανε κατω και απο 9 :lol: :lol: :lol:
Overboost
25-02-2005, 10:07
Αμα ρίξεις και λίγο σκορδάκι, ίσως να κάνει και χαμηλά 8....
Πάντως το συγκεκριμένο αμάξι που αναφέρει ο κουμπάρος.. θα ταράξει τα νερά... Το έχω δει απο κοντά και εμείνα λαλακας... ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν...
Costeas jr
27-02-2005, 22:54
Opos to eipes file alex1.3r are gelia fenete tous metrane me to roloi. :) :) :) :) :)
Costeas jr
27-02-2005, 22:56
Mpravo re koumpare over boost pesta giati tha gini tis pout@n@s avrio stis Serres gia pes ti ergalio einai to pragma kai pos pigene otan eirthes kato.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.