View Full Version : Suzuki Ignis Sport vs Audi TT @ Kifisias
Driftmaniac
20-10-2004, 13:56
O :?: erikse ksilo se ena TT me to Ignisaki 3 fores.
Akoma kai otan eftasan sto anhforiko twn anabrytwn kai se gemismata 5hs, to Ignis htan mprosta mish karotsa!!!
O idiokthths tou TT den mporouse na pistepsei oti to "koubadaki" einai telika toso grhgoro!!!
Bravo to Ignis........
xalarotatos
22-10-2004, 21:38
Einai mama to Ignis?
Dragster1
26-10-2004, 09:47
Oxi kai toso...
Alla mhn nomizeis tpt kafriles (nos-turbo-4petalouda)
Eksatmisi kai filtro
Exatmisi kai filtro... kai erixe se TT (as ypothesoume oti htan to aplo me ta 180)...?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragster1
26-10-2004, 16:07
Exatmisi kai filtro... kai erixe se TT (as ypothesoume oti htan to aplo me ta 180)...?? :lol: :lol: :lol: :lol:
emmmm ti na upothesoume oti einai ABT me 260hp? :P :wink:
E tote malista kai ego sta 200 eimai poio grigoros apo ton Kederi (me h' xoris dopa) :lol:
Dragster1
26-10-2004, 16:25
E tote malista kai ego sta 200 eimai poio grigoros apo ton Kederi (me h' xoris dopa) :lol:
Ennoeis kati?
Dragster1
26-10-2004, 16:27
Plhroforiaka yparxei kai TT me 150hp
Ηταν το ΤΤ με τα 180 αλογα και ηταν ανοιχτο μαλιστα. Τις δυο φορες (πρωτη και τελευταια) ηταν μισο φτερο εμπρός το Ignis και τη δευτερη, μισο πίσω.
Καλά μιλάμε σοβαρά τώρα; Πώς γίνεται να έριξε σε TT αυτό το αμάξι. Μήπως δέν το πάταγε το ΤΤ; Και εγώ έριξα με το Golf σε 911 turbo μόνο που ο οδηγός ούτε που με κοίταξε κατα τη διάρκεια της "κόντρας"!!!!
Το συγκεκριμένο Ignis κάνει εύκολα 0-100 στα 8,3sec και 400m 16sec ξερό με 140km/h. Ο τύπος με το ΤΤ πάντως, άνοιγε κανονικότατα αφού κάθε φορά σπινάριζε στην εκκίνηση και πίστεψέ με, ξέρω πότε ο άλλος κάνει κόντρα ή τουλάχιστον ανοίγει! Τώρα, αμα ήταν κουλός αυτός, εγώ ή το Ignis τι φταίμε??????
scoupegt
26-10-2004, 18:19
kai 8.6 na kannnnnei to ignish 0-100 to TT exei 7.8 me ergostasiakes metrhseis......poli xlomo to kovo na itan mporosta to ignish
Για ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά! Το TT roadster βγαίνει και σε έκδοση με 150 άλογα με 0-100 8.9 και το άλλο με τα 180 δεν κάνει πολύ λιγότερο. Σε κακά χέρια και πόδια, αυτό τρώει απο πολλά αυτοκίνητα. Τέλος πάντων, το Ignis στις 2 απο τις 3 φορές ήταν μπροστά!
KOLAOUZOS
27-10-2004, 00:39
Se gemismata pempths???????????????? :shock: signwmh!!!! alla den ginete kapoio lathaki kanete sigoura.To ignis exei oute 200 telikh kai to TT me ta 150 exei 210 to TT me ta 180 (pou einai kai to pio sunhthes) exei 225 milame gia terasties diafores se telikes taxuthtes kai mhn mou peite htan me tetartes giati kai oi tetartes tou ftanoun aneta ta 200.mhpws htan mexri trites, htan to TT me ta 150 kai to ignis exei polla kaloudia panw tou? :?:
Apo oti vlepo eipothike oti to TT htan afto me ta 180. Se ropes den to sizitame to Ignis apokliete na htan brosta se kammia ton periptoseon. Apo stasi mono an o odigos tou TT htan super koulos alla kai pali molis patage tha ton kavalage.
400m 16"? :shock: To Ignis sport me filtro exatmisi?
Dragster1
27-10-2004, 09:06
400m 16"? :shock: To Ignis sport me filtro exatmisi?
Nai file mou
Koufo kai omws pragmatikothta...
Opws kai to tsai sto TT
Με τί μετρήσατε το Ignis και έκανε 16; Αν το μοτέρ στις φωτό είναι αυτό του clio σας μπράβο έχετε κάνει ωραία δουλειά.
Dragster1
27-10-2004, 09:46
Με τί μετρήσατε το Ignis και έκανε 16; Αν το μοτέρ στις φωτό είναι αυτό του clio σας μπράβο έχετε κάνει ωραία δουλειά.
A)xaxaxaxa moter clio se ignis? Poios to kanei?
B) Me organo akriveias...
Όχι το μοτέρ στο ignis νόμιζα πως κάποιος απο σας είχε clio
Dragster1
27-10-2004, 10:25
Όχι το μοτέρ στο ignis νόμιζα πως κάποιος απο σας είχε clio
Exei o Clio 16v alla to moter den einai ayto (pros to parwn!!!)
Ο Drift Maniac βιάστηκε λίγο. Μέχρι κουμπώματα 5ης το Ignis ήταν μπροστά. Μετά φανάρι κόκκινο. Μετά κόντρα, μετά φανάρι κόκκινο, πάλι φανάρι και πάλι άνοιγμα. Πολύ το κουράσαμε. Εγώ πιστεύω πως και καλύτερος οδηγός να ήταν, (πιστεύω πως ήταν το ΤΤ με τα 150) ελάχιστα μπροστά θα ήταν. Το Ignis φοράει full εξάτμιση απο χταπόδι και πίσω του Ποπάυ και φίλτρο στο κουτί. Και με 106 gti (μαμά) που ανοιξε απο δευτέρες, παλι μαζί ηταν. Δεν ειναι και οπλο, αλλα ειναι γρηγορο.
τα πιστευετε αυτα που γραφετε? ουτε σε γκρεμο με ευνοικο τιφονα δεν το περναι το ΤΤ
to saxo tou alex82 erije me skoypa eksatmisi , kai xoris spasimata se ignis sport mexri 4 kenes mprosta... ara ena saxo vts skoupa eksatmisi to tt ton 180 to exei gia plaka isa me 5-6 karotsia piso...
gamo ta autokinita telika ta Saxo !!! xairomai pou eho ena :lol: :D :D
* mehri 4es , erikse 4 kena
Dragster1
11-03-2005, 09:18
τα πιστευετε αυτα που γραφετε? ουτε σε γκρεμο με ευνοικο τιφονα δεν το περναι το ΤΤΔεν έχει σχέση τι πιστεύουμε αλλα τι έγινε....... :wink:
ALEX_SSGTi
11-03-2005, 13:24
τα πιστευετε αυτα που γραφετε? ουτε σε γκρεμο με ευνοικο τιφονα δεν το περναι το ΤΤ
Σιγά τον ΤΤάφο!
trabakoulas
11-03-2005, 13:58
Και γω εχω περασει 360 modena και 2 lambo.
Αλλα ηταν παρκαρισμενα.
Δεν πιστευω να πιστευετε αυτα που λετε παιδες! Γιατι αν ναι, καποιο προβλημα υπαρχει. :dontknow:
Ακου περναει το ignis το ΤΤ!!! :banghead:
Ρε συ Trabakula, έχεις όρεξη να κουβεντιάζουμε πάλι?
Εγώ οδηγούσα το Ignis το οποίο ήταν 125 άλογα και περίπου 1060 κιλά εκείνο το βράδυ. Το ΤΤ ήταν με τα 180 άλογα (το πιο πιθανό. Ήταν μονόμπουκο, roadster. Ίσως και να ήταν με τα 150...) το οποίο ήταν με δύο άτομα, ένας τύπο (ας πούμε 70 κιλα και μία γκόμενα, ας πούμε 60 κιλά) σύνολο 1470. Με έναν (καλό) οδηγό, κάνει 8 για το 0-100. Το Ignis με δύο άτομα, κάνει 0-100 8,3 ΕΥΚΟΛΑ!
Επειδή βαριέμαι να το συζητάω άλλο:
Με το ΤΤ εκείνο το βράδυ πήγαμε απο στάση με το ΤΤ 3 φορές
Τις δύο, ήμουν μπροστά ελάχιστα και την μία ήμουν ελάχιστα πίσω.
ΤΤ cabrio με 180 άλογα είναι ρε παιδιά! Δεν είναι 300 άλογα!!!!
trelogallos
11-03-2005, 15:44
λογικο το αποτελεσμα αποτελεσμα clio 16v αφου το TT ειναι τρελλο βημα και εχει τρομερες απολειες,ασε τον καθενα να λεει τις παρλαπιπες του
trabakoulas
11-03-2005, 20:21
Ok παρλαπιπα!
To ignis πιο γρηγορο απο το ΤΤ!! Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
Δεν μιλάμε γενικά για Ignis, αλλά για ένα συγκεκριμένο Ignis το οποίο πήγαινε απίστευτα καλά!
Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά πραγματικά χέστηκα είτε με πιστεύεις είτε όχι! Όσοι ξέρουν απο αυτοκίνητα, κόντρες και οδήγηση, θα με καταλάβουν, οπότε...no worries...
ttafos αλλα παω στοιχιμα θα γουσταρε η σ***** σου να σε πανε εστο και μια φολτα με ΤΤ !!και ξαναροταω τα πιστευεισ αυτα που γραφις;; (εγω με το uno προχθεσ γασοσα μια labo min fantastis murcielago to galardo htan giayto den pigene bima!!!!!!!!!!!!!!!)
Πρόσεχε πως εκφράζεσαι!
Admin
trabakoulas
12-03-2005, 11:00
Δεν μιλάμε γενικά για Ignis, αλλά για ένα συγκεκριμένο Ignis το οποίο πήγαινε απίστευτα καλά!
Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά πραγματικά χέστηκα είτε με πιστεύεις είτε όχι! Όσοι ξέρουν απο αυτοκίνητα, κόντρες και οδήγηση, θα με καταλάβουν, οπότε...no worries...
Ποποοο, φοβερο το ignis! Ειναι διαφορετικο απο τα αλλα γιατι εχει φιλτρο εξατμιση!! Θα χει παρει ισα με 30 αλογα! :banghead:
Ασε μας ρε φιλε.
Και καλα που βρεθηκες εσυ να μας μαθεις για κοντρες και αυτοκινητα γιατι δε ξεραμε.Φοβερες κοντρες θα χεις κανει με αυτο το καταπληκτικο ignis και το τρομερο clio!
Πηγαινε να δεις αν ερχομαι.
ttafos αλλα παω στοιχιμα θα γουσταρε η σουφρα σου να σε πανε εστο και μια φολτα με ΤΤ !!και ξαναροταω τα πιστευεισ αυτα που γραφις;; (εγω με το uno προχθεσ γασοσα μια labo min fantastis murcielago to galardo htan giayto den pigene bima!!!!!!!!!!!!!!!)
:D
Overboost
12-03-2005, 12:31
Προς τα κατα τα άλλα συμπαθέστατους trabakoulas & hlias :
Υπάρχει κάτι το οποίο ονομάζεται αναλογία κιλών/ίππο...
Αν δεν βιαζόσασταν να μιλήσετε, με δυο απλές μαθηματικές πράξεις θα είχατε διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα γεγονότα...
Εστω οτι το Ignis είναι 130 αλογα, σε ένα πλαίσιο 1.060 κιλών: 8,15 κιλά/ίππο.
Και έστω οτι το TT είναι 180 άλογα, σε ενα πλαίσιο 1470 κιλών: 8,16
Να μην αναφερθώ στο ΤΤ με τα 150 άλογα που η αναλογία του ξεπερνάει τα 9,8 κιλά ανα ίππο....
:oops: :oops:
Τι συμπέρασμα βγάζετε? Οτι ένα πανάλαφρο ατμοσφαιρικό 1500αράκι με τρελλά ξεσπάσματα και 15άρες, δεν μπορεί να είναι μπροστά απο ενα laggατο εργοστασιακά καταδικασμένο ταφίδιο την στιγμή που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ευνοούν το Ignis? Οσο για οδηγούς πίστεψε με οτι το Ignis στα χέρια του Clio16v θα είχε απογειωθεί...
Γιατι όλο αυτο το κλίμα δυσπιστίας? Δεν μπορώ να καταλάβω...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρω μια πληροφορία που μόλις προέκυψε απο μια αναζήτηση στο νετ και θέλει το Ignis να ζυγίζει ΜΟΛΙΣ 935 κιλά... ΑΝ ισχύει αυτό δεν υπάρχει πλέον λόγος να συζητάμε για την συγκεκριμένη κόντρα γιατι η αναλογία του Ignis εκτοξεύεται στα 7,κάτι...
Diabazw kai grafw se auto to Forum edw kai sxedon 2 mhnes kai o Clio16v den exei dwsei pote aformh na to kraksoun gia ena kai mono logo, PRIN MILHSEI TO PALIKARI SKEFTETAI TI LEEI KAI TO TEKMHRIWNEI AFOU TO PEI! Twra an eseis opws eipe kai i idios de ton pisteuetai kapoios xe***ke mias kai eiste apo autous tous typous pou fainetai oti ypologizoun ws eksys:
mama:120hp
skoupa:6+hp
eksatmish:7+hp
xtapodi:5+hp
programma:6+hp
SYNOLO:144hp to amaksi sas...LOL
Oso gia tis kontres kapoio tropo me thn IDIA XWRIATIKH kai KOUTOPONHRH filosofia 8a exete na tis ermhneuete...h akomh XEIROTERA NA KANETE PROBLEPEIS..
Kai pali de sas kserw..apla krinw kai lew th gnwmh mou SYMFWNA ME AUTA POU LETE KAI PWS TA LETE..
Υ.Γ O trabakoulas akolou8ei to idio motibo skepseis kai ekfraseis kai se alla topic tou Forum..
trelogallos
12-03-2005, 13:39
κοιτα trabacula απο αυτα που γραφεις (Μ@Λ@Κ13ς) διακρινω οτι οχι απλα δεν ξερεις αλλα δεν εχεις ουτε καν αμαξι για να λες τετοιες π!πες.κοψε λοιπον το ιφακι του ξερολα και τουμπεκιασου. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
evoparadise
12-03-2005, 19:26
Re paides auta sumbaivouv...TT 150 h 180 va ntav opws legetai,dev eivai toooso parologo va to perase to sugkekrimevo ignis(exw mia evtupwsn oti kserw pio eivai)...kai stnv telikn kaveis dev milnse gia karotses diaforas...
Oso gia to leksilogio pou xrnsimopoieitai sta post,dev mou aresei kai xalaei kai to olo klima...
1ον που τα βρικε το ignis 130hp με φιλτρο εξατμιση;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2ον που ειδες τα τρελα ξεσπασματα με το ηλεκτρονικο γκαζι;;;;;; (νομιζω αν κανω λαθος διορθοσε με!)
και 3ον εχει ξαναδει μαμα ΤΤ να εχει turbolag;!!!!!!!!!!!
the tall boy!!
trelogallos
12-03-2005, 19:47
κοιτα ηλια το ignis τελειος θεωρητικα με φιλτρο και εξατμιση απο το χταποδι και πισω πρεπει να γιρω στα 8-10 αλογακια αν εγινε καλη δουλεια.τωρα οσο για τα τρελλα μπαμ εχει και παραεχει αφου ξεκιναει σαν ralie και αμα ειναι και λιγο πιλοτακος αυτος που το οδηγαει τοτε μπορι να παει αρκετα καλα τωρα μιν ξεχνας τις απολειες που εχει το TT αφου στα ψηλα δεν παει βημα οσο περιεργο και αν σου φενεται. :?
klassika to Germanika de pane psila..EKTOS PORSCHE GT3(RS), CARRERA GT kai BMW M3 M5..(kai ola ths seiras M)..PROSOXH GIATI MERIKOI 8A ORMHSOUN NA ME FANE ME AUTO POU EIPA..Den EIPA OTI DE PANE..ALLA OTI DEN EXOUN POLYSTROFOUS KINHTHRES..opws..TypeR, Clio Williams, kai ta sxetika
Eristikos
12-03-2005, 23:36
Πωπω όλοι οι ξερόλες πετάχτηκαν και έκραξαν οτι δεν γίνεται...
Ρε μάγκες καλά λέει ο overboost κάντε καμιά πράξη και μετά ποστάρετε...
Και να ήταν κουλός ο οδηγός του ΤΤ και να μην το ήξερε τι μας ενδιαφέρει?Το άνοιγμα εγραψε ο άνθρωπος...
Το ignis δεν έχει ηλεκτρόγκαζο ξερόλες και το συγκεκριμένο (γιατί δεν το λέτε τόση ώρα?) είναι αυτό που έιχανε στο power για δοκιμή μακράς διαρκειας...
Overboost από που και ως που λαγκάτο το 1.8 Τ ???? :shock: :shock: :shock:
Overboost
13-03-2005, 00:43
Δεν αναφερόμουν στο spoolariσμα της τουρμπίνας αλλα στο 1.8Τ σαν σύνολο... Απλα ίσως να ήταν λιγό ατυχής ο χαρακτηρισμός μου...
Ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε.
SAXOURAS
13-03-2005, 00:45
den xerw pws paei to sigkekrimeno ignis .. pantws me ena mama pou anoixa prin kammia bdomada me to saxo tou rixa arketa
trelogallos
13-03-2005, 02:33
παντος σε ενα ανοιγμα που ειχα δει μεταξυ μαμα ignis και mama saxo δεν ειχα τρελες διαφορες(1,5-2 αμαξια το πολυ)βεβεα το saxo ηταν μπροστα αλλα μου εκανε εντυποση
KOLAOUZOS
13-03-2005, 16:45
Den nomizw na amfhsbhtei kaneis ton clio, pisteyw oti ta pragmata eginan akribos etsi kai den uparxei kanenas logos na amfibaloume. h proswpikh mou gnwmh einai pws htan to TT me ta 150 aloga, o odhgos mporei namhn epiase tis apolutes epidoseis tou aytokinhtou kai pws o kodra egine mexri tis tetartes kai aytes oxi spasmenes. koinos exoume to ignis ena mikro elafry kai arketa dunato aytokinhto pou polu fusiko einai na kanei polu kales ekkinhseis kai exoume ena baru arketa dunato aytokinyto polu kalosthmeno (gia ayto pou einai) to ignis petaxthke mprosta kai mexri na mazepsei o allos konteyan ta 180. meta metrane kathara ta aloga kai h klimakwsh tou kibwtiou opou to ignis den tha eixe elpida alla poios noiazete... den nomizw loipon pws einai toso adunates na sumboun tetoiuou eidous katastaseis me ta analoga apotelesmata. :computer:
trabakoulas
14-03-2005, 19:30
κοιτα trabacula απο αυτα που γραφεις (Μ@Λ@Κ13ς) διακρινω οτι οχι απλα δεν ξερεις αλλα δεν εχεις ουτε καν αμαξι για να λες τετοιες π!πες.κοψε λοιπον το ιφακι του ξερολα και τουμπεκιασου. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Δεν εχω? Οκ.
Ποτε θες να τα παμε να δεις ποιος θα τουμπεκιαστει?
Ιαπωνας ειμαι και αν θες να σε ραψω οποτε θες, να δεις κι αν εχω αμαξι.
Οσο για το υφακι λογικο ειναι να μιλαω ετσι οταν γραφονται παπ@ριες του στυλ, γρηγορο ignis με Φ.Ε. (ποοοολυ δυνατο δηλαδη!! ) εραψε ΤΤ.
Το ΤΤ δεν ειναι μονο 180 αλογα αλλα εχει και 25-30 κιλα ροπη.Σας λεει κατι αυτο? Πατε να συγκρινεται τουρμπο με ατμοσφαιρικο? Κι ας ειναι 300 κιλα βαρυτερο, τι να λεει.
Δεν ειναι μονο τα κιλα ανα ιππο παιδες.Παιζουν πολυ ρολο οι σχεσεις του σασμαν, η ροπη και που βγαινει και ενα σωρο αλλοι παραγοντες.
Η μονη πιθανοτητα ειναι ή να μην ανοιγε το ΤΤ, ή να ηταν μαζι μεχρι τριτες. Μετα ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ το ignis να κρατηθει διπλα στο ΤΤ.
Οσο για περι lag του 1,8Τ τι να πω... απο κει φαινεται ποσο σχετικοι ειστε!
Με 9,5 συμπιεση και τουρμπινα-μυγα που φορανε(κ03) που το ανακαλυψατε το lag???
andreas_R
14-03-2005, 22:00
μονο εαν το tt ειναι αυτο με τα 150ps μπορει το ignis να ηταν μπροστα!!!
Dragster1
15-03-2005, 10:13
Ρε παιδιά στο τέλος θα μας πείτε ότι είπαμε ότι είναι το 225hp!!!
Ήμαρτον!!!!
Μην ξεχνάτε ότι πάντα παίζει ρόλο και ο οδηγός........
Τέσπα…
ttafos αλλα παω στοιχιμα θα γουσταρε η σ***** σου να σε πανε εστο και μια φολτα με ΤΤ !!και ξαναροταω τα πιστευεισ αυτα που γραφις;; (εγω με το uno προχθεσ γασοσα μια labo min fantastis murcielago to galardo htan giayto den pigene bima!!!!!!!!!!!!!!!)
Πρόσεχε πως εκφράζεσαι!
Admin
Πάντως έχεις φοβερό επίπεδο! Σε θαυμάζω!
Όσο για το αν θα γούσταρα να πάω μια βόλτα με ΤΤ, πραγματικά χέστηκα! Το σίγουρο είναι πως θα ήθελες να πας εσύ με αυτά που έχω πάει και έχω οδηγήσει εγώ!
Μεγάλε, άστο, μην το ψάχνεις!
Και όσο για τις κόντρες με το Ignis: Κούμπωνα και 5η! Τώρα αν αυτός ήταν κουλός-άσχετος ή το ΤΤ ήταν 150 ή 180 δεν μπορώ να το ξέρω! Αν δεν κάνω λάθος, σε άλλο ένα άνοιγμα με 106 Rallye 16V ήταν και ο ALEX_SSGTi μέσα που μέχρι τα γεμίσματα 4ης (όπου και έκοψα) το Ignis ήταν μπροστά! Αυτό δεν λέει ότι το Ignis ήταν πιο γρήγορο απο εκείνο το 106, απλά έτυχε να οδηγήσω καλύτερα εγώ σε εκείνη τη φάση.
Φίλε trabakula το έχω ξαναπεί: Όποιος με ξέρει, θα γελάει με αυτά που γράφεις!
SAXOURAS
15-03-2005, 10:24
egw tha ithela na dokimasw ena anoigma re paidia mauto to ignis giati mou fainete arketa dinato.
alex1.3r
15-03-2005, 17:18
Το εχουνε γραψει 1.000.000 φορες εδω μεσα ας το γραψω αλλη μια λοιπον δεν ειναι θεμα αυτοκινητου και δυναμης παντα, αλλα και θεμα οδηγου!!!!!!!!
Εδω μεσα γραφουμε οτι βλεπουμε ή οτι κανουμε ! Δεν ξεφυλιζουμε τους πινακες στα Data Base των αυτοκινητων και λεμε Α! αυτο κανει τοσο τα 0-100 αρα δεν γινεται ...... για να κανεις το χρονο που λενε θελει και λιγο προσπαθεια και συνηθως απο οτι λεει ο κατασκευαστεις (αμα το εχεις ) μπορεις και καλυτερα ! :wink:
trabakoulas
15-03-2005, 18:39
Φιλε, εχεις καμια συγγενεια με τον σουμαχερ?
Η μηπως εισαι λιιιιγο ψωνιο?
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ!
Admin
Άμα είναι ο Clio16V ψώνιο εσύ τι είσαι :?: (Εκτός από άσχετος που το εχουν πάρει όλοι είδηση). :lol:
trabakoulas
17-03-2005, 02:33
.......
Deleted by admin
alex1.3r
17-03-2005, 15:23
Φιλε, εχεις καμια συγγενεια με τον σουμαχερ?
Η μηπως εισαι λιιιιγο ψωνιο?
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ!
Admin
Αμα γυρνας στις "πιστες" θα τον ξερεις οπως ολοι, οποτε μην βιαζεσαι να χαρακτηρησεις ή να προκαλεσεις καποιον που δεν ξερεις........... :wink:
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.