PDA

View Full Version : Πρωην Punto Βουρου vs Rallye Αγγελου

Dragster1
20-10-2004, 14:32
Έμαθα ότι άνοιξαν ρολλαριστά τα δύο αυτά αυτοκίνητα στην ευθεία του Καρέα αλλά λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το rallye φαινόταν πιο δυνατό αλλά αποτέλεσμα καθαρό δεν βγήκε αφού έκοβαν λόγο κίνησης. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες??

scoupegt
25-10-2004, 19:39
αυτη ειναι κοντρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Radar
26-10-2004, 16:03
Pou akrivos scoupegt eides oti htan toso oraia afti h kodra?

scoupegt
26-10-2004, 18:27
den eipa oti itan oraia ayti i kontra.Epeidi ksero to rally toy aggelou kai ksero oti to amaksi gamaei i kontra me to punto tha itan oraia.me dinata amaksia ayto enoo

Gakis
26-10-2004, 19:52
Ο μύθος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (rallye αγγελου) ότι είναι ανικητο κλπ, έχει πλεον περάσει μετά απο εκείνο το βράδυ στη Βούτα που πήγε με το κοκκινο uno απο Ν.Μακρη. Σε όλες τις εκκινησεις, το rallye έμενε πισω και έκοβε την κοντρα για να μην χαλάσει το ονομα του (ισως και να εκανε καλα. Ο συγκεκριμενος οδηγος έχει στρατηγικη). Οχι οτι δεν ειναι καλο, προς Θεου!!!

renault5
06-03-2005, 17:35
επειδη ειμαι παρων στις περισσοτερες κοντρες, μου τι σπαει να βγαινουν και να λενε {ακουσα το ενα και το αλλο} θα παρακαλουσα αμα δεν ξερουν η αν δεν ηταν μπροστα να μη μιλανε.ας μπω στο θεμα,ο αγγελος ανοιξε 2 φορες με τo punto απο σταση και ηταν μπροστα μεχρη τα 700 μετρα μετα κοβανε,η κοντρα ηταν 800 μετρα.οσο για το υnο και τις 2 φορες εφυγε με κοκκινο ρωτηστε τον ιδιο,μη βγαζετε σεναρια χωρις να ξερετε.

TIMER.
06-03-2005, 23:02
Φίλε renault5 η κόντρα με το κόκκινο uno και τον Άγγελο ήταν 3 φορές και όχι 2...Και αν έφευγε με κόκκινο το uno άστο να το κρίνουν αυτοί που ήταν στο φανάρι και όχι στον τερματισμό!Γιατί στην εκκίνηση ήμουν εγώ και άλλα 4 άτομα και αν δεν πιστεύεις εμένα τότε υπάρχουν 3 βιντεάκια που θα σε κάνουν να το πιστέψεις και μόνος σου ποιος έκοβε την κόντρα και ποιος έφευγε με κόκκινο...

SAKATEMENOS
06-03-2005, 23:58
Pes ta Timer Pes ta!
Dikio exei o Timer etsi einai ta pragmata opos ta leei exo dei ta vinteakia apo tis ekiniseis.
Timer perna gia kana kafe na ta poume! :D :D :D

renault5
07-03-2005, 00:35
να σας πω κατι ο βουρος εχει παει με το uno και ητανε μπροστα,οταν ο αγγελος ητανε να παει με το uno δεν ειχε βγαλει ακομα τα πραματα,οταν ομως πιγε με το βουρο τα ειχε βγαλει και περασανε σχεδον μαζι,τι σας κανει να πιστευετε οτι θα ηταν μπροστα το uno?

dimkais
07-03-2005, 09:23
To αποτέλεσμα του πρώτου ανοίγματος :lol: :lol: :lol:
Χαλαρά μπροστά το uno me ton Aggelo να την κόβει 8) οταν εβλεπε να μην μαζευει :D Ασε που το uno περίμενε και εγω δεν ξερω ποσο καιρο τηλ για επανάληψη....
Ααα, και οταν μετα τα πρωτα ανοίγματα ηρθαν οι τσέοι και σταμάτησε για κανα 10λεπτο η φαση στο καπάκι πηραν (ο Βουρος που ηταν εκει) τον Αγγελο να ξαναπάνε με το κοκκινο ουνο.....................ο Αγγελος ειχε φτασει σπιτι του :lol: :lol: :lol: Ασε ρε........όταν εισαι μπροστα δεν τα κανεις αυτα!!!
Δημήτρης

b16a
07-03-2005, 10:03
οσο για το υnο και τις 2 φορες εφυγε με κοκκινο ρωτηστε τον ιδιο,μη βγαζετε σεναρια χωρις να ξερετε.

Τον ξέρεις από χθές και τον πιάνεις στο στόμα σου φίλε renault5 τον Μάκη και λες τέτοια πράγματα? Δηλαδή εσένα σου είπε οτι έφευγε με κόκκινο? Αφού έφευγε με κόκκινο γιατί την κόντρα την έκοβε ο Άγγελος στα 300 μέτρα? Επειδή έφευγε με κόκκινο? Όταν ο άλλος φεύγει με κόκκινο δεν ξεκινάς έτσι δεν είναι?
Τώρα μετά από 6 μήνες βγήκες και τσουτσουνίζεις εσυ? Την επόμενη μέρα που μιλήσαμε γιατί δεν ήρθε?
Την ημέρα που μας πήρε τηλέφωνο γιατί δεν ήρθε?
Όταν έλεγε στον Βούρο μετά από 2 μήνες οτι θέλει να πάει με το UNO το μόνο που του ζητήσαμε είναι να πάρει τηλέφωνο ο ίδος τον Μάκη (και όχι ο Βούρος) αφού τον περιμέναμε 2 μήνες.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ?
Επειδή το UNO ξεκίναγε με κόκκινο?

Σοβαρευτήτε ρεεεεεεεεεεεεε.......

renault5
07-03-2005, 16:45
εγω δεν ξαναμιλαω γιατι συνεχεια λετε τα δικα σας οταν και αμα σιναντηθουμε καμια φορα ολοι μαζι τοτε θα τα πουμε απο κοντα τωρα δεν βγαζουμε ακρη

mavratza
07-03-2005, 23:44
Ρε renault5 αυτά που λες δεν στέκουν και τοσο... Όταν έγινε η κόντρα ήταν αρκετός κόσμος μπροστά και είδε τι έγινε τότε... Εσύ,αλήθεια, ήσουν εκεί???

*DIMITRIS*
08-03-2005, 09:34
Επίσης φίλε R5GT, αν είχε βγάλει τα πράγματα ας μην πήγαινε με τον Βούρο. Αφού πήγε και έχασε τέλος. Απλά έχασε. Οσο για το μας κάνει να πιστέυουμε οτι θα ηταν μπροστά το ούνο... Ούτε πιστόνια δεν φόραγε το κακόμοιρο. Φαντάσου. Επίσης τα ούνο όπως καλά θα ξέρεις, μαζί με τα 5άρια είναι τα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα για να φας τσούνα κι ας είσαι πολύ πιο δυνατός. Καλό και το ραλλάκι αλλά... Το ούνο είναι ούνο.

Hector
08-03-2005, 16:15
An omws einai petameno se ena patari einai punto.... :P :P :P :P

renault5
08-03-2005, 21:41
ναι εκει ημουνα εξυπνε και ποιος σας ειπε οτι το ralli φοραγε ενβολα? και δουλευε και ενα μπαρ συνεχεια.οτι αλογα ειχε βγαλει με ενα μπαρ τα εβγαλε.τελος παντον ρε φιλαρακια εσεις που μιλατε τι αμαξια εχετε?και κατι αλλο σας ειπα να τελοιωσει εδω θα τα πουμε απο κοντα για να τα πειτε στον αγγελο αυτα που λετε. 8)

dimkais
08-03-2005, 22:28
ναι εκει ημουνα εξυπνε και ποιος σας ειπε οτι το ralli φοραγε ενβολα? και δουλευε και ενα μπαρ συνεχεια.οτι αλογα ειχε βγαλει με ενα μπαρ τα εβγαλε.τελος παντον ρε φιλαρακια εσεις που μιλατε τι αμαξια εχετε?και κατι αλλο σας ειπα να τελοιωσει εδω θα τα πουμε απο κοντα για να τα πειτε στον αγγελο αυτα που λετε. 8)
Μήπως πρέπει να φοβηθούμε κιόλας;Ή νομίζεις ότι ο Αγγελος δεν τα ξέρει; :lol: :lol: :lol:
Δημήτρης

mavratza
08-03-2005, 23:26
Κοίτα να δεις τώρα τι πάθαμε...
Πάμε, βλέπουμε μία κόντρα, και κάποιοι τύποι θέλουν ντε και καλά να μας κάνουν να μην πιστέψουμε αυτό που είδαμε με τα ίδια μασ τα μάτια...
Αν εσύ φίλε renault5 έχεις διαφορετική άποψη για οποιονδήποτε λόγο, αυτό δεν μπορεί να αλάξει αυτό που είδε τόσος κόσμος...
Τώρα τι φόραγε και τι δεν φόραγε μόνο ο ίδιος το ξέρει...
Θα σε παρακαλούσα αν θέλεις να γράφεις και λίγο ορθογραφημένα...
πιγε με Η (πήγε)
σιναντηθουμε με Υ (συναντηθούμε)
ενβολα με Μ (έμβολα)
τελοιωσει με ΕΙ (τελειώσει)

Φιλικά πάντα... :?

renault5
09-03-2005, 00:26
λοιπον κυριε καθηγητα πριν τα ελεγα κ τα γραφανε γι αυτο κ γινανε κ λαθη,καταλαβες? φιλικα :D κ ειπα ,δεν λεω κατι αλλο για τον Αγγελο. Θα τα πουμε συντομα στα φαναρια. :twisted: :twisted: :twisted:

stefanos-ktm
09-03-2005, 00:39
pedia ego imoun stin proti gefira me tin mixani mou ke to mono pou eblepa itan na min exei ginei kamia kontra. kaneis den bgike nikitis. to mono pou eida oti ontos o aggelos eixe kopsi tin proti gia logo den ksero ke tin alli fora brethikan kati amaksia, ke tin alli pali amaksia. tora gia tin ekinisi den ksero .

auta eida ego pantos

mavratza
09-03-2005, 00:40
Χαίρομαι που κατανόησες όσα είπα, και που συμφωνείς σε όσα λέω....
:D :D :D :D :D :D

Φιλικά πάντα...

renault5
09-03-2005, 17:11
ο αγγελος βγαζει ενα ralli σε καμια εβδομαδα πες τε στο uno να ετοιμαστει ηρθε η ωρα και εσεις οτι αμαξι εχετε που μιλατε :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dimkais
09-03-2005, 21:48
ο αγγελος βγαζει ενα ralli σε καμια εβδομαδα πες τε στο uno να ετοιμαστει ηρθε η ωρα και εσεις οτι αμαξι εχετε που μιλατε :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Eσυ που μιλάς να ερθεις με το δικό σου......Με ξένα κόλυβα κανεις μνημόσυνο :lol: :lol: :lol: Ωραίος είσαι!
Δημήτρης

elric
09-03-2005, 22:53
Eσυ που μιλάς να ερθεις με το δικό σου......Με ξένα κόλυβα κανεις μνημόσυνο :lol: :lol: :lol: Ωραίος είσαι!
Δημήτρης

esy twra pou katalabes ti 8elei akribws na pei

re renault 5: xwris pare3hghsh eisai 3enos?

Costeas jr
09-03-2005, 23:16
Telika mesa sti malakia zite ei perisoterei ekei stin Ellada

renault5
10-03-2005, 01:27
φιλαρακια μεταφερω αυτα που μου λεει ο αγγελος τιποτα παραπανω αλλα αν θελετε παμε και με το δικο μου κανενα προβλημα :D :D :D

TIMER.
10-03-2005, 21:16

A tora katalava pou to pas re athrope. Gia ayto kathesai kai skalizeis mia kontra pou egine prin 4 mhnes peripou. Toso kaipo thn papia kanate twra pou vgazete amaksi milate pali? Kai kserei kala o agelos pos auth tin epoxh to uno den einai etoimo.
Kai kati allo re file edo mesa prepei na exeis aloga polla gia na grapseis den katalava pws tin exeis dei!!!! Kai opws sou exei grapsei kai kapoios allos edo mesa koita min ksekinisei to tropeto mono tou kamia mera kai esu exeis meinei sto fanari kai pepimeneis!!!

renault5
10-03-2005, 22:34
δεν πηραζει σας περναω και με το τροπετο σκετο :D :D :D

elric
10-03-2005, 23:02
δεν πηραζει σας περναω και με το τροπετο σκετο :D :D :D

re poulakh mou eisai toso grhgoros?

b16a
11-03-2005, 08:25
Ρε renault5 έχεις ακούσει ποτέ το ρητό "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε??" ??
Για φιλοσόφισέ το λίγο, γιατί το γεγονός οτι μέσα σε μια εβδομάδα έχεις μαλώσει με τους μισούς από εδώ και οι άλλοι μισοί σε κράζουν, είναι εμφανέστατο.

Δεν σε προβληματίζει αυτό?

trabakoulas
11-03-2005, 13:44
Ρε renault5 ποσο γρηγορος εισαι τελικα? :banghead:

renault5
11-03-2005, 20:34
ειμαι πολυ γρηγορος τι αμαξι εχεις να παμε :twisted:

trabakoulas
11-03-2005, 23:06
Aν ηταν ετσι οι γρηγοροι, σωθηκαμε! Αν ησουν γρηγορος δε θα γραφες τετοιες παπ@ριες εδω μεσα.

Υ.Γ. Δεν ανοιγω με σαραβαλα-κουβαδακια. :twisted:

mavratza
12-03-2005, 00:18
Αν ήθελε ο Άγγελος να πει κάτι θα το έλεγε ο ίδιος πιστεύω...
Εσύ που μιλάς για τα πολλά τα άλογα άμα έχεις τόσο μεγάλα @ρχίδι@ και γ@μ@ς όλο τον κόσμο,πάρε το τριμπουρδελοτροπετοσαραβα λάκι σου ή με ότι αλλο μοιάζει ο χρεποματρακάς σου και τράβα εσύ ο ίδιος να ανοίξεις με το κόκκινο uno και μετα μίλα για την γαλλική έκτρωση καμπάνας που οδηγάς... :D :D :D :D :D
Άντε γιατί μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.... :evil: :twisted: :evil:
Θα βγω παγανιά με το ''HAMMER'' και θα πάθετε ότι έπαθε ένα opel την τετάρτη το βράδυ. Ήταν πεντάθυρο και του το έκανα smart. Φαντάσου τι θα πάθει το δικό σου άμα στην καρφώσω με καμιά 200αριά χιλιόμετρα...Δεν θα μείνει ούτε βίδα.... :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

renault5
12-03-2005, 00:50
τραμπακουλα δεν ανοιγης γιατι φοβασαι ετσι πες μου

renault5
12-03-2005, 01:00
mavratza δεν ειπα οτι γαμ@ω ολο το κοσμο αλλα οσους μου τι λενε και οσο για το τριμπουρδελο που λες ελα αμα θες να με περασης εσυ και μη μου λες αλλα και μηλα ποιο ωραια εγω δεν σε βρηζω.για τον αγγελο μη ξαναπει κανενας θα τα πουμε οταν βγει το ralli του και δεν προκειτε να γραψει στο site

trelogallos
12-03-2005, 01:53
ρε παιδια χαλαροστε λιγο οτι κανουμε το κανουμε για να περναμε καλα και οχι για να μανουβριαζομαστε,τορα ρε TIMER και εσυ τη λες οσι γραφουμε εδω μεσα εχουμε ολοι πολλα αλογα οι περισσοτεροι εχουν λιγοτερα απο 100 και κουνανε τον κολο τους και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κρινουν.και εσυ MAVRATZA που κραζεις το 5αρι ,βεβεα δεν σε ξερω προσοπικα αλλα αν κρινω απο την υπογραφι σου εχεις corolla 1.4,αν ειναι ετσι τοτε δεν πρεπει, να μιλας για το 5αρι γιατι στην συγεκριμενη περιπτοση εσυ εισαι ο πελατης και μαλιστα μεγαλος. :lol:

DNA
12-03-2005, 04:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trabakoulas
12-03-2005, 10:51
τραμπακουλα δεν ανοιγης γιατι φοβασαι ετσι πες μου

Τι να φοβηθω, το σαραβαλο σου???? Ωραιο αστειο! Εισαι πολυ καλος στα ανεκδοτα. :D
Λοιπον, φιλικα παντα, θα σου προτεινα να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις στη θαλασσα.

Υ.Γ. Το μπλε ειναι για να μην ψοφισουν τα ψαρια.

renault5
12-03-2005, 20:42
τραμπακουλα ακομα δεν μου εχεις πει τι αμαξι εχεις ρε φιλε, ενταξη εμενα ειναι σαραβαλο. :twisted: εσυ τι εχεις?

trelogallos
13-03-2005, 02:42
παντος πρεπει να πολυ γρηγορος :lol: :twisted: :arrow: :D :bootyshake: :banghead: :flipa:

mavratza
13-03-2005, 12:20
Αν τα πεντάρια έχουν πέσει τόσο χαμηλά και ανοίγουν με corolla 1.4 για να κερδίσουν κόντρα τότε τι να πω.....
Και ναι, αν θέλετε να μάθετε τι αμάξι έχω, έχω ένα corolla e11 που πίσω "γράφει" 1,4 vvt-i... Δεν μ'άρεσει να προκαλώ, παντως το αμάξι δεν είναι πια 1,4 και είναι στα pits...Και δόξα το θεό ποτέ δεν με έχει αφήσει στο δρόμο και ποτέ δεν έχω ανοιξει καπώ να ξηλώσω κατι (π.χ. σκάστρα κ.α.)... Όπως και να το κάνουμε ένα αμάξι 2001 μοντέλο έχει περισσότερα πλεονεκτήματα απο ένα κάρο 20ετίας και το σημαντικότερο από όλα είναι η λέξη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...Δεν κλείνω στόματα βάζοντας κόντρες γιατί τα μεγάλα στόματα τα βουλώνω με κάτι άλλο...
renault5 ποτέ δεν σε έβρισα και ποτέ δεν θα πέσω στο χαμηλό επίπεδο που βρίσκεσαι...
Τώρα το πως τη βρίσκει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός. Άλλοι τη βρίσκουν με σαραβαλάκια,άλλοι με πατίνια και άλλοι με αξιόλογα αμάξια...

renault5
13-03-2005, 12:37
το ποιος εχει επιπεδο το βλεπω σου ειπα να μηλας πιο ωραια και οταν θα παρεις αμαξι που θα μπωρεις να με περασεις παρε φορα απο τι νεα μακρη :D

trelogallos
13-03-2005, 15:03
κοιτα φιλε mavratza για να μην παρεξιγιθω δεν εχω τιποτα μαζι σου ισα ισα,αλλα επειδι σε ειδα να κανεις σκληρη κριτικη σε αρκετα γριγοροτερο αμαξι απο το δικο σου απορρισα,και να ξερεις κατι στην κοντρα δεν μετραει η τεχνολογια ,μετραει ποιος θα δει τα κολοφαναρα του αλλου και πιστεψε με εισαι σε αρκετα μειονεκτικη θεση σε σχεση με το 5αρι.αυτα
και παντα φιλικα 8)

renault5
13-03-2005, 18:18
μονο γλωσα ξερουνε να βγαζουνε.{1}δεν φοραω 1400 μοτερ {2}δεν ειναι 8βαλβιδο{3}δεν ειναι turbo{4}δεν ειναι με καρμπυρατερ{5}τα αλλα δεν τα λεω εαν ειχες παρη το speed του νοεμβριου 2004 θα εβλεπες για πιο RENAULT μιλαω mavratza :D

liomeno_lastixo
14-03-2005, 11:22
ΘΑΝΑΣΗΣ R5GT:Ρε Μητσο τι καθεσε και ασχολησε;Οι ανθρωποι βαζουν κοντρα μεσω υπολογιστη!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Δεν περναμε τους παντες αλλα δε μενουμε πισω απο την ασφαλεια της οθονης!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Γι' αυτο κυριοι εσεις που μιλατε τοσο ομορφα και συγχαρητηρια για την παιδεια που εχετε, ελατε μια βολτα απο τη μαυρη με τις ΝΕΚΡΟΚΑΣΕΣ σας να κανε τε πραξη τιΣ κοτσανες που μας αραδειαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil7: :evil7: :bootyshake:

renault5
14-03-2005, 17:39
θαναση φιλαρακι εχεις δικιο δεν ξανασχολουμε οταν καποιος θελει στη μαυρη θα μας βρει και τοτε θα δουμε ποσο γρηγορη ειναι :twisted: :twisted:

trabakoulas
14-03-2005, 19:51
παντος πρεπει να πολυ γρηγορος :lol: :twisted: :arrow: :D :bootyshake: :banghead: :flipa:

Φιλε δεν συνηθιζω να προκαλω, αλλα επειδη λες παπ@ριες
οποτε θελεις σε προκαλω να ρθεις να δεις τι εχω.Αν φας κατω απο κολωνα σημαινει οτι εχασα.
Πολυ αερα πηρες με τον κουβα σου, οπως και αλλοι με τα τροπετα 20ετιας που το παιζουν "γρηγοροι".

renault5
14-03-2005, 20:05
ελα το βραδι στη μαυρη να δεις πιο ειναι τροπετο 20 ετον :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

trabakoulas
14-03-2005, 20:19
Τι εχεις ρε φιλε και παρεξηγηθηκες? Τετοιο εχεις?

liomeno_lastixo
14-03-2005, 21:00
ΘΑΝΑΣΗΣ R5GT:Μητσο μην ξαναμπεις σε αυτο το ΤΟΡΙC γιατι κυκλοφορουν πολλα αλογα εδω μεσα και θα σε παρει κανενα πεταλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

trelogallos
14-03-2005, 23:13
ρε νουμερο ποιος σου οτι εχω αμαξι 20ατιας .τωρα ποιος θα φαει την κολονα ασε να το κρινουν αλλι .παντος πισω απο την οθωνη εισαι πολυ μαγκας. :evil7:

trabakoulas
15-03-2005, 00:54
ρε νουμερο ποιος σου οτι εχω αμαξι 20ατιας .τωρα ποιος θα φαει την κολονα ασε να το κρινουν αλλι .παντος πισω απο την οθωνη εισαι πολυ μαγκας. :evil7:

Κε μπρωστα σου αμα θαις ασχαιτε.

Dragster1
15-03-2005, 10:18
Παιδιά για χαλαρώστε λίγο.... ολοι μαματε.... ΗΜΑΡΤΟΝ.... αν είστε γρήγοροι μην το γράφετε... δειξτε το!!!!

renault5
15-03-2005, 16:33
dragster 1 δεν βγηκαμε και γραψαμε οτι ειμαστε γρηγορη στα καλα καθουμενα οταν καποιος γραφη για τρι******λα και κανει οτι τα ξερει ολα και δεν τον εχουμε δει και πουθενα τοτε τι λες εσυ να κατσουμε κοτες και να μη μηλαμε?πες τα ρε φιλαρακι τρελογαλε και οποιος θελει ειπα που θα μας βρει, καθε μερα εξω στα λημερια ειμαστε :drivings: :drivings:

trelogallos
15-03-2005, 16:39
αντε λοιπον ρε trabacula για να σε δουμε και απο κατω να δουμε επειτελους και τη πατινι εχεις να σε δουλεψουμε και λιγο ελα ρε καλα θα περασουμε. :lol:
φιλε 5 μην μασας αστον να λεει τις μουφες του

renault5
15-03-2005, 16:43
τρελογαλε απο πια περιοχη εισαι ρε φιλε?

Costeas jr
15-03-2005, 16:44
Ekei stin Ellada eiste oli grigori den exei kanenan pou na einai argos.

renault5
15-03-2005, 16:47
οχι εμεις ειμαστε η αργη η γρηγορη ειναι εκει που εισαι εσυ :twisted:

Costeas jr
15-03-2005, 16:48
Eironevese megale ?

Dragster1
15-03-2005, 16:51
dragster 1 δεν βγηκαμε και γραψαμε οτι ειμαστε γρηγορη στα καλα καθουμενα οταν καποιος γραφη για τρι******λα και κανει οτι τα ξερει ολα και δεν τον εχουμε δει και πουθενα τοτε τι λες εσυ να κατσουμε κοτες και να μη μηλαμε?πες τα ρε φιλαρακι τρελογαλε και οποιος θελει ειπα που θα μας βρει, καθε μερα εξω στα λημερια ειμαστε :drivings: :drivings:
Δεν λέω να κάνεις την κότα….

Δεν μίλησα για εσένα προσωπικά... μίλησα για ΟΛΟΥΣ!!!

Αν κάποιος πιστεύει ότι το αμάξι σου δεν πάει, είναι μπ*****λο κλπ καραγκιοζιλίκια να έρθει να σε βρει στο δρόμο....

Όπως το ίδιο ισχύει και για εσένα αν έχεις την ίδια γνώμη για τα αυτοκίνητα κάποιων....

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην έχουν όλοι τα λεφτά να φτιάξουν γρήγορο αμάξι....

Πίσω από μια οθόνη όλοι είμαστε μάγκες… στον δρόμο όμως;;;

Μπορείς να κάνεις πράξη όσα λες;;;

Το Forum δεν είναι ένας χώρος να πουλήσουμε μαγκιά… αλλά ένας χώρος που όλοι σαν παρέα θα ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για τις αγάπες μας…. Φυσικά και θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις… αλλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι η μετριοφροσύνη είναι μέγιστο προτέρημα…

Με το ότι κάποιος είναι πιο γρήγορος δεν του δίνει το δικαίωμα να έχει ως κατώτερους τους υπόλοιπους...

και μην ξεχνάτε ότι πολλά (όχι όλα και όλοι) από τα κοντράδικα πάνε μόνο ευθεία και στις στροφές γεμίζουμε πούπουλα....

Φιλικά...

renault5
15-03-2005, 16:58
ενταξη δεν ξαναλεω τιποτα οποιος θελει να ερθει να με βρει οκ?εσυ τι κανεις ρε μεγαλε μιχαλη?

alex1.3r
15-03-2005, 17:09
Το θεμα δεν ειναι να πλακωθουμε στο ξυλο, αυτο ειναι ευκολο :twisted:
Το θεμα ειναι να κανουμε καμια κοντρουλα και ας κερδισει ο καλυτερος ετσι δεν ειναι ?

BE COOL 8) ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

renault5
15-03-2005, 17:12
σωστα γι αυτο και γω λεω ξερουν που θα με βρουν οχι μονο εμενα αλλα και τους αλλους με τα τριμπουρδελα 20 ετον

Dragster1
15-03-2005, 17:27
σωστα γι αυτο και γω λεω ξερουν που θα με βρουν οχι μονο εμενα αλλα και τους αλλους με τα τριμπουρδελα 20 ετον :wink:

Πάντως θα ήθελα να το δω απο κοντα το 5αρι σου... έχω μια συμπάθεια στα 20ετίας (Uno,5,Golf)

renault5
15-03-2005, 17:31
σου αρεσουνε αλλα εχεις punto φιλαρακι :wink:

alex1.3r
15-03-2005, 17:36
Μπα πρεπει να εχει και απο τα αλλα που ειπε....... 20ετιας
Εδω εχω εγω εκτος απο 1.3r :D βεβαια ειναι 1.100 αλλα εχει φοντα αμα βρω λεφτα που δεν το βλεπω

Dragster1
σου αρεσουνε αλλα εχεις punto φιλαρακι :wink:Αν το καλοσκευτείς και το δικό μου μοτερ 20τίας είναι...
ΑΑΑααα έχω και ένα VW Golf MK1 του '83

Gakis
Δέν έχει μόνο το Punto φιλαράκι! :lol:

Έχει και ένα Golf MK1 turbo!

alex1.3r
15-03-2005, 17:37
Μα τι συνχρονισμος ειναι αυτος εχω παθει πλακα !

Dragster1
15-03-2005, 17:37
Μπα πρεπει να εχει και απο τα αλλα που ειπε....... 20ετιας
Εδω εχω εγω εκτος απο 1.3r :D βεβαια ειναι 1.100 αλλα εχει φοντα αμα βρω λεφτα που δεν το βλεπωΣου είπα να το φτιάξουμε αλλα δεν ακους.... ξέρεις τι γέλιο θα ρίχνεις με 5πορτο 20τίας???

alex1.3r
15-03-2005, 17:45
Λες μωρε να κανουμε τιποτα με το golfaki και να τους αφηνουμε ολους μα**κες μετα ? Αλλα εμφανιση δεν θα πειραξουμε ετσι για να ψαρωνουνε πιο πολυ ! Θελουμε ενα καλο μοτερακι κομπλε ! Ακουω προτασεις Admin....

renault5
15-03-2005, 17:45
clio φιλαρακι τι κανεις χαθηκες θα βγουμε καμια μερα να σκαψουμε το δρομο?

trabakoulas
15-03-2005, 19:20
αντε λοιπον ρε trabacula για να σε δουμε και απο κατω να δουμε επειτελους και τη πατινι εχεις να σε δουλεψουμε και λιγο ελα ρε καλα θα περασουμε. :lol:
φιλε 5 μην μασας αστον να λεει τις μουφες του

........................................

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ!

Admin

NOS
15-03-2005, 19:31
φιλε τρελογαλλε βγαζουν γλωσσα :?: γιατι δεν τους κοβεις το βηχα :?: :?:

renault5
15-03-2005, 19:33
Κατα τις 11 εγω και ο Αγγελος θα βγουμε εξω , κατω στα λημερια για βολτα
και φυσικα για να ραψουμε κανεναν.
Οσοι πιστοι και απιστοι προσελθετε. :twisted: :twisted: :D

trelogallos
15-03-2005, 21:58
trabacula σιγα μην σου φιγει κανα αλογο .σε καμια ωριτσα θα ειμαι στην μαυρι κτλ πανω κατω .κατεβα λοιπον να δουμε τη εχεις. 8)

Dragster1
16-03-2005, 10:09
Λες μωρε να κανουμε τιποτα με το golfaki και να τους αφηνουμε ολους μα**κες μετα ? Αλλα εμφανιση δεν θα πειραξουμε ετσι για να ψαρωνουνε πιο πολυ ! Θελουμε ενα καλο μοτερακι κομπλε ! Ακουω προτασεις Admin....2.0L με Τ35 και ένα καλό Roll Cage....

trabakoulas
17-03-2005, 02:28
trabacula σιγα μην σου φιγει κανα αλογο .σε καμια ωριτσα θα ειμαι στην μαυρι κτλ πανω κατω .κατεβα λοιπον να δουμε τη εχεις. 8)

Aποτι βλεπω συνεχιζεις και μου κολλας.
Μηπως με γουσταρεις ρε φιλε? Στο τελος θα μας τα ριξεις κιολας! :roll:
Ασε τις αηδιες μεσα απο την οθονη, και ελα να δεις τι πιανει το πατινι μου.
Να εχεις μαζι σου και λεφτα, και θα σε παρακαλεσω την αλλη μερα να γραψεις τι επαθες.
Θα περιμενω pm σου, ειδαλλως σε θεωρω ΚΟΤΑ και θα το πω δημοσιως.
Σε προκαλω λοιπον δημοσια γιατι ανοιγεις πολυ το στομα σου χωρις να ξερεις.

Υ.Γ. Mr admin δεν εισαι σωστος και ξερεις γιατι.Αλλοι μιλανε και εκφραζονται πολυ χειροτερα.Και ξερεις, οι κλικες διακρινονται ευκολα.

Αλλοι κάνουν την αρχή όμως....

Admin

trelogallos
17-03-2005, 20:19
τα λεμε κατω trabacula