View Full Version : bolta vs trakarismata
stefanos-ktm
08-02-2007, 09:15
ama thelete me pisteuete den exo kanena logo na ta bgalo apo to mialo mou.
extes eixa to amaksi tis ginekas ena daewoo matiz.
1) ksipnao kai pao gia doulia kata tis 9 h ora stin euridamantos piso apo to ledra marriot o dromos eine giali kai enas me ena suzuki fx me ton patera tou pano figan stin strofi me po9li liga xiliometra piso apo tin ethniki den pathan tipota aplos glistrisan kai pesane
2) agiou dimitriou ora 4 to mesimeri eimai stin lorida mou deksia sto ipsos tou gipedou kai eki exi ana fanari pou striboun aristera, ego pigeno euthian kai ksafnika enas papoulis me ena lada pou den eixe deksio kathrefti to kobi deksia dioti allakse gnomi kai ithele na paei euthia... apotelesma me akoumpai ston piso profilaktira zimia 150 euro peripou mpike mesa ke bapsimo tipota to idietero
3)8 h ora to bradi stin agia triados piso apo tin leoforo amfitheas sto paleo faliro perimeno sto fanari kai ksafnika enos pitsirikou pou eine parkarismeno to amaksi tou pano sto pezodromio anti na bali 1 ebale opisthen ke epese sto mprosta profilaktira zimia mprostinos profilakttiras kai mprostino ftero. mou zitise xilia signomi ke figame
4) bgeno to bradi me to s2000 kai eime paraliaki 11 h ora meta tin amfithes ke sto fanari tou OSTRIA enas tarifas stamataei apotomo kai peftei pano tou mia gineka me to amaksi egine tis poutanas tropeto trelo, milame ginan kolos ta amaksia, h gineka pige na kani prosperasi apo deksia kai gia kaki tis tixi o tarifas stamatise me alarm
5) pigeno barkiza kata tis 12 -1 kai blepo ena evo sto ipsos tou louna park stin anabasi kai exi gini tripero spazmena ola aerosaki ktl ktl , den ksero ti evo itan h 7 h 6 asimenio alla eixe gini agnoristo poli astinomia ktl ktl
6) girnao na pao spiti mou kata tis 2 kai 30 kai pao na parkaro to amaksi mou ke blepo enan malaka na mou exi klisi to gkaraz... apotelesma pire klisi ke den ebalo to amaksi mesa
simperasma auto pou egine exthes den mouxi ksanatixi pote stin zoi mou
pios akouei tin gineka kai ama me pistepsi oti pesan 2 atoma tin idia imera pano sto amaksi tis pou mou to edose na kano kati doulitses, elpizo na me pistepsi h asfalia
den mporo na dikeologiso ta xthesina kai den mporo na fantasto na imoun me to s2000.
GENIKA PROSOXI STON DROMO KAI MAKRIA APO ATIXIES SE OLOUS SAS
simera piga kai anapsa keraki stin ekklisia!!
IBIZA CUPRA
08-02-2007, 09:26
Στέφανε ήταν η λεγόμενη Γκντεμοημέρα. Μακριά αυτές οι μέρες απ’ όλους μας. Δώσε ένα μεγάλο φιλάκι στην γυναίκα σου και ένα δωράκι και θα σε πιστέψει. :wink: :D
Mpoumpis
08-02-2007, 09:39
Φιλε σε ολους τυχαινουν τετοιες μερες!Μακαρι να μην ξαναερθει :wink: Οσο αφορα το θεμα για το αν θα σε πιστεψει η γυναικα σου κανε αυτο που ειπε ο IBIZA CUPRA :D :wink:
unlimited-exelixis
08-02-2007, 11:15
πω πω ρε στεφανε μακαρι να μη βρεθω διπλα σου.. :lol: :lol:
stefanos-ktm
08-02-2007, 11:17
πω πω ρε στεφανε μακαρι να μη βρεθω διπλα σου.. :lol: :lol:
οντως την αλλη φορα στο τσακ την γλυτωσαμε απο τους μπατσους στην βουτα που θα καναμε αναστροφη,, και την αλλη φορα στιν αττικι οδο με το μπλοκο χεχεχε!!! ελα μωρε λεπτομερειες!!!! ποτε θα παμε βολτα!!!??? :lol: :lol: :lol:
panos(toyotakias)
08-02-2007, 13:59
:evil4: o xaros bgike pagania :lol: prosoxi paides..... :!: :!: :!:
george s2000
08-02-2007, 14:11
i xthesini mera itan gademiki kai gia mena.ego den tin glitosa ki efiga me mia klisi gia anastrofi kai taxitita.pou me eidan den mporo n a katalavo.sto fanari meta skaei apo piso mou to peripoliko ap to pouthena kai mou leei na kano stin akri.i anastrofi egine sti vouta sti vasi ap exo kai me stamatisan stin posidonos.
sakisvts
08-02-2007, 14:57
να λες που θα πηγαινεις να μην περναμε απο εκει τουλαχιστον να σωθουν καποιοι.
μηπως ειδες αυτο το evo :(
http://img232.imageshack.us/img232/6518/f08022007m4cae894eh5.jpg (http://imageshack.us)
katman_ktm660
08-02-2007, 16:12
καλυσπερα στεφανε το ΚΤΜ σου τι φοραει
Nasos RS 4X4
08-02-2007, 16:29
pigeno barkiza kata tis 12 -1 kai blepo ena evo sto ipsos tou louna park stin anabasi kai exi gini tripero spazmena ola aerosaki ktl ktl , den ksero ti evo itan h 7 h 6 asimenio alla eixe gini agnoristo poli astinomia ktl ktl
λοιπον,το συγκεκριμενο το ειχε παρει ενα παιδι 17 ετων και προσπαθησε να μπει με 200 σε αυτην την στροφη νομιζοντας και παρερμηνευοντας καποια πραγματα η απο περιοδικα η οτιδηποτε αλλο οτι μπορει να νικησει τους νομους της φυσικης εγινε αυτο ππου εγινε :? :?
το παιδι επισης δεν ειχε διπλωμα και τα ειχε τσουξει και λιγο,το ειχε βουτηξει κρυφα απο τον μπαμπα μαλλον...τωρα ειναι τα δυσκολα
pigeno barkiza kata tis 12 -1 kai blepo ena evo sto ipsos tou louna park stin anabasi kai exi gini tripero spazmena ola aerosaki ktl ktl , den ksero ti evo itan h 7 h 6 asimenio alla eixe gini agnoristo poli astinomia ktl ktl
λοιπον,το συγκεκριμενο το ειχε παρει ενα παιδι 17 ετων και προσπαθησε να μπει με 200 σε αυτην την στροφη νομιζοντας και παρερμηνευοντας καποια πραγματα η απο περιοδικα η οτιδηποτε αλλο οτι μπορει να νικησει τους νομους της φυσικης εγινε αυτο ππου εγινε :? :?
το παιδι επισης δεν ειχε διπλωμα και τα ειχε τσουξει και λιγο,το ειχε βουτηξει κρυφα απο τον μπαμπα μαλλον...τωρα ειναι τα δυσκολα
Οχι ρε φιλε τι λες τωρα?? Ειναι καλα?
καλυσπερα στεφανε το ΚΤΜ σου τι φοραει
χαχαχα! :D
ποτε θα παμε βολτα!!!??? :lol: :lol: :lol:
Να μας λες ποτε βγαινεις να μενουμε μεσα!! :D
stefanos-ktm
08-02-2007, 17:06
kala re den ntrepeste re ou na mou xathite!!!! gia auto kathe fora pou eime bouta exi mpatsous xexexe plaka kano!!!!
ne auto to evo eida extes! krimas
to ktm mou file to exo dosi edo ke poli kero!!
http://www.dragster.gr/forum/viewtopic.php?t=172
edo eine to topik kai oi fotografies !!! mou xi lipsi para poli mporo na po dioti itan erotas trelos!!!!!!
lipon pedia simera tha katebo kato pros blaxika meria pios tha erthi PAREA!!!! xexexexexexexexexexexexe
sector2001
08-02-2007, 17:58
oxi re pousti mou................
kostas x 69
08-02-2007, 18:29
pooooooo to evo :( :( :( :(
KINGLUCAS
08-02-2007, 20:45
to EVO skepteste re remalia?
i to paidi ean sokithike?
kai ean sokithike (pisteuw nai) ti tha akouse apo ton patera tou????
o mikros den ton vlepo na pairnei allo amaksi , MONO ean ksexreosei kapoia stigmi ton father
malakies kanete kolopaida..ego sta 17 mou me leoforia kai papakia me to zori.
Στα 16 μου έτσι έκανα το αυτοκίνητο του πατέρα μου (Passat). Στα 17 της μητέρας μου (C5, μικρή ζημιά όμως). Στα 18 μου πήραν το 106 :D
Πέρα από την πλάκα ας ελπίσουμε ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα..
Στα 16 μου έτσι έκανα το αυτοκίνητο του πατέρα μου (Passat). Στα 17 της μητέρας μου (C5, μικρή ζημιά όμως). Στα 18 μου πήραν το 106 :D
Πέρα από την πλάκα ας ελπίσουμε ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα..
Χε χε χε χε......καλος εισαι και εσυ...... :D :D :D
Γεροι να ειστε ολοι βρε, να τα διαλυετε,.....σιδερα ειναι... :wink:
andreas_R
08-02-2007, 21:41
Kαι να μην σκοτωθηκε θα το σκοτωσε ο πατερας του
μπααααα!εγω θα το βγαζα στο κλαρι ωστε να μου αγορασει αλλο evo!!!! :D :D
andreas_R
08-02-2007, 22:35
μπααααα!εγω θα το βγαζα στο κλαρι ωστε να μου αγορασει αλλο evo!!!! :D :D
Μεικτη ασφαλεια boy :wink: :D
ουπππσσσ!
:lol:
ε και παλι στο κλαρι θα το βγαζα!!! :D
katman_ktm660
08-02-2007, 22:49
αυτα κανουν καποιοι αμυαλοι και υστερα την πληρωνουμαι εμεις απο τα μμε και απο τους μπατσους
γιατι οσοι ασχολουνται με της κοντρες [το μεγαλυτερο ποσοστο] ξερουν τι να κανουν και που με ασφαλεια και χωρις να κινδινευσουν αλλοι :evil:
αυτα κανουν καποιοι αμυαλοι και υστερα την πληρωνουμαι εμεις απο τα μμε και απο τους μπατσους
γιατι οσοι ασχολουνται με της κοντρες [το μεγαλυτερο ποσοστο] ξερουν τι να κανουν και που με ασφαλεια και χωρις να κινδινευσουν αλλοι :evil:
OK, OK...
Και τις δύο φορές τράκαρα σε στροφόδρομο βιομηχανικής περιοχής (στο τέλος της Βιοτεχνικής Περιοχής Βόλου για όσους ξέρουν), αρκετά μετά τα μεσάνυχτα..με μηδέν άλλα αυτοκίνητα...μηδέν ανθρώπους...και φυσικά στο τέλος ούτε τα ΜΜΕ ήρθαν, ούτε οι ΜΠΑΤΣΟΙ. Ήμουν ανώριμος αρκετά για να τρακάρω, αλλά ώριμος για να τρακάρω ΜΟΝΟΣ μου, σε μέρος εντελώς ΕΡΗΜΟ.
Οπότε φιλαράκο, που προφανώς δεν έχεις τρακάρει ΠΟΤΕ από μαλακία σου, πρωτού με χαρακτηρίσεις, ΡΩΤΑ πρώτα, για να μη σε χαρακτηρίσω και 'γω ψεύτη για τις γελοιότητες που γράφεις για το SAXO σου. Γκέγκε; :twisted:
Καθόλου φιλικά.
katman_ktm660
08-02-2007, 23:06
Οπότε φιλαράκο, που προφανώς δεν έχεις τρακάρει ΠΟΤΕ από μαλακία σου, πρωτού με χαρακτηρίσεις, ΡΩΤΑ πρώτα, για να μη σε χαρακτηρίσω και 'γω ψεύτη για τις γελοιότητες που γράφεις για το SAXO σου. Γκέγκε; :twisted:
Καθόλου φιλικά.[/quote]
πρωτον δεν χαρακτηρισα εσενα εννοουσα το παιδι με το εvoωρα οσο αφορα εμενα να σε πληροφορισω οτι οδηγαω απο 12χπονον οταν εσυ επαιζες σπιτι σου με τα αυτοκηνητακια σου και κατεβενω στη βουτα οταν πολλοι απο εδωμεσα δεν ξεραται που ειναι
σορυ παιδια που γραφω ετσι αλλα καποιοι εδωμεσα δεν ξερουν να διαβαζουν οσο για το σαξο μου ειναι οτι λεω γκεγκε :cussing:
Ρε φίλε εμένα έχεις στο quote σου. Τι να σου πω. Άμα δεν αναφέρεσαι σε 'μενα το θέμα θεωρείται λήξαν.
katman_ktm660
08-02-2007, 23:11
Ρε φίλε εμένα έχεις στο quote σου. Τι να σου πω. Άμα δεν αναφέρεσαι σε 'μενα το θέμα θεωρείται λήξαν.
οκ :P
1.3power
08-02-2007, 23:12
Παιδες η μεικτη ασφαλεια απο την στιγμη που ηρθε αστυνομια και κατεγραψε το συμβαν και γραφει οτι οδηγουσε ανηλικος χωρις διπλωμα δεν σου δινει μια.εκτος και επειδη δεν χτυοησε κανεναν αλλο το εκαναν σκατζα οι μπλε.
Παιδες η μεικτη ασφαλεια απο την στιγμη που ηρθε αστυνομια και κατεγραψε το συμβαν και γραφει οτι οδηγουσε ανηλικος χωρις διπλωμα δεν σου δινει μια.εκτος και επειδη δεν χτυοησε κανεναν αλλο το εκαναν σκατζα οι μπλε.
Και επειδή ήταν μεθυσμένος όπως αναφέρθηκε, πάλι η ασφάλεια δε καλύπτει τίποτα. Τώρα να τον βοήθησαν οι μπλε γράφοντας ότι ήταν άλλος στο τιμόνι, χλωμό, αλλά όχι απίθανο..
1.3power
08-02-2007, 23:17
Τα κανουν κατι τετοια..οπως και στα μεθυσια πολλες φορες δεν το αναφερουν αν δεν εχει γινει θανατηφορο η τραυματισμος δεν το αναφερουν για να τα βρει πιο ευκολα αυτος που δεν εφταιγε..
kwstas_fr
09-02-2007, 02:01
Το ειδα και εγω το εβο, πέρασα απο εκεί.... Κομμάτια λέμε το έκανε.... Τρελό πακέτο με τον πατέρα του,ακου το είχε πάρει κρυφά....
Εγω πέρυσι, στις Αλυκές Αναβύσσου, στην αλάνα τούμπαρα το cherokee τησ μάνας μου....Ξέρετε το έβαλα μέσα σε μια χωμάτινη αλάνα και δώστου μπάντες και πήρα αέρα ώσπου βρήκε αναχώματα και τούμπαρε....Καλά που φόραγα ζώνη....Τουλάχιστον ημουν 18 με δίπλωμα και με άδεια απο γονείς να το παίρνω το αυτοκίνητο, για εκείνο το 5ήμερο που έλειπαν... Aaa και το αποκορύφωμα??? Την επόμενη μέρα με το λεον,λιμανάκια προσπερνάω σε κλειστή στροφή και έκοψα απότομα το τιμόνι και ακούστηκαν τα λάστιχα....Κάποιος μπλε όμως είχε όρεξη και με ακολούθησε για να μου δώσει ραβασάκι 450 ευρώ..Ήταν και Πάσχα και έπρεπε να γεμίσουν τα ταμεία τους οι βλάκες! Τελικά με το τζιπ όλα ήρθαν τέλεια,ποτε δεν έμαθαν οι γονείς την αλήθεια, τους είπα ότι με έκλεισε φορτηγό με πέταξε σε χαντάκι λυποθύμησα, με παράτησε, βρήκα και ένα σημείο και τους είπα να εδώ έγινε.... Σχεδιασμένο δλδ! Και από τότε έβαλα πάρα πολύ μυαλό με τα αυτοκίνητα......Μου έφυγε αυτή η αίσθηση "είμαι αθάνατος πάω παντου αέρα και δεν θα μου τύχει τίποτα" ! Η αλήθεια είναι ότι το χρειάστηκα το χτύπημα με το jeepακι γτ με έκανε και άλλαξα πάρα πολυ... Δε λέω ακόμα τρέχω και κάνω μλκς αλλά με μέτρο και εκεί που με παίρνει. Όχι παντού όπως πρώτα! Προσοχη στους δρόμους κοντράκηδες αλήτεςς!!! :D :D :twisted: :twisted:
kwstas_fr
09-02-2007, 02:05
---
Στέφανε θα σου στείλω με pm το κιν μου.Οποτε κυκλοφορείς ριξε μια κλήση σε παρακαλώ.Να έχω τον νου μου :D :D
Φίλε Στέφανε,βασικά απορώ που μπορείς και χρησιμοποιείς το κομπιούτερ σου..... :?:
Πως και δεν εχετε κανά μπλακ-αουτ στο τετράγωνο σου???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Σου εύχομαι να μην σου τυχαίνουν συχνά μέρες σαν και αυτή φίλε μου γιατί δεν σε βλεπω καλά!
to eida k egw auto to evo.. krimas.. poli krimas..
μαλλον μιλας για αλλον.το παιδι ουτε 17 ειναι ουτε με 200 πηγε να μπει ουτε τα ειχε τσουξει ουτε το ειχε παρει απο τον μπαμπα....
stefanos-ktm
10-02-2007, 09:33
O XAROSSSSSSS!!!
extes imera paraskeui eipa na bgo mia boltitsa kai eimai stin kabouriou sto periptero me tin koutala gia kateuthinsi gia limanakia , sto ipsos pou kanoume deksia gia to podi(apenanti apo to bp benzinadiko), anti na pame euthia gia bouliagmeni mpeno mesa kai kano anastrofi gia na giriso gia athina eime to 3 amaksi stamatimeno sto fanari, prasino kai pame na ksekinisoume kai erxete ena opel astra me trela xiliometra den kataferni na stamatisi anebeni gkazon perni olo to fanari pernaei kai ta mparakia tou pezodromiou kai eftase ston fraxti tis paralias, ama perasete tha deite oti lipi to fanari kai merika kolonakia tou pezodromiou!!!!! auta eginan extes to bradi!!!!! pou itan full astinomia
TO EUXARISTO TIS IMERA PETIXA NISSAN SKYLINE GTR33 V-SPEC MPORI NA ITAN KAI TO 34 DEN MPORESA NA TO PROLABO XROMATOS KITRINO STIN PARALIAKI NA KANI BOLTOULES KAI NA TOU KOLAEI ENA EVO ASIMI ALLA DEN EDINE SIMASIA!!!! :lol:
Nasos RS 4X4
10-02-2007, 10:29
μαλλον μιλας για αλλον.το παιδι ουτε 17 ειναι ουτε με 200 πηγε να μπει ουτε τα ειχε τσουξει ουτε το ειχε παρει απο τον μπαμπα....
αναφερω τι ειπωθηκε και τι ειδα!
απο κει και περα δεν ξερω κατι περισσοτερο!
kwstas_fr
10-02-2007, 13:28
το astra πήγε εντελως ευθεία δε πρόλαβε να στρίψε ούτε χιλιοστό ! Πιτσιρίκια ήταν γύρω στα 17...
Φίλε Στέφανε το skyline το έχω πετύχει και γω ,το έχει ένας 40αρης! Το 34 είναι :P :P :twisted:
stefanos-ktm
10-02-2007, 16:53
το astra πήγε εντελως ευθεία δε πρόλαβε να στρίψε ούτε χιλιοστό ! Πιτσιρίκια ήταν γύρω στα 17...
Φίλε Στέφανε το skyline το έχω πετύχει και γω ,το έχει ένας 40αρης! Το 34 είναι :P :P :twisted:
nai enas papoulis itan mesa, ithela na tou po ama mou to poulaei na to paro epitopou xexexe!!!
k kapoios allo sunformoustas mas to exei kanei auto!
poios arage? :?: :?: :?: :oops:
Παιδες δεν εφταιγε ο Στεφανος...Πισω απο το ασημι evo ηταν ενα κοκκινο.
Αν γνωριζατε την συνοδηγο του κοκκινου evo θα ξερατε ποιος εφταιγε...
MichalisCorsa
11-02-2007, 11:59
LLLOOOOOOLLLLLLLL
:D worship :bonk:
Θα με πεθάνεις εσύ, δεν το γλυτώνώ. Το κακόμοιρα τα παιδιά.... ο ένας τράκαρε και άλλος θα σπάσει μπιέλα όπου να'ναι :D
υγ. Το βράδυ που άνοιξα με τον KATMAN ήταν εκεί.....λές γι'αυτο να μην πήγαινε ο "Ιταλος" :shock: ......πάλι καλά αφού δεν έσπασα κανα μοτέρ :D
menios_r5
11-02-2007, 14:35
Στεφανε πρεπει μου φαινεται να βγαλεις ενα μηνιαιο προγραμμα με τις διαδρομες σου για να ειμαστε μακρυα σου σε ακτινα των 3 χιλιομετρων :D :D :D
Αυτο το skyline το εχω πετυχει μερικες φορες Αγια παρασκευη και εχω ακουσει οτι μενει πορτο ραφτη :wink:
LLLOOOOOOLLLLLLLL
Θα με πεθάνεις εσύ, δεν το γλυτώνώ. Το κακόμοιρα τα παιδιά.... ο ένας τράκαρε και άλλος θα σπάσει μπιέλα όπου να'ναι :D
υγ. Το βράδυ που άνοιξα με τον KATMAN ήταν εκεί.....λές γι'αυτο να μην πήγαινε ο "Ιταλος" :shock: ......πάλι καλά αφού δεν έσπασα κανα μοτέρ :D
Προχτες το μαθαμε τυχαια,απο ενα παλλικαρι με ενα Αstra opc,
που μας ξυριζε στην μεσογειων...Ξυραφι το ριμαδι...Πες ρε Μενιο.
Το κακομοιρο το παιδι εχει λιγες μερες μονο που την εχει γνωρισει,
ειναι κολλητος με αυτον που τις μιλαγε στην βουτα θυμασε???
menios_r5
11-02-2007, 15:37
LLLOOOOOOLLLLLLLL
Προχτες το μαθαμε τυχαια,απο ενα παλλικαρι με ενα Αstra opc,
που μας ξυριζε στην μεσογειων...Ξυραφι το ριμαδι...Πες ρε Μενιο.
Το κακομοιρο το παιδι εχει λιγες μερες μονο που την εχει γνωρισει,
ειναι κολλητος με αυτον που τις μιλαγε στην βουτα θυμασε???
Για ποια λεμε? εγω δεν λεω τιποτα το θελω το 5αρι μου :D :D :D :D
stefanos-ktm
15-04-2007, 10:46
O GKANTEMIS KSANAXTIPA!!
tin paraskeui to bradi kata tis 2 h ora peripou paraliaki sto ipsos tou aerodromiou , trelo tropeto me ena ford fiesta st aspro me mple grammes ena saab kai ena allo amaksi den ksero ama xtipisane ta pedia!!!
extes to bradi mikrolimano kathomaste ke pinoume cafe kai paei mia gkomena na parei kati apo to balitzaki apo ena bmw 1200 to terastio kai to rixni kato apo ta plai pianei ke to timoni gia na min pesi pefti kai auti pano stin mixani kai ekapse to podi tis epidi forage mini!!!
auta gia autin tin ebdomada!!!
ke ena bradi perasa terma bouliagmenis prin bgoume paraliaki kai ena bmw m3 kokkino e36 eixe figei kai eixe anebi pano stis mparees!!! this week egine ke auto!
prosoxi pedia tora teleutea ginonte polla!!!
Eristikos
15-04-2007, 11:53
Κανά βιντεάκι με την κοπέλα που κάηκε στην εξάτμιση έχεις?
:P :P :P
Στεφανε γιατι δεν επαιζες κανα τζοκερ ρε?
:D :D
5+1 σιγουρο...ειχες. :D :D :D
και για τα υπολοιπα εχω να πω οτι ποτε μην λες ποτε,αναφερομαι στα τροχαια στις κατηγοριες που δεχτηκε ο οδηγος τοου evo κλπ.ειμαστε ολοι εν δυναμη θυματα κ θυτες...απλα χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη κ συνεση...
περαστικα στο παληκαρι αν χτυπησε,κ ενα πραγμα να λεμε....
ευχαριστω θεε μου που παω στο σπιτακι μου καθε βραδυ κ ειμαι καλα.... :!:
Τελικά με το τζιπ όλα ήρθαν τέλεια,ποτε δεν έμαθαν οι γονείς την αλήθεια, τους είπα ότι με έκλεισε φορτηγό με πέταξε σε χαντάκι λυποθύμησα, με παράτησε, βρήκα και ένα σημείο και τους είπα να εδώ έγινε....
Ε όχι ρε!!!
1 απορία έχω μόνο:
Ο Φώσκολος τι σου γίνεται?
:D
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.