View Full Version : TT US LEON CUPRA
evo8santorini
13-02-2007, 11:24
KALIMERA ...EXTHES ANHKSE O GNOSTOS STELIOS ME TO TT ME ENA CUPRA LEON TO PROIGOUMENO MONTELO..MAMA TO LEON..ANHKSAN GIA 0-400 APO STASI KAI HTAN TO TT MPROSTA 5-6 AUTOKINHTA..TO CUPRA 1 KAI DEUTERA THN AFHNH KATO..EGO TO HDHGHSA..ALA KAI PALI H DIAFORA THA HTAN LIGO KALITERI..META ANHKSAME APO ROLARISTES PROTES OPOU KAI PALI TO TT HTAN MPROSTA...DEN TO PERIMENA NA ME PARI TOULAXISTON ROLARISTA..ALA TI NA KANOUME..AUTA EXEI H ZOH...
KALIMERA ...EXTHES ANHKSE O GNOSTOS STELIOS ME TO TT ME ENA CUPRA LEON TO PROIGOUMENO MONTELO..MAMA TO LEON..ANHKSAN GIA 0-400 APO STASI KAI HTAN TO TT MPROSTA 5-6 AUTOKINHTA..TO CUPRA 1 KAI DEUTERA THN AFHNH KATO..EGO TO HDHGHSA..ALA KAI PALI H DIAFORA THA HTAN LIGO KALITERI..META ANHKSAME APO ROLARISTES PROTES OPOU KAI PALI TO TT HTAN MPROSTA...DEN TO PERIMENA NA ME PARI TOULAXISTON ROLARISTA..ALA TI NA KANOUME..AUTA EXEI H ZOH...
Φιλε οτι σπινιαρι σπινιαρι αλα αμα ητανε μαμα το ΤΤ δεν χανεις φιλε και μαληστα με τοση μεγαλη διαφορα και ρολαριστες φιλε μου μαθε το αυτοκινητο σου καλητερα και μετα θα δεις οτι το ΤΤ δεν σε ποιανει ακου εκει φερε μου εμενα αυτο το ΤΤ να τα πουμε και ας εχω το 20ντ :D :D
evo8santorini
13-02-2007, 12:43
FILE TO CUPRA EINAI ENOS FILOU...O OPOIOS DEN HTHELE NA ODHGHSH..KAI TO PIRA EGO...ALLA KAI PALI..EPATHA PLAKA ME TO SPINIARISMA..EINAI KAI TA LASTIXA SKATA MAMISIA..ASTA..THN ALH FORA..TORA PINO NEASTE TSAI STHN UGEIA TOU STELIOU...(RODAKINO PARALKALO)
IBIZA CUPRA
13-02-2007, 12:50
Το πάτημα ήταν άνισο για το Leon όπου είχε 225ps(είπες μαμά) και το TT 300ps.Eάν το Leon γίνει 1ό στάδιο θα δείς κολώνα που θα φάει το TT από ρολαριστές αλλά και από στάση όχι όμως στα 400m λές και ήμαστε σε Dragster Αλλά στα 800m να δείς PARTY. :wink:
Το πάτημα ήταν άνισο για το Leon όπου είχε 225ps(είπες μαμά) και το TT 300ps.Eάν το Leon γίνει 1ό στάδιο θα δείς κολώνα που θα φάει το TT από ρολαριστές αλλά και από στάση όχι όμως στα 400m λές και ήμαστε σε Dragster Αλλά στα 800m να δείς PARTY. :wink:
Μπραβο ρε φιλε IBIZA CUPRA εγω ειμαι με κ04-23 και τα ΤΤ τα παιρναω απο πανω πρεπει το ΤΤ να φοραει καμια VF, GARRET η κατι τετοιο τελος παντον, για να πεις οτι θα φαω και πιστεψτε με ειχα ΤΤ ποιο πριν και ξερω πολη καλα πως παει οσον αφορα τον φιλο με τα 300ΗΡ.Τι φοραει δλδ μιμπος ειναι αυτα τα 300 ξερεις εχω βαλει προγραμμα και εξετμιση και φιλτρο και τετοια περιφερειακα και ειναι 300 η ειναι πραγματικα ροδα γιατη αμα ειναι ροδα δεν νομιζω ουντε εγω να εχω ΤΤ με 300 ροδα,παντα μιλοντας ειληκρινα παιδες :D :D :D
evo8santorini
13-02-2007, 13:33
OXI TO TT FORAEI PERIFERIAKA..DEN KSERO AKRIBOS POSA EINAI..THA MATHOYME SE LIGES MERES..PANTOS EINAI POLI KALO...THA EXEI EPANALIPSI PANTOS STELAKI...... :lol: :lol:
agelosa4
13-02-2007, 15:18
το tt απο οτι ξερω ειναι 270αλογα και οχι 300.
Για ροδα μιλας εαν ναι θα :chainsaw: εαν οχι ειναι το κλασικο προγραμμα που φορανε ολα τα ΤΤ,εαν ειναι Αθηνα το παλικαρη με το ΤΤ ψηνομαι να ανοιξω μαζη του να δουμε που βρισκομαστε και οι δυο :D :D :D :D
sfirakis
13-02-2007, 15:27
Αν το ΤΤ ηταν βελτιωμενο (εστω και περιφερειακα)
ηταν ανισο το πατημα.Πιστευω με καλυτερα λαστιχα και
ρολαριστα και τα 2 η διαφορα θα ηταν ποι λιγη.
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 15:35
Καλησπερα σε ολους.
Το ΤΤ ειναι Φ.Π.Ε. γυρω στα 260-270 μοτερ μην τρελλενομαστε.
Με μαμα τουρμπινα δεν φτανει 300 με τιποτα. :wink:
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 15:54
Γεια σου φιλε.
Το πατημα ηταν οντως ανισο και το ΤΤ ειναι 260-270 (θα ξερω την αλλη βδομαδα που ανεβαινω Αθηνα).
Ανισο ετσι :!: Τι να εκανα ομως που ο Γιωργος ειπε πως εφερε τον γαμια μου :?: Αυτος κανονισε το ανοιγμα. Να του'λεγα οτι θα χαρακτηριστει στο dragster η κοντρα ανιση :?:
Εδω δεν υπαρχει ευθεια 800m. Να εισαι σιγουρος πως θα εβαζα. Δεν τα θελω ολα δικα μου. (Και 'γω πιστευω πως θα εχανα στα 800)
Μην τρελλενεστε. Γνωριζω τις αδυναμιες του αυτοκινητου μου (βαρος, απωλειες λογω quattro) οπως και οτι αυτα γινονται πλεονεκτημα στο leon στα 800.
Φιλικα Στελιος. :wink:
Γεια σου φιλε.
Το πατημα ηταν οντως ανισο και το ΤΤ ειναι 260-270 (θα ξερω την αλλη βδομαδα που ανεβαινω Αθηνα).
Φιλικα Στελιος. :wink:[/quote]
Φιλε μου οταν κατεβεις Αθηνα στειλε πμ η μυνηματακι να τα πουμε να ανοιξουμε ετσι κανα βραδακυ σε καμια Βουτα η ετσι καμια Μαυρη
Παντα ενοειτε φιληκα να δω που βρισκομαι και εγω :wink: :D :wink:
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 16:25
Για ροδα μιλας εαν ναι θα :chainsaw: εαν οχι ειναι το κλασικο προγραμμα που φορανε ολα τα ΤΤ,εαν ειναι Αθηνα το παλικαρη με το ΤΤ ψηνομαι να ανοιξω μαζη του να δουμε που βρισκομαστε και οι δυο :D :D :D :D
Γεια σου φιλε koza.
Συμπερασματα για το ποσα αλογα ειναι το ΤΤ κτλ κτλ επρεπε να βγαλεις αφου μιλησω και 'γω. Το ΤΤ φοραει μαμα τουρμπινα. Η Κ04-23 που φορας τι δυναμη βγαζει? Δεν το παιζω πονηρος απλα δεν γνωριζω πολλα.
Και 'γω θα θελα να ανοιξουμε παρεα και να γνωριστω και με τους υπολοιπους απο δω μεσα. Οπως και με τον ΙΒΙΖΑ CUPRA.
Στελνω pm το κινητο μου.
Φιλικα Στελιος. :wink:
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 16:27
Με προλαβες δικε μου :lol:
Τα λεμε.
IBIZA CUPRA
13-02-2007, 18:47
Γεια σου φιλε koza.
Συμπερασματα για το ποσα αλογα ειναι το ΤΤ κτλ κτλ επρεπε να βγαλεις αφου μιλησω και 'γω. Το ΤΤ φοραει μαμα τουρμπινα. Η Κ04-23 που φορας τι δυναμη βγαζει? Δεν το παιζω πονηρος απλα δεν γνωριζω πολλα.
Οπως και με τον ΙΒΙΖΑ CUPRA.
:wink:
H 023 με καλό πρόγραμμα και φούλ πίεση βγάζει 300+ (σε μερικά αμάξια έχουμε δεί τέτοια νούμερα νομίζω και στο Power).
IBIZA CUPRA
13-02-2007, 18:51
Aδερφέ Στέλιο εάν πάμε οι δυό μας από στάση πιστεύω εάν έχεις από 280+Ps θα χάσώ.Εάν πάμε από ρεμπρίζ μόνο λόγου βάρους θα χάσεις και αυτό το έχω δεί σε σχέση με το δικό μου αμάξι με άλλα όπου παρόν ήταν ο sfirakis.To κακό είναι ότι μένω Καλαμάτα.Λίγο μακριά :cry:
απο ρεπριζ αν πας με ibiza 1 σταδιου θα χασεις εχω πατησει και ξερω
αν τα βαλεις με 180ρη με μετατροπη κ04023 ειναι πιο δυνατα και βγαζουν παραπανο αλογα απο τα 225 με προγραμα
180ρη με 023 μπορει και να βγαλει 300 αλα με πολυ ζορι
225 με προγραμα κτλπ θα φτασει μεχρι 280 290 max
γενικα το αμαξι παει καλα απλα θελει μια GT28rs για να παει αξιοπρεπεστατα :D
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 20:20
Aδερφέ Στέλιο εάν πάμε οι δυό μας από στάση πιστεύω εάν έχεις από 280+Ps θα χάσώ.Εάν πάμε από ρεμπρίζ μόνο λόγου βάρους θα χάσεις και αυτό το έχω δεί σε σχέση με το δικό μου αμάξι με άλλα όπου παρόν ήταν ο sfirakis.To κακό είναι ότι μένω Καλαμάτα.Λίγο μακριά :cry:
Αυτα ακριβως τα αποτελεσματα εχω δει και γω με ενα cupra 20VT εδω.
Ειναι Φ.Π.Ε. με την εξατμηση αλλαγμενη απο το down pipe. Η γνωμη μου ειναι οτι παει πολυ καλα.
Απο σταση ειμαι μπροστα στα 400 λογω 4κινησης (αυτο μενει κατω και δευτερες). Μετα μαζευει αλλα τελειωνουν τα μετρα.
Ρεπριζ ειναι με μεγαλη ευκολια μπροστα (λογω λιγοτερων κιλων και λιγοτερων απωλειων της κινησης μπροστα.)
Αυτα. Τα λεμε. :wink:
Παντζιαρίδης Στέλιος
13-02-2007, 20:22
απο ρεπριζ αν πας με ibiza 1 σταδιου θα χασεις εχω πατησει και ξερω
αν τα βαλεις με 180ρη με μετατροπη κ04023 ειναι πιο δυνατα και βγαζουν παραπανο αλογα απο τα 225 με προγραμα
180ρη με 023 μπορει και να βγαλει 300 αλα με πολυ ζορι
225 με προγραμα κτλπ θα φτασει μεχρι 280 290 max
γενικα το αμαξι παει καλα απλα θελει μια GT28rs για να παει αξιοπρεπεστατα :D
Συμφωνουμε απολυτα φιλε :wink:
Στελιο μπραβο για το ανοιγμα σου φιλε πολυ καλο το ΤΤ.
Παρολες τις 19αρες και τον 1,5τονο δεν μασας μια.
Αντε με το καλο να προχωρησεις σε επομενο σταδιο 8)
evo8santorini
14-02-2007, 10:39
KALIMERA..NAI FILE STELIO EIS ANOTERA...ANTE NA PATHSEIS KAI MENA..KAI OLOUS EDO..EUXH MOU...
Studio54
14-02-2007, 11:59
Έτσι μού ρχεται να κατέβω Σαντορίνη για διακοπές.....
evo8santorini
14-02-2007, 12:36
AN EISAI LIGO GRHGOROS MPOREIS NA KATEBEIS..EXOUME PIOKILIA..DIALEGHS KAI PERNHS ANTIPALO..ATMOSFERA-TURBO-TETRAPETALOUDO APO OLA EXEI O MPAKSES....KALI DIATHESI NA UPARXEI...
Παντζιαρίδης Στέλιος
14-02-2007, 19:28
Στελιο μπραβο για το ανοιγμα σου φιλε πολυ καλο το ΤΤ.
Παρολες τις 19αρες και τον 1,5τονο δεν μασας μια.
Αντε με το καλο να προχωρησεις σε επομενο σταδιο 8)
Nα 'σαι καλα Τασο.
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.
Χαιρετισματα στον τιμορο 8)
Studio54
14-02-2007, 19:49
AN EISAI LIGO GRHGOROS MPOREIS NA KATEBEIS..EXOUME PIOKILIA..DIALEGHS KAI PERNHS ANTIPALO..ATMOSFERA-TURBO-TETRAPETALOUDO APO OLA EXEI O MPAKSES....KALI DIATHESI NA UPARXEI...
Πολύ γρήγορος δεν είμαι.... αλλά 13 αμάξια σίγουρα δεν τα τρώω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως προτεραιότητα θα δώσω στα κρασιά...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
evo8santorini
15-02-2007, 11:17
KALIMERA...EXOUME KAI MPOLIKH KALI FABA......TO NHSI EXEI APO OLA...
KALIMERA...EXOUME KAI MPOLIKH KALI FABA......TO NHSI EXEI APO OLA... να ερθω και εγω εε???
σου εστιλα pm αυτα που μου ζητησες καλησπερα δες και κρινε
evo8santorini
16-02-2007, 13:40
KATARXHN POTE MHN LES POTE.....DEN KSEREIS POS EINAI TO EVO POU ANHKSE O STELIOS...OTAN ERTHIS THA DEIS...PAIDIA TO PASXA EINAI POLI ORAIA EDO..PARTE TA ALOGA SAS KAI ELATE...EXOUME KAI MPOLIKO SANO EDO LOGO TON GAIDOURION THS KALTERAS...ORIO ALOGON APERIORISTO...EUXARISTO..
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.