View Full Version : ΕΡΩΤΗΣΗ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΝΤΡΑ ?
alex1.3r
17-03-2005, 17:58
Η ερωτηση ειναι απλη: θεωρειται κοντρα μια τυχαια συναντηση με ενα αλλο αυτοκινητο (που δεν ξερεις τη φοραει) στη εθνικη ή και σε τυχαιο δρομο με επακολουθο τις γνωστες σφηνες και το κυνηγητο για χλμ (τα φασκελα των αλλον οδηγων) και γενικα την προσπαθεια του να σε χασει ο αλλος ?????? Ιδου η απορια !!!
Προσωπικη μου γνωμη αν και πιο επικυνδινη μορφη, οτι ειναι κοντρα και μαλιστα ισως και πιο ενδιαφερον απο την ευθεια! (Ηρεμιστε θα εξηγησω) διοτι μπορεις να κοντραριστεις και με ενα πιο γρηγορο αυτοκινητο αναλογα με το πως πλασαρεσαι, τι σφηνες κανεις πως στριβεις και ποσα @ρχιδι@ γενικοτερα εχεις......
Τεσπα περιμενω απαντηση για το αν θεωρουμε τη φαση κοντρα και οχι αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την ευθεια, αυτο ειναι γνωστο, μην πεσετε να μου τα πριξετε κιολας ε ?
andreas_R
17-03-2005, 23:57
8) κοιταξε να δεις σε μια κοντρα υπαρχει ενας νικητης και ενας χαμενος κια οπως εχει επικρατησει κοντρα λεμε την ευθεια γιατι εκει στην ουσια κοντραρονται στα ισια τα δυο αυτοκινητα!!!Απ΄την αλλη ομως οταν κυνηγιεσαι στην εθνικη ή στους δρομους γενικα, με κατι αλλο "γρηγορο"
εχεις την δυνατοτητα να φανεις πιο εξυπνος πιο καλος σαν οδηγος εστω και αν το αμαξι σου δεν ειναι γρηγοροτερο!!!Ετσι η χαρα της νικης ειναι κατα την αποψη μου πιο δυνατη γιατι εχει μεγαλυτερο κοπο απο το να πηγαινεις ευθεια!Αν ρωτησεις κανενα πιο παλιο εκανα κοντρες με διαδρομες φιδισιες στροφιλικια και τετοια! 8)
Dragster1
21-03-2005, 16:23
Η ερωτηση ειναι απλη: θεωρειται κοντρα μια τυχαια συναντηση με ενα αλλο αυτοκινητο (που δεν ξερεις τη φοραει) στη εθνικη ή και σε τυχαιο δρομο με επακολουθο τις γνωστες σφηνες και το κυνηγητο για χλμ (τα φασκελα των αλλον οδηγων) και γενικα την προσπαθεια του να σε χασει ο αλλος ?????? Ιδου η απορια !!!
Προσωπικη μου γνωμη αν και πιο επικυνδινη μορφη, οτι ειναι κοντρα και μαλιστα ισως και πιο ενδιαφερον απο την ευθεια! (Ηρεμιστε θα εξηγησω) διοτι μπορεις να κοντραριστεις και με ενα πιο γρηγορο αυτοκινητο αναλογα με το πως πλασαρεσαι, τι σφηνες κανεις πως στριβεις και ποσα @ρχιδι@ γενικοτερα εχεις......
Τεσπα περιμενω απαντηση για το αν θεωρουμε τη φαση κοντρα και οχι αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την ευθεια, αυτο ειναι γνωστο, μην πεσετε να μου τα πριξετε κιολας ε ? Σίγουρα είναι κόντρα αλλά είναι παρα πολύ επικύνδινο...
Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ρίξεις σε κάποιο πολύ πιο δυνατό αυτοκινητο...
babisbabou
15-04-2005, 11:01
Ενα από τα καλύτερα μέρη για κόντρες είναι η κερατέα,όπου έχεις ευθεία και διαχωριστικό στην μέση, το μόνο που δεν χριάζεται είναι τα stroumfakia!!ι
trabakoulas
15-04-2005, 15:43
Τεσπα περιμενω απαντηση για το αν θεωρουμε τη φαση κοντρα και οχι αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την ευθεια, αυτο ειναι γνωστο, μην πεσετε να μου τα πριξετε κιολας ε ?
Σορυ φιλε μου αλλα απο οποια πλευρα και αν το κοιταξεις αυτο δε λεγεται κοντρα, αλλα Μ@Λ@ΚΙ@.
Υ.Γ. Δε λεω οτι δε το χω κανει παλιοτερα αλλα δεν παυει να ειναι μ@λ@κι@ και μιση.Ευτυχως δεν στουκαρα ποτε αλλα εχω δει μπροστα στα ματια μου Μ3 να στουκαρει με αυτο τον τροπο.Εκτος απο το οτι βαζεις σε κινδυνο τον εαυτο σου και το αμαξι σου, οι αλλοι δεν νομιζω να σου φταινε σε κατι.
alex1.3r
15-04-2005, 16:52
Εχεις απολυτο δικιο για αυτο που γραφεις οτι οι αλλοι δεν σου φταινε οπως και το αμαξι και ο ευατος σου ......
Βεβαια εγω ρωτησα αν το θεωρειτε κοντρα ...... ?
Το οτι εναι μαλακια το ξερω ..... πολυ καλα .....
KOLAOUZOS
26-04-2005, 03:39
egw psiteyw pws otan kapoios phgainei grhgora einai genika epikundino apo to na skotwsei ena adepsoto pou den ftaiei se tipota mexri ena paidaki pou mporei na petaxtei h ean blaka theath pou tha thelei na trabhksei kalhtero video.
Drgastovios
26-04-2005, 11:03
Τεσπα περιμενω απαντηση για το αν θεωρουμε τη φαση κοντρα και οχι αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την ευθεια, αυτο ειναι γνωστο, μην πεσετε να μου τα πριξετε κιολας ε ? Σίγουρα είναι κόντρα αλλά είναι παρα πολύ επικύνδινο...
Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ρίξεις σε κάποιο πολύ πιο δυνατό αυτοκινητο...
+fono 8)
kontra exoume ksanapei einai na tin bgaleis ekso esi kai o diplanos soy kai na deite pios katouraei pio makria.
kontra einai alla na tis apofeygeis tetoies kontres.
na apofeygeis kai to katourima kontra ston anemo :wink: :wink:
Drgastovios
05-05-2005, 21:00
kontra exoume ksanapei einai na tin bgaleis ekso esi kai o diplanos soy kai na deite pios katouraei pio makria.
kontra einai alla na tis apofeygeis tetoies kontres.
na apofeygeis kai to katourima kontra ston anemo :wink: :wink:
:D :D :D :D :D :D :wink:
kontra den einai mono poios tha kanei pio grigora tis allages taxytitwn k poios tha petaksei kefali,alla k poios tha ferthei pio eksypna,prosoxi eksypna k oxi poustika!!! kathe kontra exei to risko tis,mikro i megalo panta yparxei kapoio risko!
apiastos
19-05-2005, 16:18
kai afto ena eidos kontras einai.
an kai pistevw oti prepei na exeis synnenih8ei apo prin gia to ti kaloudia 8a foras.
Eγω πιστεύω πως κόντρα είναι όταν δυο αυτοκίνητα ή μηχανές ξεκινάνε μαζί απο στάση!!! Τώρα όταν συναντήσεις κάποιον ρολαριστός τότε αυτο λέγεται "άνοιγμα". Τώρα τα παιχνίδια με τις στροφές είναι πολύ επικύνδινο sport και για σένα και για τους περαστικούς οδηγούς!!! :drivings:
Συμφωνώ και εγω πως κόντρες σε στροφές δεν πρέπει να γίνονται αλλα μόνο σε κάποια πίστα.
babisbabou
22-05-2005, 18:23
Συμφωνώ και εγω πως κόντρες σε στροφές δεν πρέπει να γίνονται αλλα μόνο σε κάποια πίστα.
Nai se peista oste na min anisixeis kai gia to ti kanei o papous p.x. pou exei 100 miopia!! :)
apth mia omologoumenos, kai poli sosta, einai poli pio epikindyno kai anorimo.
Aptin allh akrivos gia tous idious logous ine 2 fores pio kaula. ειτε το πιεις είτε όχι
Προσωπική μου άποψη
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.