View Full Version : UNO TYRBO VS SYBARY 330
καλημερα εχθες ανοιξα με ενα φιλο που εχει παρει πριν ενα μηνα ενα SYBARY 330 κ φοραει φιλτρο εξατμιση κ σκαστρα.παησαμε τιν πρωτη φορα απο 1τες ρολαριστα μεχρι κ 2τες ειμασταν μαζι κ απο 3τες αρχισε να μου φευγει κ μεχρι τα 190 χλμ μου εριξε 2 αμαξια,που θελο να καταληξω κ να μου πειτε.μου ειπε οτι το αμαξει του που πηγε δυναμομετρο απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη εβγαλε 310 μοτερ κ ροδα 267 με 48 ροπη κ πιεση 1,2 οβερ με 0,9 σταθερο κ ροτησα ενα φιλο κ μου ειπε οτι με 0,9 πιεση αποκλειετε να βγαλει 48 ροπη τουλαχιστον πρεπει να ειχε 1,2 σταθερη,θελο να μου πητε γιατι δεν τον πιστεψα δεν ειπα οτι τα ξερω ολα στις κοντρες αλλα καπια πραγματα τα ξερω αν ξερεις καπιος να μου απαντησει.για να σας βοηθεισο το αμαξει το πηρε απο καπιον χρηστο φιλο του παναγιωτη μπασινα.τοτε μπορει να ειταν μαμα αλλα που ξερω εγω αν το πηρε ο καινουργιος ιδιοκτητης κ το εφτιαξε.παντα φιλικα ευχαριστω :roll:
GIORGOS IGNIS
08-08-2007, 12:27
me mperdepses ligaki! den einai filos sou o idioktitis tou subaru?
106 amaliada
08-08-2007, 12:38
diladi to diko mou pou exi piesi 1.27 ke meta ths 7000 strofes pefti sto 1.20 posa aloga ke posi ropi exi re pedia??????????
geia sou boa tsifti!otan se petixw tha sou riksw ena gazoma etsi gia to kalo.....
HeWhoJumps
08-08-2007, 23:31
φιλε τι εχεις στο YNO?
solinakias5gtt
09-08-2007, 00:41
φιλε τι εχεις στο YNO?
ξορκια και ποδια νυχτεριδας
Xristis_Smpena
09-08-2007, 04:28
Emena einai mayro kai exei stahtherh 1,3. Ama htan kokkino posa aloga tha htan?? :lol: :D :D
A, foraw kai eksatmhsh ksexasa na to anaferw..
τα 330 ποτε δεν ειναι τοσα αλογα,στην καλυτερη να αγγιξουν τα 300. αυτο γινεται γιατι πολυ απλα το αμαξι στην ουσια δουλευει 0.95 κ οχι 1.5 οπως δειχνει ενα εξωτερικο μπαρομετρο αμα το συνδεσεις. το 0.95 φαινεται αμα το συνδεσεις με laptop. εξου κ η παραπλησια δυναμη με το sti που δουλευει 0.9! κλασικη ελληνικη πατεντα!! μην αποκλειεις την ροπη! το αμαξι (330)ξεγελαει το σημα κ δειχνει τα δικα του,μονο αμα συνδεθει με υπλογιστη θα δεις τι πραγματικα παιζει!
τα 330 ποτε δεν ειναι τοσα αλογα,στην καλυτερη να αγγιξουν τα 300. αυτο γινεται γιατι πολυ απλα το αμαξι στην ουσια δουλευει 0.95 κ οχι 1.5 οπως δειχνει ενα εξωτερικο μπαρομετρο αμα το συνδεσεις. το 0.95 φαινεται αμα το συνδεσεις με laptop. εξου κ η παραπλησια δυναμη με το sti που δουλευει 0.9! κλασικη ελληνικη πατεντα!! μην αποκλειεις την ροπη! το αμαξι (330)ξεγελαει το σημα κ δειχνει τα δικα του,μονο αμα συνδεθει με υπλογιστη θα δεις τι πραγματικα παιζει!
καλημερα οντως τα 330 εβγαζαν στο δυναμομετρο 300 περιπου τροχο αλλα για 48 ροπη δεν ξερω αν εβγαζαν.το παιδι μου ειπε που το εχει παρει οτι κανει 1,2 οβερ με 1,0 σταθερο αλλα απο τι μου ειπανε δεν μπορει να βγαλει 48 ροπη νορμαλ.το αμαξει φοραγε φιλτρο σκαστρα κ εξατμιση κ εγω με 1,1 σταθερη πιεση κ ειμαι γυρο στα 210 αλογα κ ροπη δεν ξερω?
καλημερα! 300 στροφαλο βγαζουν κ οχι τροχους, το 1.2 κτλπ που το βλεπει? στο μπαρομετρο? αν ναι βλεπει οτι να ναι. με συνδεδεμενο laptop δεν θα δει μ τπτ πανω απο 1 pub :D
HeWhoJumps
09-08-2007, 13:23
καλημερα! 300 στροφαλο βγαζουν κ οχι τροχους, το 1.2 κτλπ που το βλεπει? στο μπαρομετρο? αν ναι βλεπει οτι να ναι. με συνδεδεμενο laptop δεν θα δει μ τπτ πανω απο 1 pub :D
αυτο θα ηθελα να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να συμβαινει, γιατι εγω βασιζομαι στο μπαρομετρο μου για να δω ποσο φουσκωνω. μαλακια κανω? μηπως να εχω κανενα laptop στην OBD να βλεπω καλυτερα?? :roll:
opel corsa A
09-08-2007, 13:49
:shock: :shock: ΒΟΑ ΠΩΣ ΠΑΤΗΣΕΣ? :?:
ΡΥΘΜΙΣΕΣ :?: :?:
αυτο θα ηθελα να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να συμβαινει, γιατι εγω βασιζομαι στο μπαρομετρο μου για να δω ποσο φουσκωνω. μαλακια κανω? μηπως να εχω κανενα laptop στην OBD να βλεπω καλυτερα?? :roll: το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι συνδεδεμενο με laptop,στο subaru 330 γινεται αυτο που σ λεω εξακριβομενα.τωρα για αλλο αμαξι δεν ξερω τι γινεται!
Johnny-HF
09-08-2007, 19:24
ρε παιδια αν το μπαρομετρο ειναι συνδεμενο κοντα την πεταλουδα,δειχνει την πραγματικη πιεση...
εγω γιαννη βρωμοιταλοτουρμπακια :D με τουρμπατα δεν πολυ ασχολουμαι αλλα ημουν παρων σε τετοιο σκηνικο! τωρα πως που γιατι δεν γνωριζω.παντως εδειχνε τα δικα του το εξωτερικο μπαρομετρο κ ετσι ισχυει σε ολά τα subaru sti 330 edition! k για αυτο οσοι ιδιοκτητες πανε σε δυναμομετρα δεν βλεπουν πανω απο 300 με την καμια. το ιδιο ισχυει κ για τα made in greece impreza 1.6 turbo!
Johnny-HF
09-08-2007, 19:50
ενω εσεις οι γαλλοι ειστε παλικαρια! :D τι να πω ρε φιλε δεν ξερω τι παιζει με τα sti...παντως στα δικα μας το μπαρομετρο δειχνει κομπλε οταν μετραει στην εισαγωγη.αυτα τα γιαπωνεζικα ολο παραξενιες ειναι!
MichalisCorsa
19-08-2007, 02:15
BOA θα ήθελα να κάνουμε ένα πάτημα μόλις ανέβω Αθήνα. Το uno εγώ το ρύθμισα έβαλα εξάτμισηκαι μένει να βάλω μόνο μεγαλύτερο ic μπροστά και σωληνώσεις. Δουλεύει 1.5 over με 1,35 σταθερό.
υγ. αν δεν με θυμάσε ο φίλος του Hannibal είμαι. :)
Eristikos
19-08-2007, 04:44
απολύθηκες κωλόψαρο?
:P :P :P :P
Καλημερα.πολυ καλα σταθηκε το uno παντως. :wink:
για τα μπαρομετρα εχω και εγω την απορια γιατι εχω επανω 2
απο διαφορετικα σημεια παιρνουν πιεση//το ενα καπακι στην πεταλουδα και το αλλο σε μακρινη αποσταση//, αλλα ενω αυτα πχ λενε 1bar
το laptop δειχνει παντα 0,85.............μηπως ειναι τελικα απλα ενδεικτικα και δεν εχουν τα μπαρομετρα ακριβεις ενδειξεις και πρεπει να μην τα πολυεμπιστευομαστε για την απολυτη ακριβεια τους???
παντως εγω το laptop εμπιστευτηκα και βασει αυτου καναμε ολες τις ρυθμισεις.........ειναι μ@λ@κι@???
:?: :?:
βοα θα σε διορθοσω λιγο το αμαξι δεν το ειχε κανενας χρηστος...... γιωργο τον λεγανε τον προηγουμενο ιδιοκτητη το αμαξι δεν ειναι 330 ειναι το 280 και το μονο που φοραει ειναι εξατμιση φιλτρο και μια westgate που του ειχα αλαξει για να σταματισει τα μαλακισμενα τα οβερμπουστ που εκανε το αμαξι το συγκεκριμενο επειδη το ξερο καλα στην 1η 2η 3η σηκωνε 1.1σταθερη στην 4η σηκωνε 1.2 σταθερη στιν 5και στην 6 ανεβαζει λιγο ακομα ...λογο εγκεφαλου......το αμαξι ειχε βγαλει 257ροδα οχι 267 που λες και απο ροπη ειχε 39-40 κιλα αυτα απο μενα μια και το ξερω 2 χρονια το αμαξι το συγκεκριμενο 8) 8)
παρεπιπτοντος το συγκεκριμενο αμαξι παει αρκετα καλα και απο νορμαλ μ3 και νορμαλ σουμπαρου ειναι 5-6 αμαξια μπροστα ευκολα .... 8) και δεν εβγαλε ποτε 48κιλα ροπη που αναφερθικε
παναγιωτη καλησπερα το συκγεκριμενο SYBARY ειναι μπροστα απο μ_3.κ πιο μ_3 το ε 46 δηλαδη εγω καλα εκατσα 2 αμαξια πισω με 1,1 πιεση εγω?
παντως εγω το laptop εμπιστευτηκα και βασει αυτου καναμε ολες τις ρυθμισεις.........ειναι μ@λ@κι@???
:?: :?: την καλυτερη δουλεια κανεις..παντα με το laptop κ real time ρυθμισμα!
-BANNED-
19-08-2007, 22:27
ρε παιδια αν το μπαρομετρο ειναι συνδεμενο κοντα την πεταλουδα,δειχνει την πραγματικη πιεση...
σε αυτο εχει δικιο ο φιλος γιατι και στο δικο μου που το εχω κοντα στην
πεταλουδα εχει απωλεια 0.5 με το laptop.πιο κοντινη μετρηση δεν μπορεις
να πετυχεις,εξαρταται και απ'το μπαρομετρο..
menios_r5
19-08-2007, 22:40
0.5 η 0.05 απωλεια εχει? γιατι αν εχει 0,5 bar ειναι μεγαλη απωλεια :roll: :roll:
-BANNED-
19-08-2007, 23:40
0.5 η 0.05 απωλεια εχει? γιατι αν εχει 0,5 bar ειναι μεγαλη απωλεια :roll: :roll:
σωστος ο μενιος 0.05 ειναι!!
ΚΟSTAS XENAKOS
19-08-2007, 23:55
Καλημερα.πολυ καλα σταθηκε το uno παντως. :wink:
για τα μπαρομετρα εχω και εγω την απορια γιατι εχω επανω 2
απο διαφορετικα σημεια παιρνουν πιεση//το ενα καπακι στην πεταλουδα και το αλλο σε μακρινη αποσταση//, αλλα ενω αυτα πχ λενε 1bar
το laptop δειχνει παντα 0,85.............μηπως ειναι τελικα απλα ενδεικτικα και δεν εχουν τα μπαρομετρα ακριβεις ενδειξεις και πρεπει να μην τα πολυεμπιστευομαστε για την απολυτη ακριβεια τους???
:?: :?:
O καιρός των Ιταλών είναι μου φαίνεται....!
Το laptop διαβάζει κατ'ευθείαν απο τον Map (στη δική σου περίπτωση) και σου δίνει αναλυτικότατα το τί επικρατεί στην εισαγωγή σου υπό κατάσταση υπερπίεσης. Οπότε σε κάμια περίπτωση δεν έκανες λάθος επιλογή. :wink: Αλλά....πές μου κάτι......Πρέπει να φοράς άλλα ηλεκτρικά...? Σωστά??
8)
andreas_R
19-08-2007, 23:59
εχει πει νομιζω πιο παλια οτι φοραει εγκεφαλο :roll:
καλημερα ναι φοραω ηλεκτρικα απο HF TYRBO 1600,αλα ακομα ειμαι αρυθμιστος γιατι εχω καπια προβληματακια στον εγκεφαλο κ δεν μπορω να τον ρυθμισο.
παναγιωτη καλησπερα το συκγεκριμενο SYBARY ειναι μπροστα απο μ_3.κ πιο μ_3 το ε 46 δηλαδη εγω καλα εκατσα 2 αμαξια πισω με 1,1 πιεση εγω?
μια χαρα εκατσες....
MichalisCorsa
20-08-2007, 19:46
απολύθηκες κωλόψαρο?
:P :P :P :P
Μπα όχι ακόμα. Απλα μεταθεση, ήρθα Αθήνα επιτέλους. Γ*** τη Λημνο 26ώρες με το Θεόφιλος. Πάντως πριν λίγο μια βόλτα με το uno την έκανα. Αντε να συνεχίσω και με τα υπολοιπα. Σε 2-3 εβδομάδες μπαίνει και η ανάρτηση ποντίκα.... ποτέ θές να σε πάω βόλτα στον Υμμητό... που λές οτι δεν στρίβουν τα uno :P .
Βοας εγω πάντως το δουλεύω ακόμα με τα νορμάλ ηλεκτρικά μέ εναν εγκέφαλο που μου έδωσε ο Χρήστος (Χ.TOP Power) με το μόνο πρόβλημα να είναι στο ρελαντι και που οφείλετε στη σκάστρα (θα αλλαχτεί με κλειστου κυκλώματος μες την εβδομάδα που θα φτιάξω σωληνώσεις και ic). Το αμάξι δουλεύει ρολόι και το halmeter επιτέλους σταμάτησε να είναι παντου και πάντα τέρμα πλούσιο. Πλέον δουλευει σαν εργοστασιακό με κόφτη στις 7800, και βγάζει και κάρτα :D μιας και φοράω και καταλύτη. (Αντε να δω πότε θα το περάσω και ΚΤΕΟ για να μην αγχωνομαι με κάθε μου βόλτα)
Αν μπορείς στείλε μου ενα pm αν είναι να κατέβεις κανα βράδυ κάτω.
Κωστα ναι αλλον εγκεφαλο φοραω γιατι το δικο μου μοτερ φοραγε
εναν ford//της bosch βασικα ειναι// αντι για τον marelli /που εκανες οτι ηθελες και ευκολα/,αυτος δεν μπορουσε να δεxτει καμμια επεμβαση ουτε ελλαδα αλλα ουτε εξω....... :cry: :cry:
τελικα μπηκε ενας ιταλικος αγραφος της dimsport ο οποιος μας ελυσε τα χερια σε αρκετα σημεια.
το κακο ειναι πως ακομα δεν εχω βρει αλλον προγραμματιστη που να τον εχει δουλεψει και να κανουμε καποιες διορθωσεις που θελω ακομα. :wink:
takismk3
21-08-2007, 10:52
PANTWS PAIDIA EGW DEN PISTEUW TIPOTA TOU BOA TO OUNO DEN PAEI OLO TSAF TSOUF EINAI KAI FASAPIA.EDW DEN MPOREI NA PERASEI ENA CIVIC VTI SEDAN NORMAL KAI GNWSTO GOLF MAYRO STO YGEIA ME KOSMO APO STASH TO HONDA HTAN KOLLHMENO APO PISW KAI TO GOLF 5 AMAXIA MPROSTA.
Y.Γ.TO GOLF KATEPANALHΨΗ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΩΣΕΙ ΤΟ ΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 160PS
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ PSEMAΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ KONTRARE STI KAI TEMPRA 20V.KAI GNWSTO SAXO PISTOLI ΞΥΡΙΣΕ STHN KUMHS ENA XRYSAFI DYNATO 2 AMAΞΙΑ MPROSTA HTAN YPARXEI KAI BINTEO POY THA EMFANISTEI.TA PSEMATA AS TELEIWSOYN KAPOIA FORA KAI AS BΓEI H ALHTHEIA ΣΤΗΝ ΕPΙFΑΝΙΑ EPITELOYS.
KAI GNWSTO SAXO PISTOLI ΞΥΡΙΣΕ STHN KUMHS ENA XRYSAFI DYNATO 2 AMAΞΙΑ MPROSTA HTAN YPARXEI KAI BINTEO POY THA EMFANISTEI.TA PSEMATA AS TELEIWSOYN KAPOIA FORA KAI AS BΓEI H ALHTHEIA ΣΤΗΝ ΕPΙFΑΝΙΑ EPITELOYS.:shock: myrizomai to saxo leyko 52ari απο τον μιχαλοπουλο...το αλλο?σαχο gold? :dontknow: 8)
saxo 0-400 turbo
21-08-2007, 17:29
takismk3 Ποιο saxo ξύρισε;Το χρυσαφί ήταν μπροστά; :oops:
takismk3 Ποιο saxo ξύρισε;Το χρυσαφί ήταν μπροστά; :oops: :director2: καποιο σαξο χρυσαφι ξυριστηκε στην κυμης απο αλλο σαξο μπιστολι...παρακαλω λεπτομερειες...κ βιντεακι οπωσδηποτε.. :D :D
σαξο green κοιτα το προηγ ποστ μου πριν το δικο σου...ειχε ανοιχτει κ σχετικο τοπικ στις κοντρες..saxo hipi lolo με ασπρο 52..... :roll: :roll: :roll:
saxo 0-400 turbo
21-08-2007, 17:35
TO saxo gold Ήταν;
δεν ξερω απο τα λεγομενα του τακιμκ3 και κυμης και σαξοχρυσαφι με αλλο σαξο δυνατο...δεν ειναι πολλα... :? :roll: :roll: :roll:
saxo 0-400 turbo
21-08-2007, 17:43
Nos kos Μας έχεις μπερδέψει και εσύ και ο τάκιςμκ3 ποιο ήταν πίσω ποιο μπροστά,και ποιανού ρε παιδιά;;;;; :? :? :?
πο μπερδευτηκες??ο τακιςμκ3 ειπε οτι στην κυμης ανοιξε 1σαξο δυνατο με 1χρυσαφι σαξο και το 1ο σαξο ηταν μπροστα 2αμαξια..και υπενθυμιζω οτι στην κυμης δεν υπαρχουν πολλα γνωστα σαξοραλλα...hipi lolo saxo gold ασπρο 52 σαχο κοτσιδα.. :roll: :roll: :wink: ας ανεβασει βιντεακι να καταλαβουμε μη λεμε εμεις τα δικα μας.... :wink:
saxo 0-400 turbo
21-08-2007, 17:55
Αρα άνοιξε του hipilolo με το saxo gold σωστά; :)
Αρα άνοιξε του hipilolo με το saxo gold σωστά; :) :banghead: :banghead: :banghead: :lol: :lol: :lol: οχι αφου hipi lolo με saxo gold ειναι φιλοι...μαλλον ανοιξε το ασπρο 52 σαξο που προετοιμαζει ο μιχαλοπουλος απο μενιδι,που ειχε ανοιξει ο hipi lolο,με το saxo gold.....γιατι θελαν να κανουν ρεβανς(hipi lolo-aspro saxo) k μαλλον ο hipi lolo που ειναι φανταρος δεν θα μπορουσε....ετσι υποθετω.... :wink:
saxo 0-400 turbo
21-08-2007, 18:08
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :help: :help: :help:
http://www.youtube.com/watch?v=cv32tGbA2Ps
κοινως συνενοηση κουκουρουκου!!! :lol:
opel corsa A
21-08-2007, 20:08
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ωραιο το βιντεο της κοντρας...πολυ καλη δουλεια... :wink:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
καλως τον ψηλο!!! :)
Renault5_16V
21-08-2007, 22:19
αυριο θα ανεβει το βιντεο με το τεμπρα για να λυθουν οι αποριες!!!
Renault5_16V
21-08-2007, 22:20
αυριο θα ανεβει το βιντεο με το τεμπρα για να λυθουν οι αποριες!!!
τακη μηπως θυμασε τι επαθες εσυ με το ρημαδι αναβα στο κατ οταν ημουν 154 αλογα μηπως να σου θυμισο 1 κολωνα μπροστα.κ εγω δεν κανω ονομα με οτι πετυχενο στο δρομο.κ μην ανακατεβεις τον θανο κ τον χαρη κ αν θελουν να με παρουν αυτοι τηλ να πατησουμε κ οχι να βγαινεις εσυ με αλουνου αρχιδια να λες μαλακιεςεσυ εχεις τιποτα να με περασεις,εχεις το ξεχασα τα ποδια σου
takismk3
22-08-2007, 10:28
Βοα τον Τακη μην τον ανακατευεις,δεν εχει γραψει τιποτα για σενα.Εγω εχω τον κωδικο του και γραφω γιατι μαζι με τον αλλον τον φιλο σου τους εχετε περασει ολους στα λογια,αλλα στην πραξη τιποτα.Πολυ αλευρι και τηγανιτες τιποτα που λεει και μια παροιμια.Αντε να ρυθμσεις το μπουρδελακι σου και μετα ελα να μιλησεις.Ακομα δεν θα σου πω ποιος ειμαι αλλα σου ξαναλεω τον Τακη μην τον ανακατευεις.
paidia poly kalh lysh meta to laptop(p exei ts pio pragmatikes times) einai to avc-r dokimasmenh lysh!!!
boa telika posa ps paizei to uno?
saxo gold
22-08-2007, 20:37
PANTWS PAIDIA EGW DEN PISTEUW TIPOTA TOU BOA TO OUNO DEN PAEI OLO TSAF TSOUF EINAI KAI FASAPIA.EDW DEN MPOREI NA PERASEI ENA CIVIC VTI SEDAN NORMAL KAI GNWSTO GOLF MAYRO STO YGEIA ME KOSMO APO STASH TO HONDA HTAN KOLLHMENO APO PISW KAI TO GOLF 5 AMAXIA MPROSTA.
Y.Γ.TO GOLF KATEPANALHΨΗ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΩΣΕΙ ΤΟ ΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 160PS
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ PSEMAΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ KONTRARE STI KAI TEMPRA 20V.KAI GNWSTO SAXO PISTOLI ΞΥΡΙΣΕ STHN KUMHS ENA XRYSAFI DYNATO 2 AMAΞΙΑ MPROSTA HTAN YPARXEI KAI BINTEO POY THA EMFANISTEI.TA PSEMATA AS TELEIWSOYN KAPOIA FORA KAI AS BΓEI H ALHTHEIA ΣΤΗΝ ΕPΙFΑΝΙΑ EPITELOYS.
φιλε τακη καλησπερα,επειδη μαλλον δεν σε ξερω και ανακατευτηκε το αμαξι μου,θα βαλεις το βιντεακι να το δουμε?οσο για το λευκο saxο του παναγιωτη,τα αυτοκινητα μας ειναι ισοδυναμα αλλα εχουν διαφορετικα σασμαν ποπτε δεν εχει νοημα να πατησουμε.
κανιβαλε θα σου πω απο κοντα που εισαι τωρα?
takismk3
22-08-2007, 21:54
Βοα σου ειπα να μην τον ανακατευεις τον Τακη και συνεχιζεις να του στελνεις μηνυματα.Μολις γυρισει Αθηνα μου ειπε οτι θα εχετε ασχημα ξεμπερδεματα με τις μαλακιες που κανεις.
takismk3
23-08-2007, 11:26
saxo gold δεν εχω γραψει εγω για εσενα καποιος γνωστος ειναι που του εδωσα τον κωδικο μου να δει κατι και εχει κανει ολη αυτη την ανακατοσουρα.
saxo gold
23-08-2007, 22:18
saxo gold δεν εχω γραψει εγω για εσενα καποιος γνωστος ειναι που του εδωσα τον κωδικο μου να δει κατι και εχει κανει ολη αυτη την ανακατοσουρα.
καλως,απλα πες στο γνωστο σου να μην ανακατευει ανθρωπους που δεν γνωριζει!!δεν νομιζω να εχω αδικο.εκτος αν το παληκαρι το εχω στεναχωρησει και ανακατευει το αυτοκινητο μου..
takismk3
24-08-2007, 01:19
Δεν εχεις καθολου αδικο για αυτο το λογο λοιπον αλλαξα και εγω κωδικο γιατι τα εχει ανακατεψει ολα και τρωγομαστε μεταξυ μας χωρις να γνωριζει καν ο ενας τον αλλο.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.