View Full Version : Transporter VR6
Προσοχή παιδιά!Έσκασε VR6 Τransporter απο τη Γενέβη και κυκλοφορεί ανάμεσά μας κάθε βράδυ!Το φορτιγάκι είναι αρκετάδυνατό και ξεκινάτέρμα απο τα φανάρια.Watch out!
Κώστας Alfa
28-05-2005, 16:30
Κυκλοφορεί ακόμα..??
( :D :D :D :D Τελείως άσχετο πόστ που κολάει σε ανέκδοτο που είδα από τον alex για τα τόπικ-όταν κάποιος κάνει reply σε κάτι αρχαίο..!! :D :D :D :D )
renault5
28-05-2005, 16:59
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
-Banned -
28-05-2005, 20:21
:twisted: :D :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D
Yamaha R1
28-05-2005, 20:39
Προσοχή παιδιά!Έσκασε VR6 Τransporter απο τη Γενέβη και κυκλοφορεί ανάμεσά μας κάθε βράδυ!Το φορτιγάκι είναι αρκετάδυνατό και ξεκινάτέρμα απο τα φανάρια.Watch out!
Δηλαδη ποσο δυνατο ειναι ? Απο αλογα τι παιζει ?
Κώστας Alfa
29-05-2005, 18:06
Δηλαδη ποσο δυνατο ειναι ? Απο αλογα τι παιζει ?
ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!
Και μάλιστα είπα γιατί το βαλα.. :cry:
Καλά ρε μήτσο,λέμε και καμιά μ@λ@κία να περάσει η ώρα(αυτό για όσους έχουν σπασμένα μοτέρ..για μένα το λέω αμαξά!! :wink: )..
-Banned -
29-05-2005, 18:47
ετσι...................... :D :D
Κυκλοφορεί ακόμα..??
( :D :D :D :D Τελείως άσχετο πόστ που κολάει σε ανέκδοτο που είδα από τον alex για τα τόπικ-όταν κάποιος κάνει reply σε κάτι αρχαίο..!! :D :D :D :D )
:lol: :lol: :lol: :lol: :blob1: :banghead: :banghead: :cyclon: :cyclon: :crash: pote eirthe? poy einai?? na epikyrix8ei parayta!!!! :D :D :D :D :D
Κώστας Alfa
30-05-2005, 15:31
Κυκλοφορεί ακόμα..??
:lol: :lol: :lol: :lol: :blob1: :banghead: :banghead: :cyclon: :cyclon: :crash: pote eirthe? poy einai?? na epikyrix8ei parayta!!!! :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Κώστας Alfa
30-05-2005, 15:54
Πάρε τη merceντα και κατέβα στον αγώνα..!! :D
RE KOSTA DEN JERO AN THA EINAI ETOIMH!!! PERIMENO NA BGALOYME AKRH ME TON BOUBI GIA TO DIAFORIKO!!! KAI ME TON EGKEFALO BGHKAN PROBLIMATA ALLA LIGOTERA
:roll: :wink: :(
-Banned -
30-05-2005, 16:44
Πάρε τη merceντα και κατέβα στον αγώνα..!! :Dτη ηπες τορα :D :D :D :D :D
kontraman
31-05-2005, 20:35
Eτοιμαζεται να βγει στο δρομο Transporter με μοτερ RS4 MTM!!!!!!Δεν κανω πλακα. :shock:
ALEX_SSGTi
01-06-2005, 00:25
Eτοιμαζεται να βγει στο δρομο Transporter με μοτερ RS4 MTM!!!!!!Δεν κανω πλακα. :shock:
Το ξέρω!Το έχω δει...!!!!
-Banned -
01-06-2005, 08:14
Το ξέρω!Το έχω δει...!!!!το αμαξι το εχο δι απο κοντα φιαχνετε στον εχτριμ ενα ασπρο ειναι....................
To transporter VR6 ήταν εδώ το Νοέμβρη αλλά δυστυχώς έφυγε γιατι γύρισε στην πατρίδα του τη Γενεύη! Το καλοκαίρι όμως μπορεί να ξαναέρθει άν ο ιδιοκτήτης του δέν έρθει στην ελλάδα με το s4! Tώρα όμως που στο s4 θα μπούν τα turbo του rs4 μαζί με τα συναφή, τα turbo του s4 θα μπούν στο transporter με στόχο τα 280ps με πίεση-πρόγραμμα. Αυτά.
kontraman
01-06-2005, 20:31
Το ξέρω!Το έχω δει...!!!!το αμαξι το εχο δι απο κοντα φιαχνετε στον εχτριμ ενα ασπρο ειναι....................
Ακριβως....Προχτες γινονταν οι πρωτες δοκιμες.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.