View Full Version : Tuning Magazines
Yamaha R1
11-05-2005, 23:02
Το εχω μεγαλη απορια.Διαλέχτε.
Ακης Βασιλειαδης
11-05-2005, 23:55
emena den maresei kanena apo ta dio.to power maresei k to evo ta opia k ta parno sixna pikna.ante k kana drive.
Yamaha R1
12-05-2005, 00:13
Basika ekana megalh M@lakia giati ksexasa na balw to power kai mallon den mporo na to balo mesw edit.Pws mou diefige gamoto.
Dragster1
12-05-2005, 10:31
Basika ekana megalh M@lakia giati ksexasa na balw to power kai mallon den mporo na to balo mesw edit.Pws mou diefige gamoto.το έβαλα εγώ...
Driftmaniac
12-05-2005, 10:58
power tech
δεν διαβάζω περιοδικά που δεν έχουν μετρήσεις επιδόσεων...
Power Tech!!! Einai kai sto UnderGround 2
Yamaha R1
12-05-2005, 13:26
Thnx dragster1 na sai kala :D
Καλά ρε, ποιος ψήφισε το BurnOut?
Κατα λάθος το πάτησε?
Κώστας Alfa
12-05-2005, 15:25
Αν ήταν να διαλέξω από τα 2,πριν την ένταξη του power θα διάλεγα burn out(κ όμως!!και επειδή επι επί 3 χρόνια αγόραζα Ο,ΤΙ υπήρχε σε ένα περίπτερο,τώρα έχω να πάρω εκτός power-evo κάτι άλλο ένα 6άμηνο,και δεν αλλάζει αυτό πια,πολλά λεφτά..!!)Να σας πώ και γιατί??Λέμε ο,τι και τα 2 είναι lifestyle περιοδικά-ο θεός να τα κάνει-το μεν burn έχει μια τελείως ΚΑΓΚΟΥΡΙΣΤΙΚΗ προσέγκιση επί του θέματος,το μεν max μια τελείως ΑΚΥΡΗ και χαζιοβιόλικη προσέγκιση-μεταφρασμένη(όχι κυριολεκτικά)αγγλοπαιδικί τικη κουλτούρα.Τώρα πως γ@μιούνται στις πωλήσεις δεν ξέρω..λίγο η μόδα,λίγο αυτοί που τα παίρνουν όλα,λίγο οι γυναίκες,λίγο τα πολλά μάλλον πιτσιρίκια..Παίδες sorry,μιας και κατακρίνω περιδικό της εκδοτικής εταιρείας σας,απλά είναι και αυτή μια ταπεινή άποψη..ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.Δε βγάζω το burn καλύτερο-έλεος-αλλά τα βάζω στην ίδια μοίρα.Αμα το προσέξετε το MAX έχει τα φόντα να γίνει κάποια μέρα super..Η ένσταση μου..για να μάθεις τι φοράει ένα αμάξι(άμα είναι ελληνικό..)(και πέρα από τη γελοία περιγραφή του θέματος)ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι αδερφός σου!!Άντε..κολλητός γιατί διαβάζοντας..αποκλείεται!
Αυτά λοιπόν άμα τα 2 ήταν τα μόνα περιοδικά επί γης!!!
Sorry ξανά.. :D
nio-*evo*
12-05-2005, 23:03
power tech k evo ola ta upoloipa den kaliptoun oute to miso apo osa tha ithela na ksero gia ena autokinhto!! exo k ego thn idia aporia pos to max exeis tis megaliteres poliseis?? oso gia to burn exo poli kero na do teuxos ti egine?
Yamaha R1
12-05-2005, 23:49
To MAX exei kai gkomenakia mesa kai ola ta sxetika me MAX BABES kai katapinoume i ftynoume kai den symazeyetai.Pantos einai kalh fash eidika ta 2 tou teleytaiou teykous einai sketh k@yL@ (lucy Michelle) :D
:shock: :shock: :shock: Kolares :shock: :shock: :shock:
kostas x 69
13-05-2005, 11:00
power tec...me trela!!!
Power rulezzzz.... :wink:
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.