View Full Version : CTR vs Golf 2.0 16v (agonistiko)
kostas x 69
09-10-2007, 16:40
to alo s-k stin pista mas sto stratiotiko aerodromio mariston tha pragmatopioithi panellinios agwnas taxititas auto k moto sta plesia aftou tou agwna tha gini k o agwnas taxititas rodion odigon pali se auto k moto!
oli koutsa strava etimazode, etsi k o savvas 330 etimazi to golf 2 tou gia afto ton agona parea fetos me to tsiki! o savvas tha treksi topiko tsikis panellinio!
apo to golf aferethike to vr6 moter ppu etrexe ola ta proigoumena xronia k topothetithike ena moter apo 2litro golf gti 16v!
xtes ixame metrisis tou golf me to v-box ala k kodroula me to gnwsto mavro type-r tou kourdounaki sto tsairi fisika!
to CTR fora spoon filtro hondata k mugen eksatmisi...
0-400m gia to golf 2 se 14.9 me eksodo 152km kai 0-100..... se
me teliomena lastixa slic to moter mama! (miso na dw to lap top na grapsw akrivos!!!)
stinode fanari apo stasi, stin ekinisi kani miso o tsikis fagomara k sta 400m 1,5 amaksi brosta to CTR!
ta pedia sinexisan mexri ta 1000+m gia na exoume olokliromeni eikona!
video tha mpi se ligo!
to golf ksesikone to kosmo me tin eksatmisi sto plai i ixos apo ta video einai ola ta lefta!
NickNitrous21
09-10-2007, 16:55
Άντε άντε... Να δούμε το βίντεο να γουστάρουμε και εμείς...
XAROS-JACK
09-10-2007, 16:55
Άντε άντε... Να δούμε το βίντεο να γουστάρουμε και εμείς...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!! :wink:
taperakias
09-10-2007, 18:11
Πoλυ καλο το golfaki!!Ποσα κιλα ζυγιζει περιπου??
kostas x 69
09-10-2007, 18:47
preoi na einai 850 xwris odigo
VIDEO EDW.......
http://uk.youtube.com/watch?v=J_4l4YGpcKc
andreas_R
09-10-2007, 21:11
Κωστα το Type R ειναι αυτο που ανοιγε ο Hannibal οταν ειχε ερθει Ροδο?
kostas x 69
10-10-2007, 00:09
nomizo afto einai den exoume k alo mavro na kani kodres... :wink:
andreas_R
10-10-2007, 02:46
Ξερεις αν εχει ρυθμισει απο τοτε?
Σε ρωταω γιατι ο Hannibal μου ειχε πει οτι δεν πηγαινε και τοσο καλα :roll:
Ξερεις αν εχει ρυθμισει απο τοτε?
Σε ρωταω γιατι ο Hannibal μου ειχε πει οτι δεν πηγαινε και τοσο καλα :roll:to diko sou tora pou to rithmises pai kalitera???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :evil:
andreas_R
10-10-2007, 02:52
Σταματα ρε συ θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι κατι παραπανω περαν
του φ-ε 8)
του φ-ε 8)signomi mou ksefige :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
andreas_R
10-10-2007, 03:02
Σβηστο γρηγορααααα
Eristikos
10-10-2007, 07:36
Γιατί φίλτρο-εξάτμιση είναι?????????????
Και πάει έτσι?????
Πριόνι μιλάμε!!!!!
Σβηστο γρηγορααααα :D :D :D
Κώστα, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης το Golf. Με το δικό μου, στην προηγούμενη ατμοσφαιρική μορφή με το ίδιο μοτέρ, 2ο στάδιο 190ps, κοντό σασμάν, αλλά full εξοπλισμό (A/C, sunroof, κλπ), ζυγισμένο 1070 κιλά, είχα κάνει στα RWYB 14,7 με 152 έξοδο με λάστιχα χάλια. Με Type-R μισό 1ο στάδιο (χωρίς εξάτμιση) είχα σκορ 2-1 στις κόντρες, και μια απόλυτη κοπία (τυπικά την πήρα, ας πούμε 3-1). Σκέψου με 220 κιλά κάτω τι θα κάνει.
Ο Docmar είχε φτάσει σε άλλα επίπεδα, νομίζω 260ps+ με αυτό το μοτέρ. Αν θέλει ας γράψει περισσότερα.
kostas x 69
11-10-2007, 16:11
Simera zigistike to golf k apogoiteftikame zigizi 930kila :shock: xwris odigo to amaksi einai agwnistiko roll bar pirosvesi ktl!
taperakias
11-10-2007, 17:36
Simera zigistike to golf k apogoiteftikame zigizi 930kila :shock: xwris odigo to amaksi einai agwnistiko roll bar pirosvesi ktl!
Και παλι ελαφρυ ειναι!!Μακαρι να ειχα το δικο μου τοσο ελαφρυ.... :D :D
Αν θελεις να το πας μακρυα,...αυτο το μοτερ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο στο να βγαλει πολλα αλογα...
Ομως οπως εγραψε και ο Τακης (Tiger) μπορει αρκετα ευκολα να φτασει τα 180-200 αλογα,...μαλιστα αν αποφασισεις να αποχωριστεις την πολλαπλη εισαγωγης του,....και να βαλεις 4αδα ειτε καρμπυρατερ (τι μας λες τωρα εεεε...???) ειτε 4πεταλλουδα,...μπορεις να φτασεις και στα 220 αλογατακια....
Παλια την ειχα φτασει αρκετα μακρυα την βαλιτσα με αυτο το μοτερ,....ειχα ξεπερασει οριακα τα 250 αλογα.....ομως ηταν ολοκληρωμενη μετατροπη,...ελαφρυ και σφυρυλατο μοτερ,...με εξυπνα διαλεγμενους μπαμπουλοειδεις εκκεντροφορους,...τρελη για την εποχη στατικη σχεση συμπιεσης,...καλο καπακι,...μεγαλα σωματα (52αρια) καλο εγκεφαλο,....πολυ καλο ρυθμισμα και χρονισμα,.......(ακομη και σε αυτο το μοτερ, χωρις να εχουμε καποια ιδαιτερη σχεση-φιλια ακομη,....ειχε βοηθησει με τις απιστευτες γνωσεις του ο μπαρμπα Παυλος),....με μαμα κιβωτιο.
Ηταν πολυ καλο εκεινο το μοτερ,....ομως το καλυτερο τετοιο μοτερ που υπαρχει στην Ελλαδα,...εδω και αρκετα χρονια ειναι αυτο που εκανε ο Παυλος στο αυτοκινητο του Λουκου το golf MK3,...που το εκανε κιτ καρ,.....και αυτο γιατι ξεφυγε απο τα χαρακτηριστικα αυτου του κινητηρα, αποφευγοντας τα μειονεκτηματα του (μικρα εμβολα και μεγαλη διαδρομη) χρησιμοποιοντας ανταλακτικα που ειχε βγαλει η VW motospor,....και φυσικα την τεχνη του και τις απιστευτες γνωσεις του.
Ευκολα μπορεις να το κανεις να βγαλει 180 περιπου ισως και λιγο περαπανω,....με ενα καλο χταποδι-εξατμιση ,...και με ενα ζευγαρι εκκεντρα shrick 278-11 βυθισμα,...αφηνοντας ολα τα αλλα ιδια,.....αντε και λιγο συμπιεσουλα παραπανω.......
Αντε βρε,....καλη επιτυχια.- :wink: :wink: :wink:
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.