PDA

View Full Version : 2ο RWYB

ALEX_SSGTi
14-06-2005, 12:49
Μάθαμε ότι στις 25 και 26 Ιουνίου, θα γίνει το 2ο RWYB στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την πρώτη φορά κατεβήκαμε και σαρώσαμε!
Δηλώστε συμμετοχή, για να δείξουμε τι σημαίνει Dragster.gr!!!!

Yamaha R1
14-06-2005, 13:17
Θα τρεξω και εγω με την ταουνα...πιστευω ενα 18αρι το χτυπαω ανετα :lol:

Hector
14-06-2005, 17:40
Kai egw 8elw na treksw alla ama to mpourdelo kovei ta diaforika sthn krufh....sto ellhniko ti exei na pa8ei? :D

Yamaha R1
14-06-2005, 23:53
Τι, ταουνι εχεις κι εσυ ?
Παμε μια ψιλη :lol:

Κώστας Alfa
15-06-2005, 02:10
Alex θα δηλώσουμε από εδώ συμμετοχή ή από άλλο link όπως την άλλη φορά που θα έχει τη φόρμα..?

Dragster1
15-06-2005, 09:52
Alex θα δηλώσουμε από εδώ συμμετοχή ή από άλλο link όπως την άλλη φορά που θα έχει τη φόρμα..?Περιμένουμε ακόμα...

VTEC
15-06-2005, 10:00
THA BALOYN KOLLA

andreas-s2k
15-06-2005, 13:29
THA BALOYN KOLLA
ρωτάς ρε Βασίλη,ή είσαι κατηγοριματικός? :)
έχει υποθεί σίγουρα αν θα μπει κόλα?

Gakis
15-06-2005, 13:33
Θα τρέξουν και αγωνιστικά αυτοκίνητα (dragster) οπότε ναι, θα βάλουν κόλα. Τώρα, για πόσα μέτρα κλπ, δεν γνωρίζω ακόμα. Το είπαν και απο τα μεγάφωνα στο 1ο RWYB...

andreas-s2k
15-06-2005, 13:48
Θα τρέξουν και αγωνιστικά αυτοκίνητα (dragster) οπότε ναι, θα βάλουν κόλα. Τώρα, για πόσα μέτρα κλπ, δεν γνωρίζω ακόμα. Το είπαν και απο τα μεγάφωνα στο 1ο RWYB...
:evil: :evil: :evil:
μ@λ@κί@ μου φαίνεται ....
ο θεσμός λέγεται rwyb και θα καταλήξει να είναι δοκιμές για τα dragsters από τα αγωνιστηκά. θα ξενερώσει ο κόσμος πιστεύω ...
εγώ μάλλον δε θα δηλώσω. είναι και πάλι 100€ .....

VTEC
15-06-2005, 14:17
ο θεσμός λέγεται rwyb και θα καταλήξει να είναι δοκιμές για τα dragsters από τα αγωνιστηκά. θα ξενερώσει ο κόσμος πιστεύω ...
KAI 100EYRO DEN LIGA KAI NA PATHEI KATI TO AYTOKINHTO POY DEN TO KALIPTOYN BEBAIOS AYTO THA MOY STOIXISEI POLY.ASTO NA TREKSEI O BARBARIS KAI O PAPAFILLIPOY.

andreas-s2k
15-06-2005, 14:22
KAI 100EYRO DEN LIGA KAI NA PATHEI KATI TO AYTOKINHTO POY DEN TO KALIPTOYN BEBAIOS AYTO THA MOY STOIXISEI POLY.ASTO NA TREKSEI O BARBARIS KAI O PAPAFILLIPOY.
:wink:
αυτό ακριβώς.
βάλε και τα προηγούμενα 100€ για όσους έτρεξαν στο 1ο και θα τρέξουν και στο 2ο. 200€ ΜΟΝΟ η συμμετοχή σε ένα μήνα είναι ΠΟΛΛΑ ...
δε τα βλέπω καλά τα πράγματα πάντως ...

VTEC
15-06-2005, 14:25
:wink:
αυτό ακριβώς.
βάλε και τα προηγούμενα 100€ για όσους έτρεξαν στο 1ο και θα τρέξουν και στο 2ο. 200€ ΜΟΝΟ η συμμετοχή σε ένα μήνα είναι ΠΟΛΛΑ ...
δε τα βλέπω καλά τα πράγματα πάντως ...
Entaksei more tha bro kai kanenal GALLO ston dromo den xathike o kosmos :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kacey
15-06-2005, 16:13

στην αρχη και εγω αυτο ειπα, αλλα μετα που το σκεφτηκα καλυτερα σκεφτηκα το εξης:

ειναι ποτε δυνατον, τωρα που υπαρχει η υποδομη (η τεσπα η δυνατοτητα να κλεινετε η πιστα για τετοιες δραστηριοτητες), να αποκλειστουν τα αγωνιστικα απο την διαδικασια? Που θα κανουν ολοι αυτοι τις δοκιμες τους για να μπορουν μετα να αποδωσουν στον αγωνα? Στις Σερρες η στην κρυφη? Η στον δρομο? Εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα να μπουν μεσα και να κανουν οτι δοκιμες θελουν.

απ'οτι εμαθα, συζητιεται να υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες για τα αγωνιστικα και συγκεκριμενες για τα πολιτικα οποτε ο θεατης θα μπορει να διαλεξει ποτε να ερθει και τι να δει.

Dragster1
15-06-2005, 16:16

στην αρχη και εγω αυτο ειπα, αλλα μετα που το σκεφτηκα καλυτερα σκεφτηκα το εξης:

ειναι ποτε δυνατον, τωρα που υπαρχει η υποδομη (η τεσπα η δυνατοτητα να κλεινετε η πιστα για τετοιες δραστηριοτητες), να αποκλειστουν τα αγωνιστικα απο την διαδικασια? Που θα κανουν ολοι αυτοι τις δοκιμες τους για να μπορουν μετα να αποδωσουν στον αγωνα? Στις Σερρες η στην κρυφη? Η στον δρομο? Εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα να μπουν μεσα και να κανουν οτι δοκιμες θελουν.

απ'οτι εμαθα, συζητιεται να υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες για τα αγωνιστικα και συγκεκριμενες για τα πολιτικα οποτε ο θεατης θα μπορει να διαλεξει ποτε να ερθει και τι να δει.Όντως και τα αγωνιστικά πρέπει να κάνουν δοκιμές.. απλώς πρέπει να βρεθει η χρυσή τομή...

alex1.3r
15-06-2005, 17:52
Αμα ειναι για διαφορετικες ωρες θα ειναι μια χαρα και πολυ ωραιο θεαμα να δουμε και τα αγωνιστικα και ισα ισα θα γεμισει και το προγραμμα .....

αλλα πιστευω οτι μαζι ολοι δεν ειναι καθολου σωστο ......

Κώστας Alfa
15-06-2005, 18:21
Εγώ πιστεύω οτι μετά δε θα φτάνουν 2 μέρες.. :D 8)

GReddy
15-06-2005, 20:38

απ'οτι εμαθα, συζητιεται να υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες για τα αγωνιστικα και συγκεκριμενες για τα πολιτικα οποτε ο θεατης θα μπορει να διαλεξει ποτε να ερθει και τι να δει.
Αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους θεατές και αγωνιζόμενους :wink:

yiannis2
16-06-2005, 08:07
Εγώ πάντως άκουσα ότι θα έχει μισή ώρα το πρωί και μίση το απόγευμα για τ' αγωνιστικά και το Σάββατο και τη Κυριακή. Γι αυτό είπαν και μόνο 30 αγωνιστικές συμμετοχές.

alex1.3r
16-06-2005, 11:53
Εγώ πάντως άκουσα ότι θα έχει μισή ώρα το πρωί και μίση το απόγευμα για τ' αγωνιστικά και το Σάββατο και τη Κυριακή. Γι αυτό είπαν και μόνο 30 αγωνιστικές συμμετοχές.

Θα τους φτασει τοση λιγη ωρα ? Χλωμο βλεπω να τρωνε πιο πολυ χρονο ..... :roll:

GReddy
16-06-2005, 13:39
Πάλι μπ*****λο θα τα κάνουν με τις ώρες :evil: :evil: :evil: :evil:

Dragster1
16-06-2005, 13:48
Εγώ πάντως άκουσα ότι θα έχει μισή ώρα το πρωί και μίση το απόγευμα για τ' αγωνιστικά και το Σάββατο και τη Κυριακή. Γι αυτό είπαν και μόνο 30 αγωνιστικές συμμετοχές.έτσι είναι καλύτερα...
παντως δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα... στον 1ο αγώνα περίσεψε και ώρα (απο όσο έμαθα τουλάχιστον) οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα με τα αγωνιστικά...

αρκει να γίνει καλη προεοιμασία για το πως θα "τρέξουν" τα αγωνιστικά...

Hector
16-06-2005, 15:01
Kolla?A kala thn g@mis@me pane kai ta hmiaksonia kai oi vaseis... :P :P :P

Dragster1
16-06-2005, 15:22
Kolla?A kala thn g@mis@me pane kai ta hmiaksonia kai oi vaseis... :P :P :Pναι είναι και αυτό ένα θέμα...

sonicboom
17-06-2005, 10:28
Kolla?A kala thn g@mis@me pane kai ta hmiaksonia kai oi vaseis... :P :P :Pναι είναι και αυτό ένα θέμα...

Εσένα σίγουρα δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό το θέμα! :D
Α! Καλώς σας βρήκα!

Dragster1
17-06-2005, 10:30

Εσένα σίγουρα δεν χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό το θέμα! :D
Α! Καλώς σας βρήκα!Καλώς τον sonic....

kacey
18-06-2005, 23:41

ε αφου εισαι σιγουρος οτι θα τα κανυν μπουρδελο, τοτε μην πας και καθολου να κατσεις στο σπιτακι σου... :x

Κώστας Alfa
19-06-2005, 02:49

ε αφου εισαι σιγουρος οτι θα τα κανυν μπουρδελο, τοτε μην πας και καθολου να κατσεις στο σπιτακι σου... :x

Καλώς τον.. :shock: :evil: Μια γνώμη είπε το παιδί ρε !!Εξάλου 2 μισάωρα θα δώσουν..Και σίγουρα υπάρχουν φόβοι(επειδή είναι ωραία ιδέα και "φτηνή"..) μη καταλήξει ανεπίσημο dragster.. :wink:

Gallatin
19-06-2005, 10:19
που μπορω να δω τους κανονες ρε παιδια????

GReddy
19-06-2005, 11:57
Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος, απλά και στους τρείς αγώνες dragster που είχαν γίνει στο ελληνικό λόγω των πολλών συμμετοχών τα ελεύθερα καθυστερούσαν 1 με 2 ώρες. Σκέψου τώρα που θα υπάρχουν τόσα πολιτικά(που στο κάτω κάτω γι' αυτά γινεται ο αγώνας) που θα θέλουν να ανοίξουν όσες περισσότερες φορές γίνεται(να μην πάνε τζάμπα τα 100 της συμμετοχής). Βέβαια, αν γίνει όπως ακούγεται δηλαδή να αφήσουν περιορισμένο αριθμό αγωνιστηκών και για περιορισμένο χρονικό διάστημα δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα όμως και τα αγωνιστηκά κάπου πρέπει να κάνουν δοκιμές και δεν νομίζω με ένα πέρασμα να καταφέρουν οι οδηγοί τους να κάνουν τις ρυθμίσεις τους και να δούν τα αποτελέσματά τους ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι τώρα κατάλαβες τι εννοούσα φίλε kacey :wink: :wink: :wink: :wink:

GReddy
19-06-2005, 12:01
...α και κάτι ακόμη. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να έρθω αυτό το ΣΚ γιατί θα έχω πάρει τα βουνά...το επόμενο μάλλον

Fil
19-06-2005, 13:51
Παιδιά, απλά για να σας βοηθήσω όλους να καταλάβετε τι είναι σε ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ τα RWYB, σας βάζω από κάτω 3 link που είναι από events που έγιναν το τελευταίο μήνα.

Όπως βλέπετε στα RWYB μπορούν να τρέχουν από Top Fuel μέχρι σκαραβαίοι, μέχρι station Volvo και Saab, μέχρι Cabrio Mercedes SLK, μέχρι οι πρωταθλητές Ευρώπης Pro-Stock και Pro-Mod, μέχρι junior dragster για παιδάκια δεκάχρονα......και όλοι περνάνε καλά χωρίς γκρίνιες και ίντριγκες.....ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά για 2 ώρες για να κάνουν ένα μόνο πέρασμα!!!

Και σαφέστατα παιδιά για να τα ξεμπερδεύετε καλά στο μυαλό σας, τα RWYB ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ DRAGSTER και εννοείτε ότι τα αμιγώς αγωνιστικά ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ απέναντι των άλλων συμμετοχών, γιατι πολύ απλά ΠΙΣΤΕΨΤΕ με θα μεζευτούν τουλάχιστον 10 τηλεοπτικά κανάλια, έτσι και προσπαθήσει κάποιος να κάνει δοκιμές στο δρόμο με ένα αυτοκίνητο ή μοτό των μεγάλων κατηγοριών.

Όσον αφορά αυτό που λέτε, ότι τα RWYB γίνονται για τους βολτίσιους, θα σας πω ότι κανείς δεν σας είπε να μην τρέχετε και στους κανονικούς αγώνες dragster στις κατηγορίες που έχουν φτιαχτεί ειδικά για εσάς όπως ΒΤ1, ΒΤ2, ΒΑ1, ΒΑ2....

Τελευταίο, όσον αφορά το θέμα πρόσφυση, εκτός του ότι στο Ελληνικό δεν υπάρχει πρόσφυση καθόλου καλή μέχρι στιγμής (κάτω του μετρίου), εκτός του ότι το τριμμένο λάστιχο και η κόλλα που ρίχτηκε τις προηγούμενες μέρες πήγαν στράφι γιατί η άσφαλτος είναι πορώδης και τα απορρόφησε ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ’ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.......ΤΡΟΠΟ :wink: :wink: και πάλι κανένα πρόβλημα ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ....

Δηλαδή όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος κάνουν RWYB πάνω στις κανονικές πίστες dragster, που η πρόσφυση είναι απίστευτη και εδώ στο Ελλάντα....

ορισμένοι φοβούνται ότι από τη πολύ δύναμη θα σπάσουν τα ημιαξόνια τους

άλλο γκρινιάζουν ότι τα αγωνιστικά θα τους φάνε το χρόνο και δεν θα προλάβουν να κάνουν 33 περάσματα που έκανε το μαύρο Type-R του Μανιά νομίζω.....

άλλοι γκρινιάζουν ότι τα 80 Ευρώ είναι πολλά (που μπορεί να συμφωνώ και εγώ σε αυτό, αλλά τι να κάνουμε αφού τα περισσότερα πάνε στην ΕΛΠΑ)

και άλλοι γκρινιάζουν ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.....έχοντας μάλιστα τέτοιο ΘΡΑΣΣΟΣ που παρόλα τη τεράστια επιτυχία του 1ου RWYB, να λένε προκαταβολικά ότι το επόμενο θα γίνει ΜΠ****ΛΟ.....

Ε λοιπόν ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,
οποιανού του αρέσει και θέλει καλοπροαίρετα να περάσει καλά και να βοήθησει τη κατάσταση ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά..ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ..

όποιος είναι προκατειλημένος και κακόβουλος ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ, Δοξα το Θεο...είναι πολύ αυτοί που θέλουν να τρέξουν.

Όποιος ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για την εγκυρότητα αυτών που λέω....ιδού τα ΛΙΝΚ!!! Όπως πάντα μιλάω πραγματικά και με στοιχεία.

http://www.motor.cnfoto.se/050608/

http://r2d2.df.lth.se/~cruzing/meca050608/meca050608.html

http://www.eurodragster.com/santapod/live/2005fiamainevent/pictures/rwyb/Index.htm

GReddy
19-06-2005, 16:47
Ούτε κακόβουλος είμαι ούτε προκατειλημένος έναντι αυτού του θεσμού. Αντίθετα, πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή αρχή, η διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, που μόνο θετική επιρροή μπορούν να έχουν σε όλους θεατές, αγωνιζόμενους-διοργανωτές και που μπορούν υπό τις κατάλληλες προυποθέσεις να μας αφήσουν αμφότερους ικανοπιημένους.
Μάλλον, δεν εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό, επειδή οι προθέσεις μου δεν επεδίωκαν να θίξουν ούτε το θεσμό ούτε την οργάνωση :oops: :cry: και επειδή και εγώ μιλάω με πραγματικά στοχεία και γεγονότα κ.Παπαφιλίππου θέλω απλά να σας υπενθυμίσω τις πολύωρες καθυστερήσεις στους προηγούμενους αγώνες dragster που έλαβαν χώρα στο ελληνικό. Φυσικά και δεν οφειλόταν στους οργανωτές αλλά αντίθετα, στο γεγονός ότι η αγάπη του κόσμου για τέτοιου είδους αγώνες(RWYB-DRAGSTER) που διεξάγονται στο κέντρο της πρωτεύουσας, είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα από τις πολλές συμμετοχές, τη δημιουργία προβλημάτων χρόνου και μετέπειτα γκρίνιας γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι και λίγα τα euro της συμμετοχής. Δε λέω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, όμως επειδή έχουν επαναληφθεί παρόμοια γεγονότα (στα dragster) κατα το παρελθόν δεν είναι και απίθανο να ξανασυμβούν... πράγμα το οποίο απεύχομαι (αν λέω ψέματα διορθώστε με).
ΥΓ: Δε νομίζω ότι όποιος έχει το θάρρος της γνώμης είναι θρασύς απλά, και γι' αυτό απολογούμαι δεν ήμουν τόσο κόσμιος και ξεκάθαρος όσο θα έπρεπε :wink:

F
19-06-2005, 18:23
καλησπερα παιδια.ειμαι και εγω τρελαμενοσ με τα αυτοκινητα οπως και με καθε τετιου ειδους εκδηλωσεις....Μια ερωτηση μονο.την κυριακη που ειχα παει κατα τησ μια το μεσημερι στο αεροδρομιο μου ειχανε πει οτι ξεκιναγανε οι αγωνες στις 5.30 .γιατι ετσι? τι ωρα ξεκιναγε κανονικα?

Fil
19-06-2005, 20:50
GReddy, με συγχωρείς και εμένα που είμαι επιθετικός αλλά τα έχω δει όλα το τελευταίο καιρό με αυτά που ακούω.....με αποτέλεσμα να είμαι στη "τσίτα" και να απαντάω πολύ τεντωμένα....

Δυστυχώς το ίδιο το μηχανοκίνητο σπορ dragster δημιουργεί από τη φύση του πολλά προβλήματα και για τους εκάστοτε οργανωτές και για τους θεατές και κατ'επέκταση για τους αγωνιζόμενους ακόμα και στις μόνιμες πίστες του εξωτερικού......πόσο άλλωστε σε εποχιακούς χώρους που πρέπει κανείς να στήσει μια ολόκληρη πολιτεία και ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....χωρίς ρεύμα, χωρίς μόνιμες παροχές και κυρίως χωρίς σωστή παιδεία πολλών των παρευρισκομένων.

Κώστας Alfa
20-06-2005, 15:06
Αν υπάρχει σωστή οργάνωση(ναι,πρόληψη έστω..)τότε ένα 85% των προβλημάτων πάει περίπατο.. :wink:
Για τα άλλα παίζει η θεά τύχη..

kacey
20-06-2005, 20:24

συγκρινε τα τρια τελευταια σου ποστ, με αυτο το πρωτο πραγμα που εγραψες και βγαλε μονος τι συμπερασμα εβγαινε απο αυτο το πρωτο σου ποστ. αλλο "εκφραζω τους ταδε προβληματισμους" οπως εκανες μετα, και αλλο αυτο που εγραψες ετσι οπως εγραψες.

GReddy
21-06-2005, 12:33
Λάθος μου...sorry :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

kacey
23-06-2005, 14:57
Να υπενθυμισω οτι οσοι θελουν να τρεξουν, καλο θα ειναι να ειναι στην ενημερωση οδηγων, αυριο Παρασκευη στις 6 το απογευμα (εισοδος απο Golf)

doctor_pin
27-06-2005, 08:19
Πηγε κανεις σας στον αγωνα?
Για πειτε τι εγινε σε εμας που δεν μπορεσαμε να ερθουμε :)

Hector
27-06-2005, 15:24
O agwnas se genikes grammes htan kalos,liges summetoxes, ligos kosmos stis kerkides kai liga kala perasmata.

Pali kala pou yphrxan ta agwnistika giati 8a htan polu vareta afou den hr8an ta perissotera dragseradika ths BA kai BT katigorias.Ta 3 funny cars kai to ax tou loukou kanane kala perasmata alla liga (profyllasontai pisteyw gia ton kanoniko agwna).

To mono problhma(arketa sumantiko pisteuw) htan oti zhth8hke thn kuriakh to apogeuma apo osous eixan vgei to meshmeri gia faghto klp na ksanaplhrwsoun gia na mpoun(aparadekto kurioi).
Egw molis mou to eipan efuga,phga na skotwsw ligo xrono mexri na ginei o tsampoukas kai na epitrepsoun na mpoume me ta eishtiria apo to prwi, kati pou egine meta apo 20'

Paradhgma pou mou edwse o tupos sthn porta..."sto gupedo ama vgeis eksw ksanampeneis?" oxi 8a ksanagorasw to diarkias gia na mpw....eleos.
Megalh adikia gia autous pou efugan kai den ksanagurisan gi'auto to logo kai megaluterh gi'autous pou ksanaplhrwsan.(alla mallon htan ligos o kosmos kai den vghkan ta anamenomena $$ gi'auto).

Einai adiko na paei xamenos o 8esmos apo kapoious kerdoskopous eite einai h elpa eite opoiosdhpote allos...

Dragster1
27-06-2005, 15:30
To mono problhma(arketa sumantiko pisteuw) htan oti zhth8hke thn kuriakh to apogeuma apo osous eixan vgei to meshmeri gia faghto klp na ksanaplhrwsoun gia na mpoun(aparadekto kurioi).
Egw molis mou to eipan efuga,phga na skotwsw ligo xrono mexri na ginei o tsampoukas kai na epitrepsoun na mpoume me ta eishtiria apo to prwi, kati pou egine meta apo 20'

Paradhgma pou mou edwse o tupos sthn porta..."sto gupedo ama vgeis eksw ksanampeneis?" oxi 8a ksanagorasw to diarkias gia na mpw....eleos.
Megalh adikia gia autous pou efugan kai den ksanagurisan gi'auto to logo kai megaluterh gi'autous pou ksanaplhrwsan.(alla mallon htan ligos o kosmos kai den vghkan ta anamenomena $$ gi'auto).
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

versus
28-06-2005, 01:00
Pros ti to ksafiasma re C admin??? Sthn Ellada pou zoume ola ginontai :!:

kacey
28-06-2005, 13:23
παιδια αυτο ειναι ανηκουστο (και φυσικα στον πρωτο αγωνα εμπαινες με το ιδιο εισητηριο ξανα το απογευμα), θα το μεταφερω στην διοργανωση για να λυθει το προβλημα. Αν θυμαστε στον 1ο αγωνα με το ιδιο εισητηριο ξαναεμπαινες, οποτε προχτες μαλλον καποιος δεν ειχε ενημερωθει καταλληλα και για αυτο εγινε οτι εγινε.

Hector
28-06-2005, 14:42
Kwsta pes sthn diorganwsh oti me tetoious tropous sto epomeno 8a trexoun monoi tous...

Eixe kai epixeirhmata autos pou mou to eipe....

kacey
28-06-2005, 17:57
λοιπον μιλησα, η επισημη πολιτικη ειναι οτι απαξ και βγεις απο τον χωρο του αγωνα, πρεπει να ξαναπληρωσεις εισητηριο.

μην αρχισετε να μου λετε τι και πως, γιατι δεν εχω καμμια σχεση με το αντικειμενο. Αυτα μου ειπαν, μια ενημερωση εκανα.

alex1.3r
28-06-2005, 18:08
Ε αυτο ειναι τελειος γελιο και κερδοσκοπικο μεχρι εκει που δεν παιρνει ..... δηλαδη στο διαλειμα τη περιμενανε να κανουμε να κατσουμε στις εξεδρες και να μας λιωσει ο ηλιος ? και με την θαλασσα διπλα μας ??? (Εγω βασικα μπηκα με φιλο που ετρεχε και ο οποιος μου εδωσε εισητιριο)

Λογικα φανταζομαι δεν θα το ξανακανουνε ........ δεν στεκει κσι κσθολου σαν επιχειρημα ..... αμα ειναι να μην σταματανε το μεσημερι ......

Λογικο δεν ειναι αυτο που λεω ?

kacey
28-06-2005, 18:29
εσενα και εμενα μου φαινεται λογικο το να μπαινω ξανα με το ιδιο εισητηριο αλλα εχουμε και λεμε:

α) σε συναυλιες, γηπεδα κλπ κλπ ισχυει το ιδιο συστημα. Αμα βγεις δεν ξαναμπαινεις.

β) δεν χρειαζεται να ψηνεσαι στις κερκιδες, υπαρχει σκιασμενος χωρος που χωραει ολους. Υπομονη χρειαζεται, ετσι και αλλιως αυτο το ΣΚ θα υπαρχουν οθονες για να δουμε F1

Hector
28-06-2005, 21:36
εσενα και εμενα μου φαινεται λογικο το να μπαινω ξανα με το ιδιο εισητηριο αλλα εχουμε και λεμε:

α) σε συναυλιες, γηπεδα κλπ κλπ ισχυει το ιδιο συστημα. Αμα βγεις δεν ξαναμπαινεις.

β) δεν χρειαζεται να ψηνεσαι στις κερκιδες, υπαρχει σκιασμενος χωρος που χωραει ολους. Υπομονη χρειαζεται, ετσι και αλλιως αυτο το ΣΚ θα υπαρχουν οθονες για να δουμε F1

8a me trelaneis re?Poy ta eidan auta?
dld sto epomeno ama vgw gia fai kai kafe to meshmeri 8a ksanaplhrwsw?
E tote MAYRO reeeeeeeeeeee :x :x :x

Κώστας Alfa
28-06-2005, 23:50
Παιδιά ΕΛΕΟΣ.. :evil: :evil: ...
Το Γ@μ@νε κι αυτό..??.. :twisted:

VR6
28-06-2005, 23:54
Στο πρωτο RWYB ετρεχαν σαραντα ατομα.

Στο δευτερο εικοσι.

Στο τριτο θα τρεχει ο kacey και οι διωργανωτες που νομιζουν οτι αυτο που κανουν ειναι τελεια οργανωμενο, υπεροχο, φτηνο κτλπ. και εχουν μια ετοιμη δικαιολογια για οποια προταση για βελτιωση τολμησει να πει κανεις!!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Χωρις καμια κακη προθεση...
Απλα απογοητευση!

Κώστας Alfa
29-06-2005, 00:17
Σου ζήτησαν και εσένα μάλλον διπλά λεφτά..
όπως γίνεται στις συναυλίες!!!!

Yamaha R1
29-06-2005, 01:49
Ελα ρε φιλε kacey ειναι και αναλογως την περιπτωση γιατι στο γηπεδο του ΠΑΟΚ (τουμπα) μπαινοβγαινουνμε και δεν μας λενε και τιποτα οι μπατσοι :wink:

kacey
29-06-2005, 07:17
Ακουστε να σας πω εξυπνακηδες....

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ειτε σε γηπεδο, ειτε σε συναυλια, ειτε σε motorsport, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ τα εισητηρια γραφουν absolutely no re-entry. Τα πραγματα ετσι ειναι και τα ξερω απο πρωτο χερι.

στην ελλαδαρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ επισης ισχυει αυτο, ασχετα αν με παρακαλητο και κουβεντουλα καταφερνουν μερικοι και ξαναμπαινουν μεσα. Το αν αρεσει σε εμενα και εσενα ειναι αλλο θεμα, αλλα τα πραγματα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

VR6

Στον πρωτο αγωνα ειχε 80 συμμετοχες και στον δευτερο 82 με 10 αγωνιστικα, δηλαδη 72 βολτισια οχηματα, ενω μαλιστα ηταν και μεσα στο Acropolis. Στον επομενο αγωνα μονο μονοι μας δεν θα τρεχουμε...

Αυτα για να μην δημιουργεις εντυπωσεις απο εκει που δεν υπαρχουν...

VR6
29-06-2005, 11:45
Φιλε kacey

Μαλλον εσυ δεν εχεις γυρισει ακομα απο Αγγλια και δεν ξερεις πως εχουν τα πραγματα στην ''Ελλαδαρα"

Επειδη ομως αυτοι οι αγωνες γινονται εδω πρεπει να εξυπηρετηθει ο εδω κοσμος.

Μεχρι να κατεβεις και να δεις και να εχεις προσωπικη αποψη μη λες πολλα και οταν γραφεις αυτα που σου ειπαν αλλοι κρατα και μια επιφυλαξη.

Φιλικα...

sonicboom
29-06-2005, 11:47
kacey να μου επιτρέψεις να σε διορθώσω... Το no re-entry δεν είναι νόμος ούτε εφαρμόζεται παντού και πάντα. Το πιό πρόσφατο παράδειγμα που έχω είναι το rockwave festival οπού με μια σφραγίδα που σου βάζανε στο εισητίριο κατά την είσοδό σου στο χώρο, μπορούσες να βγεις και να μπεις όσες φορές ήθελες. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει το ίδιο και στο rwyb?? Οχι σίγουρα δεν είναι, εκτός κι αν η οργανωτική αρχή του rwyb έχει συγκεκριμένους λόγους που δεν το κάνει. Το ότι κάποια πράγματα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ όπως λες δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά.
Το μόνο σίγουρο αν συνεχιστεί αυτό το σύστημα είναι ότι θα μοιραστούν οι συμμετοχές σε πρωινές και απογευματινές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που θέλει να τρώει όλη την μεσημεριανή ζέστη (ακόμα και υπό σκια) κατά τη διάρκεια της διακοπής εκτός κι αν η οργανωτική αρχή έχει σκοπό να δημιουργήσει κλειστό χώρο με air condition....

SAXOURAS
29-06-2005, 19:49
einai lathos na min xanampeis ama bgeis
epeidi omws an to skeftomai diaforetika einai logiko gia tous diorganwtes (oti egw mporei na dwsw to eisitirio sto filo mou i kai na mpoume 10 me ta eisitiria autwn pou einai idi mesa kai mas ta efere exw enas) xerete ti ennow greek patenta... to pio swsto einai na iparxei sfragida..

Κώστας Alfa
01-07-2005, 12:42
Ναι αλέξη,οκ,συμφωνώ..
Όπως όμως και εσύ λές..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ από το να σε βάζουν να πληρώσεις ξανά τα τέρατα της αρπαχτής!!Έλεος!!
Δηλαδή,ούτε έξω για φαι,μές τη ζέστη κλπ,επειδή δε βγαίνει άδεια για το μεσημέρι..οκ..
Ας είμαστε σοβαροί..Και στη.."συναυλία" kasey πας , τη βλέπεις , και τέλος..
Δε σε βάζουν ..τώρα περίμενε 3 ώρες μέσα..!! :shock:

InsaneDriver
01-07-2005, 14:21
Παιδιά από τη στιγμή που το εισητήριο δεν είναι ονομαστικό και μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε που είναι έξω και να ισχυριστεί ότι είχε πάει για φαγητό κτλπ δεν μπορείς να ζητάς και τα ρέστα...

Φυσικά ο Έκτορας στην περίπτωσή του έχει δίκιο αλλά και οι διοργανωτές από τη πλευρά τους έχουν δίκιο...Μην ξεχνάτε πόσο τζαμπατζήδες είμαστε οι Έλληνες :wink:

Γιαννης ΤΤ400
20-05-2008, 11:34
Μάθαμε ότι στις 25 και 26 Ιουνίου, θα γίνει το 2ο RWYB στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την πρώτη φορά κατεβήκαμε και σαρώσαμε!

Που δηλωνουμε συμμετοχη;

ALEX_SSGTi
20-05-2008, 12:08

Που δηλωνουμε συμμετοχη;

Εχει εκδοτήρια στην είσοδο του Golf, μόνο που άργισες τρία χρόνια.... :D

Γιαννης ΤΤ400
20-05-2008, 12:14

Που δηλωνουμε συμμετοχη;

Εχει εκδοτήρια στην είσοδο του Golf, μόνο που άργισες τρία χρόνια.... :D

ωχ!! Δεν προσεξα την ημερομηνια! Κριμα!

blue
20-05-2008, 12:14
λεω κ γω για λιγο νομιζα οτι ....ονειρευομαι... :cry:

αλλα που τετοια τυχη....